Работнички - Лацио

Кој е победник на првиот дуел во Рим?

• Вкупно гласачи
    145

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
FK Rabotnicki
Вечерва од 21:00 Работнички го игра првиот меч од плејофот на Лигата на Европа против римски Лацио на Олимпико. Сите љубители на фудбалот и навивачи на Работнички директниот пренос ќе можат да го проследат на Алфа телевизија.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
АЛФА Телевизија вечерва со почеток во 21 часот ексклузивно на својата програма ќе емитува директен пренос од квалификацискиот натпревар од Лигата на Европа меѓу италијанскиот претставник Лацио и Работнички, кој ќе се одигра на Олимпискиот стадион во Рим. На нашата програма ексклузивно ќе можете да го проследите настапот на нашиот претставник, кој има шанса за историски пласман во фазата по групи во Лигата на Европа
http://www.vesti.alfatv.com.mk/default.aspx?mId=46&eventId=39997

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
FK Rabotnicki
Вечерва од 21:00 Работнички го игра првиот меч од плејофот на Лигата на Европа против римски Лацио на Олимпико. Сите љубители на фудбалот и навивачи на Работнички директниот пренос ќе можат да го проследат на Алфа телевизија.
Шуќур му текна на некој дека имаме претставник во 4 квалификационо коло од ЛЕ :)

Со среќа нека им е вечер на дечките и дај боже да се вратат непоразени од Олимпико.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.691
Поени од реакции
6.033
Се наевам ќе примат 5 комада работнички да фатам спортска

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Имаше порано еден убав графит кај Градежен факултет, не знам дали си од Скопје и дали го памтиш, сега е веќе избришан. Само кога би можел да го прочиташ, би било убаво.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Имаше порано еден убав графит кај Градежен факултет, не знам дали си од Скопје и дали го памтиш, сега е веќе избришан. Само кога би можел да го прочиташ, би било убаво.
Што беше графитот?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.691
Поени од реакции
6.033
Од Скопје сум ама не ми текнува на графитот ај подсетиме што пишувало

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
--- надополнето: Aug 18, 2011 4:11 PM ---
Дечки дај жиро-сметка ќе ти ја уплатам добивката, бар раат ќе бидеш вечерва :sneaky:
Од Скопје сум ама не ми текнува на графитот ај подсетиме што пишувало
"Има пари, нема Македонци" :notworthy:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Дечки дај жиро-сметка ќе ти ја уплатам добивката, бар раат ќе бидеш вечерва :sneaky:

Овој беше друг на Градежен факултет, а зборуваше за економија, социологија и психологија. Може ќе се навреди па нема да го поДсетам. Го ставаме лечниот пред националниот интерес, ама тоа е.

Да не идеме офтопик многу, вечер се надевам на изненадување, па после полн градски.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.691
Поени од реакции
6.033

Не бе па ако фатам после ќе сакаш да ти ги вратам вака и така уплатените пари ми се од кладилница и да изгубам нема многу да се нервирам :), а за ова пораката на графитот па и немора да значи ако сум изиграл реално спортска против некој наш клуб дека не сум Македонец​

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе овој Настевски вика одиме да се надигруваме,ама да не биде како со Анортозис да чекаме да примиме гол па да почниме да правиме некоја акција.

Член од
18 август 2011
Мислења
5
Поени од реакции
1
Dobro ve najdov
Lazio ne se nisto posebno za da ne mozat deckive da fatat dve-tri dobri sansi preku kontra, vazno e da gi izdrzat prvite 20-25 minuti bez da primat gol.
Denes ke bide 2:1 za Lazio....Mauri ke dade avto-gol...glup e ko konj.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Иначе вечер очекувам да излезат со следниов состав

Димитриевски​
Глигоров - Најдоски - Лазаревски - Петрович​
Тодоровски - Велковски - Вујчиќ - Настевски​
Маневски - Велковски​

Може и Тодоровски да игра место Глигоров, Глигоров да остане на клупа, К.Велковски да игра нешто поповлечено, како крило/страничен напаѓач, а Петковски да добие шанса од почеток. Иако ова второво ми изглеа многу неверојатно мислам дека е најдобро. Петрович инаку игра лево крило али со оглед на тоа дека Чунга нема друг играч таму верувам дека ќе му ја додели позицијата нему, а нема да пушти некој младинец да го има дебито против Зарате.​

Според мене најдобра би била горната формација само со Петковски место Маневски ама знаејќи дека Маневски е недопирлив во прв состав ги напишав и другите комбинации кои мислам дека можат да се изиграат.​

Со среќа вечер и се надевам на добра претстава на Работнички и младите фудбалери па дај боже да ги забележат скаути и да отидат во некој поголем клуб.​

Инаку најголема шанса за Работнички гледам во Кариз/цо. Дечкото знае да киксне ко никој друг. Добро би ни дошол еден кикс на почеток на натпреварот па после бункер до крајот :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Dobro ve najdov
Lazio ne se nisto posebno za da ne mozat deckive da fatat dve-tri dobri sansi preku kontra, vazno e da gi izdrzat prvite 20-25 minuti bez da primat gol.
Denes ke bide 2:1 za Lazio....Mauri ke dade avto-gol...glup e ko konj.
Се надевам дека фудбалерите на Работнички нема да го потценат вака својот противник како што ти го направи тоа.
Ако Лацио не е ништо посебно има ли потреба да зборуваме за Работнички како фудбалски клуб ?

Kajgana Shop

На врв Bottom