Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Трофејот Бернабе нема да се игра, зошто со локаутот се забранети и пријателски.

Слушаш Дретика, нема да се игра, МЕЛО НЕМА ДА ГО ВИДИМЕ !!! :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Абе копилиња едни каталонски нејчам да ви коментирам во вашион клуб ама знам дека читате овде бе се запнавте по марсело и мурињо а се запрашавте зошто озил онака реагираше ? Еве ние сме идиоти и сакаме тепачка а вие сте светци, тогаш шо праеше пинто смрдлото че ми објасни некој ? Дегенерици едни дебилина !!
Баниран поради навредлив речник, внимавај во иднина ако сакаш да останеш на форумов.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Да, Виља му удри шамар на Озил. Затоа овој толку се налути, а одма и Гонзало се вмеша. И јас се обидувам да го најдам тој дел.
По не знам колку пати гледано го најдов делот
Од 33 до 37 секунда се случува се :) Озил добил сочен шамар (или сочни шамари) :)
Не праам сеа тука политика ама Вила-Гомно од фудбалер.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Замислете ја следнава ситуација во оваа гужва пример Пепе или било кој да мо удреше две шлаканици онакаа на Абидал или пак на Афелај колку само би збореле навивачиве на фарсава би било одма затвор за Пепе решетки,кафез ова она,но кога Вила (за кој имав големо мислење и како фудбалер и како личност) може комотно да го удри Озил тогаш се слуша како не му е срам на Мурињо итн итн... Срамота

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Виља и Бускец се докажани безкичмењаци, незнам зошто се чудите.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Реал беа подобри во двата дуела каков само пресинг им правеа.Но Барса е поискусен тим и ги искористи грешките.Ја немаше познатата иницијатива на Барса.
Само овој Бензема рефлекс на слон додека да се намести има време Меси да се врати да го болокира.Им треба на Реал поснаодлив напаѓач.
А за тепачка си треба двајца ако се Барса тим со култура немаше да се бутат и тепат овој голманот со платенките не знам голман ли е или бодигард само за ќотек им е земен.
Пепе си е психопат но и тој јаде ќотек на почетокот Виља на фацата го нагази.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
По не знам колку пати гледано го најдов делот
Од 33 до 37 секунда се случува се :) Озил добил сочен шамар (или сочни шамари) :)
Не праам сеа тука политика ама Вила-Гомно од фудбалер.
Ставив gif поназад. После неколку пати гледање, видов дека додека стојат, Виља го удира еднаш (не се гледа убаво, ептен треба да приметиш), затоа Озил му се врти и тргнува накај него, па добива шамар. Но завршено е веќе, џабе замарање.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ставив gif поназад. После неколку пати гледање, видов дека додека стојат, Виља го удира еднаш (не се гледа убаво, ептен треба да приметиш), затоа Озил му се врти и тргнува накај него, па добива шамар. Но завршено е веќе, џабе замарање.
Кочи нешто .гиф кај мене. Во право си, џабе замарање, само што Вила веке нема да е истиот. Повеќето имаа друго мислење за него ама по тоа синоќа...Уште не ми е јасно, кај најде на Озил да го удри!?

I

IBIZA SOUND

Гостин
А и ти шо знајш тој Виластара шо му имат речено на Мурињо?....Тепачката,т.е. турканицата беше општа,не се знаеше ни кој јајт ни кој пиет,то не ме интересират...мене ме интересираше на теренот,а то шо не ме бендиса го искажав погоре.. :)
tokmu toa e goleminata na eden trener
so zborovi da go pobedis protivnikot,a ne so cotek kako sto napravi mou
pak ke recam trener od kalibar na mou ne go pravi toa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom