Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а што ти мислиш дека кај вас ги нема?!?!Не се замарам не сум од ни во СК, ама можам да ви продадам рашно,шекер или гипс![]()
а бе бате- која Кисела Вода? они пишале така- но, стаорците кој ќе ги запре на пат за Пржино, Црниче, Центар...УПМ! Баш у Кисела Вода. Да си е**т мамата грдиве.
Едит: Во Кисела Вода којзнае канализацијата од кога не е ичистена-труе нон стоп![]()
Е кој ке ги запре? Треба закон да се донесе да плаќаат данок за преселување во друга населба.....и строга забрана за користење на јавните патишта и тротоари во Скопјеа бе бате- која Кисела Вода? они пишале така- но, стаорците кој ќе ги запре на пат за Пржино, Црниче, Центар...
Скопјево е зафатено
туку давај предлог за ништење
Супер, ќе има храна за мене.
Колку сочно и вкусно ми делува штакорот на сликата, њам њам.
јас мислам зарани никот и е ... мачорка е она нели... хахахаСфаќаш дека ова што го напиша делува малце дебилно? хаха
Едно е глушец... друго е стаорЈас си имам мачор и ич не ми е гајле за глувците![]()
Еј како си го изгрицкаПоради неверојатната ефикасност на даночно платените служби, ќе мора да се вратиме кон традициите и да интервенира The Fur Squad