- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.590
- Поени од реакции
- 14.396
Неаме сите по 3000-4000 денари или не знам колку е да даваме.Купувајте си од официјална, за 4 дена испорака на врата
Неаме сите по 3000-4000 денари или не знам колку е да даваме.Купувајте си од официјална, за 4 дена испорака на врата
Паузирај малку од форумов. Други кандидати?^^Каков дупнат куртон си ти човече
Ел Мундо Депортиво ваков текст не можеше да смислиhttp://www.time.mk/read/f944a2d209/fdb508da96/index.html
предводникот на барселона ги смирувал
со ова се согласувам,тоа беше ривал кој стварно играше фудбал и едноставно ги почитував,а ова сега е гола вода.Ел Мундо Депортиво ваков текст не можеше да смисли
А никој не ги коментира расистичките навреди врз Марсело, како и навредите на Виља врз Озил. Жалосно. Јас лично сум видел и многу поостри стартови од тој на Марсело врз Фабрегас, ама изгледа тој старт е за во затвор само затоа што е врз играч на Барселона. Ниту еден играч на Барса не беше изнесен на носилки! Ќе кажам уште еднаш: ми фали онаа Барса од времето на Рајкард и Роналдињо, тогаш ги почитував, али откако дојде Пепов, јок!
Аууу.http://www.time.mk/read/f944a2d209/fdb508da96/index.html
предводникот на барселона ги смирувал
не си разбрал ти нешто добро,каталонците не се такви-виља само го прашал дали му имаат праено сунет на озил,а марсело слушал само стерео и затоа овие го заебаваат со моноАууу.
Камерите ке покажат што точно се случило, ама они знаат дека камерите не го фаќаат секој од публиката да му читаат од усните какви расистички навреди употребувал, а и у моментот коа Виља мавал по Озил и го навредувал изглеа батеријата ослабнала.
Taktikata e pronajdena, valjda, samo uste da se korsitat i vleguvaat vo mnogu sansi. Sve nekako mi deluva deka Real probuva ofsajd zamka na im napravi na Barsa a ovie ko za belja sekogas uspevaat da iskocat so Casillas 1 na 1 bez da ima ofsajd. Taka mi deluva glejte gi golovite od prviot i ovoj natprevarНасловот им е епик: Мурињо ја потврди теоријата на Дарвин
Чави: „Не ни дозволија да ја играме нашата игра.“ И кој е плачкото тука? Шо треба да ве пуштиме ебате?
Насловот им е епик: Мурињо ја потврди теоријата на Дарвин
Чави: „Не ни дозволија да ја играме нашата игра.“ И кој е плачкото тука? Шо треба да ве пуштиме ебате?
И на Мирсад Јонуз да му ја дадеа една таква оформена Барселона можеби и од Пеп ќе беше по успешенda najdobar e ama vednas posle pep i ferguson
vo ovie nekolku klasika ne vidov vo nego nesto za da recam deka e najdobar
Ozil vcera ne go napravi istoto?со ова се согласувам,тоа беше ривал кој стварно играше фудбал и едноставно ги почитував,а ова сега е гола вода.
Него ја не се сеќавам ова некој да го искоментира од македонските медиуми
што има врска ова со озил?знаеме дека озил е покварен гомнар кој игра за реал мадрид и знае само да крши нозе на играчите на фарселона,муабетот е за невиниот и добриот да не речам светецот вашOzil vcera ne go napravi istoto?
Не бе, во рекламите шутна и он...Ozil vcera ne go napravi istoto?