I
Iblis
Гостин
Ама кога ќе размислис фер е, и тебе прв пат ти било со ракатаТокму така, Работава е сам себе го скинал.И после сите наредни ке бидат втори.
Ама кога ќе размислис фер е, и тебе прв пат ти било со ракатаТокму така, Работава е сам себе го скинал.И после сите наредни ке бидат втори.
ова ми текна прееска као прашање, опција за девојките кому не значи ништо (или како што момчето условно кажано...ако може да се нарече невиност најчесто невиноста си ја одзема со самозадоволување)...ама, ...кој ќе се расправа после.Коа веќе има мнозинство размислувања од женска страна дека нема потреба од хименот (богами и од машка), да им препорачаме на тие шо уште им стои као бариера ...да си напраат самодефлорација?
Химен револуција
И ти ли сине Бруте и после сме биле посилниот пол , се послабо ни идеАма кога ќе размислис фер е, и тебе прв пат ти било со раката
Абе види може и да се земе моделот од Индонезија. Племињата таму имаат официјален дефлоризатор, оди и кине само невини, се друго не пипа, како ќе се договориме.(не се заебавам за професијата, навистина постои)И ти ли сине Бруте и после сме биле посилниот пол , се послабо ни иде
Он: 2 јајца иаме , ај едно да си исечеме .. можеме и со друго деца да праиме , или по еден бубрег уз дефлорација и слепо црево нека вадат
Братче , ова племињава веќе ги имплементираат размислувањава на модерниве жени .. малце mindfuck некое племе волку да еволуираАбе види може и да се земе моделот од Индонезија. Племињата таму имаат официјален дефлоризатор, оди и кине само невини, се друго не пипа, како ќе се договориме.(не се заебавам за професијата, навистина постои)
Не е во ред еден маж, со изграден карактер, да бара невина жена и да смета дека е тоа подарок. Тоа може да го очекува младо момче, ама не и маж.
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:45 PM ---
Исто како што не е во ред една современа жена да го лаже мажот дека имала пред него еден или двајца а у ствари имала едно дваесетина пред него.
Се правиш со сила интересна, ако ако. Само на многу простачки начин.Македонеро, исто така не е во ред да бараш невиност, ако и самиот не си невин, или да ти пречи што жена ти имала 5 партнери, а ти си имал 20.
А и не ја сфаќам твојата опседнатост со сексуалните партнери на Пума, и на друга тема замараше за тоа, искрено забегано ми делуваш.
Простачки?Простачки, а воедно доста манијачки е тоа што на секоја тема се опседнуваш со тоа колку сексуални партнери имала Пума.По којзнае кој пат ти кажувам, it`s none of your business кој колку партнери имал.Се правиш со сила интересна, ако ако. Само на многу простачки начин.
Keep going you are doing well.Простачки?Простачки, а воедно доста манијачки е тоа што на секоја тема се опседнуваш со тоа колку сексуални партнери имала Пума.По којзнае кој пат ти кажувам, it`s none of your business кој колку партнери имал.
Да , пошто ако ти ејакулирам у задник или усна шуплина нема да затрудниш .Според мене хименот е непотребен и многу ми е глупаво кога некои го сметаат за симбол на чесност и невиност, па уште и се прави big deal од неговото фамозно кинење. Дали ако некоја практикувала анален или орален, ама не и вагинален (а со тоа не го скинала ни хименот) се' уште ќе биде сметана за "чесна и невина" за разлика од некоја која имала вагинален? .
Не баш, и да не го скинеш може да затрудни, некаде после WW1 перцепцијата за значењето на хименот се менува, не дека никој не сака жена која предходно е немала секс, ама кој ќе чека толку. И така химените почнаа масовно да пукаатДа , пошто ако ти ејакулирам у задник или усна шуплина нема да затрудниш .
Тука е таа некоја си чесност за која се зборело у постаро време , а не за сексање како општ поим.
Тоа е таа блокада - хименот , шо ме спречува да те направам во блажена состојба.
Значи биг дил за хименот е , после негова елиминација се шири популација