Химен - подарок или јарем

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Простачки?Простачки, а воедно доста манијачки е тоа што на секоја тема се опседнуваш со тоа колку сексуални партнери имала Пума.По којзнае кој пат ти кажувам, it`s none of your business кој колку партнери имал.
Ама немој ти се молам. Тој суптилно нагласува што мисли, и очекува само одбрана категорија на луѓе да разберат.... хахахахахахаахха :)

I

Iblis

Гостин
На Клинка во Скопје, хименопластика чини околу 100 евра. Идиотски потрошени 100 евра, да нагласам.
Идиотски, не идиотски, без таа хименопластика нема да те земе за жена. Сега некои се полиберални и можат да водат одвоен, повремен или каков и да е живот, ама некаде околината наложува да се венчаат маж и жена.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
За да не бидам многу перверзна, ќе поставам е оваква слика:

Овие две кучиња се на мои пријатели. И двете се машки. Не би сакала да поставам друга слика, што следува после ова.

Сите се раѓаат бисексуални, и тоа е тоа - you don't have to accept it. Социјалната средина секогаш ќе си го прави своето па и хомосексуалците ќе бидат нели, болни (а не се).
На секој маж воопшто болно не му делуваат две бисексуални жени, но болно му делуваат бисексуални мажи. Зошто?

Секако, тоа е оффтопик.
Да прифатиме дека пурпл пума напиша на пост?!
Ами тоукатер ако напиши ти си плод на вкрстување на слон и зебра ти ќе прифатиш!?:pos:
Сликата ништо не докажува, се мирисаат или си играат.
Ништо не следува после тоа, најмалку бисексуалност.

Не за друго, нема никаква природна цел, т.е. е бесцелно бидејќи примарната сексуална улога во природата е создавање потомство.
А Др.Кинси,Пурпл пума и Nambla можат да си фантазираат.

Ме изненадуваш во постот демек научно емпириски утврден факт биле некакви повраќаници на нео-либерални идеолози кои ви ги предаваат на чколија.
Постирај некој научен труд, за да те сфатиме сериозно, а не како поддржувач на педофилијата....:)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Абе види важно е, има разлика помеѓу 5-6 и 20-30, верувај ми делува застрашувачки.
А баш оти многу се страшите, никогаш нема да знаете....... Па бирај. Мудар човек или магаре?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Идиотски, не идиотски, без таа хименопластика нема да те земе за жена. Сега некои се полиберални и можат да водат одвоен, повремен или каков и да е живот, ама некаде околината наложува да се венчаат маж и жена.
Пу пу скраја да е, да ме ЗЕМЕ ЗА ЖЕНА. Уште и раката од татко ми да не ја бара?
Ако некој ме проценува мене според број на партнери, очигледно, нема ниту да биде со мене во врска.
Оти има едно огромно СТОП од моја страна.
--- надополнето: Aug 19, 2011 8:51 PM ---
BooBoo кај шо има автопат трева не никне. Па кој како сака нека свати.
Има голема разлика меѓу автопат и паметно одбрани патчиња.

I

Iblis

Гостин
Пу пу скраја да е, да ме ЗЕМЕ ЗА ЖЕНА. Уште и раката од татко ми да не ја бара?
Ако некој ме проценува мене според број на партнери, очигледно, нема ниту да биде со мене во врска.
Оти има едно огромно СТОП од моја страна.
Бегаме офф топик, ама за жена сите си сакаат некоја која е "попреберена", да не и шета опашот, а за врска не е ни толку битно дали биле 2 или 20 предходно, сепак тоа е за забава.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Да прифатиме дека пурпл пума напиша на пост?!
Ами тоукатер ако напиши ти си плод на вкрстување на слон и зебра ти ќе прифатиш!?:pos:
Сликата ништо не докажува, се мирисаат или си играат.
Ништо не следува после тоа, најмалку бисексуалност.

Не за друго, нема никаква природна цел, т.е. е бесцелно бидејќи примарната сексуална улога во природата е создавање потомство.
А Др.Кинси,Пурпл пума и Nambla можат да си фантазираат.

Ме изненадуваш во постот демек научно емпириски утврден факт биле некакви повраќаници на нео-либерални идеолози кои ви ги предаваат на чколија.
Постирај некој научен труд, за да те сфатиме сериозно, а не како поддржувач на педофилијата....:)
На моја огромна жалост се наоѓам далеку од книгите.
Но, ќе се потрудам да најдам кога ќе си дојдам (ако заборавам потсетете ме).
Прават, прават кучињата. И мислам дека е идиотски тука да ја ставам сликата.
--- надополнето: Aug 19, 2011 8:53 PM ---
Бегаме офф топик, ама за жена сите си сакаат некоја која е "попреберена", да не и шета опашот, а за врска не е ни толку битно дали биле 2 или 20 предходно, сепак тоа е за забава.
Абе и јас сакам многу работи, па жими мајка ќе ги добијам. А од врска се влегува во брак, нели?

I

Iblis

Гостин
Абе и јас сакам многу работи, па жими мајка ќе ги добијам. А од врска се влегува во брак, нели?
Некогаш да, некогаш не, тоа е договорно меѓу партнерите.
Она за избраните патчиња, алал да ти е, ама и тие се изгазени, трева и таму слабо.;)
Е сега неко работи ќе ги добиеш сигурно, ама јака ти душа за оние кои ќе ги земеш на сила.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Некогаш да, некогаш не, тоа е договорно меѓу партнерите.
Она за избраните патчиња, алал да ти е, ама и тие се изгазени, трева и таму слабо.;)
Е сега неко работи ќе ги добиеш сигурно, ама јака ти душа за оние кои ќе ги земеш на сила.
Јас на ниту еден маж никогаш нема да поднесувам отчет со кој сум била и како сум била, и тешко на тој што ќе ме праша. Ќе добие no answer и delete remove од животот.
Дечко ми не знаеше дека сум невина, зошто го лажев дека не сум. Зошто не сакав да ме сака повеќе или да се радува што сум невина. Секогаш тоа ме нервирало и нема да дозволам никогаш никој да ме проценува според тоа со кого и колку сум била. Макар у животот да имам само двајца, на вториот не кажувам дека е втор. Негов проблем, што ќе мисли.

I

Iblis

Гостин
Јас на ниту еден маж никогаш нема да поднесувам отчет со кој сум била и како сум била, и тешко на тој што ќе ме праша. Ќе добие no answer и delete remove од животот.
Дечко ми не знаеше дека сум невина, зошто го лажев дека не сум. Зошто не сакав да ме сака повеќе или да се радува што сум невина. Секогаш тоа ме нервирало и нема да дозволам никогаш никој да ме проценува според тоа со кого и колку сум била. Макар у животот да имам само двајца, на вториот не кажувам дека е втор. Негов проблем, што ќе мисли.
Зависи како гледаш на работите, ама и тоа може да е фер, само отчет секогаш поднесуваме кога тогаш се случува ќе си осетиш. Да не заборавам да не настрада некој од младинава :"Користете кондомчиња деца!"

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Зависи како гледаш на работите, ама и тоа може да е фер, само отчет секогаш поднесуваме кога тогаш се случува ќе си осетиш. Да не заборавам да не настрада некој од младинава :"Користете кондомчиња деца!"
За овие 4 и кусур години, еднаш тоа не сум го направила. Кога? Кога ќе треба да се мажам? Викаш?
Не верувам.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
mnogu zabegavte so diskusijava znaci prasanjeto e jasno i glasno za ili protiv :), ne gledam loso vo toa devojkata da se cuva za brak nitu dali ce vleze vo brak nevina ili pak ne vazno e da bide dobra sopruga i majka najmalku bitna e kako vlegla vo brakot..
i ne e tocno deka monogamijata bila od sekogas Purple puma znaci pred brakot vo vistinksa smisla na zborot vo denesno vreme postoel Punulua brak koj bil na Hawaite kade edna zena se mazela so nekolku mazi vo zaednica i site tie se grizele za decata..
a vo denesno vreme se gubi kategorijata brak i se sveduva na partnerstvo tokmu od stravot kaj partnerite deka bi doslo do izneveruvanja posto ipak na zapad se cesti...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
mnogu zabegavte so diskusijava znaci prasanjeto e jasno i glasno za ili protiv :), ne gledam loso vo toa devojkata da se cuva za brak nitu dali ce vleze vo brak nevina ili pak ne vazno e da bide dobra sopruga i majka najmalku bitna e kako vlegla vo brakot..
i ne e tocno deka monogamijata bila od sekogas Purple puma znaci pred brakot vo vistinksa smisla na zborot vo denesno vreme postoel Punulua brak koj bil na Hawaite kade edna zena se mazela so nekolku mazi vo zaednica i site tie se grizele za decata..
a vo denesno vreme se gubi kategorijata brak i se sveduva na partnerstvo tokmu od stravot kaj partnerite deka bi doslo do izneveruvanja posto ipak na zapad se cesti...
Јас немам ништо против полигамијата, иако јас не би сакала да бидам во брак со повеќе мажи. Доста ми е еден, не сакам да се шекнам.
И имам против невиност. Кој курац е тоа.
Невина сум додека не прекршам закон. Поштена исто така.
И точка.

Kajgana Shop

На врв Bottom