Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
сакаш да кажиш дека ти е нешто повеќе од омилен или пак помалце од омилен??
Сака да кажи дека го мрази Реал Мадрид. Ако е така, највероватно ги нема гледано минатите Ел Класико натпревари, па да почне да прави црна листа за играчине од барса.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
porealen post ne procitav vecerva od strana na fan na real
samo ispusti da kazis za klosarskoto ponasanje na mou koga go zadena vilanova,trener od kalibar na mou ne go pravi toa
А и ти шо знајш тој Виластара шо му имат речено на Мурињо?....Тепачката,т.е. турканицата беше општа,не се знаеше ни кој јајт ни кој пиет,то не ме интересират...мене ме интересираше на теренот,а то шо не ме бендиса го искажав погоре.. :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Oвие од Фарселона имаат сериозен психички проблем,ако ги пипнеш мислиш ногата си им ја ампутирал тешки симуланти се го расипуваат фудбалот искрено и ретко кој може да ги гледа а да не др*а на Меси и остали...А за она цимипич*то добро му е нека плаќа пак 5 м и нека седи на трибини барем картата нема треба да плаќа!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ova El Clasico ne e vekje fudbal ova e Ubi go do smrt protivnikot:D Kako sto kaza Costa mnogu mi napravi kejf Benz Diamond Boy zatoa i Higo kje si go ladi na klupa i kje uziva so ostanatite:DVie telinja melinja mozete da mu go cicate na Benzema;)
Za natprevarot samo mozam da kazam deka da igraa pametno Real i onoj gadniot Ronaldo(mene mi e odvraten odamna kolku topki idat preku nego vo 90 min i kolku useruva ni samiot ne e svesen ama za poveketo e BOG EBAN, taka da toa e toa)...trebase mnogu poveke precizni dodavanja i ne kako mu prdne da ja pusti napred koj bilo od site! Mnogu greski iako se podobreni vo duelot so Barsa i stanuva tesko vo posledno vreme ama tie greski ipak vodat kon mal poraz, dokolku uspee da se kontrolira igrata na Real da ne se igra na pamet, da imaat podobra preglednost togas Barsa e gotova ama do togas pak ke gubat 2:1 itn.......

Pozz Madridistas sledno El Clasico mora pobeda(y)
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:04 AM ---
Океј, сметај го потегот на Марсело како еден вид на провокација... Кој кур цела клупа на дегенерицине станува да се тепа ?
Nafurani se igracite...vie serete sportski nespotski tuka samo...da igrate za tim kako Real i da gubite od edna Barsa koja do pred 13 god moze bese nisto za Real sega si fakticki si gji peglaat kako sakaat si igraat so izvinjenje KUR epa brat i jas bi im gji ispokrsil glavite na site ne samo da pcujam ili startovi da pravam;) Ljubovta kon klubot znaci zrtvuvanje ama sekoj go svakja sportot na svoj nacin i so svoe razmisluvanje...takov e sportot da nikoj nemoze isto mislenje i ista gledna tocka so drugiot da ima, zatoa i e interesen sekogas ima tema za muabet.:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Како бе сеа ние сме ги имале најслабо психички-подготвените одбранбени играчи !? Мислите дека овие од спротивниов табор се поарни !? Се лажете. Сетете се само што правеа пред две години против Интер.

На психички план не е тоа проблемот, значи, пишав и од камен да си, после толку провокации и фолирања еднаш ќе пукнеш...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
сакаш да кажиш дека ти е нешто повеќе од омилен или пак помалце од омилен??
Брат па се разбира дека поомилен дури и почнав да ги сакам.. Премногу со срце играат се гледа дека сакаат а и реално гледано можат да ја победат барселона но и највеќе ме радува фактот што се гледа дека напредуваат премногу и дека кога тогаш целиот труд ќе се исплати, им фали некаква психолошка предност цело време играат како на штрек што ако пак изгубиме до кога вака итн.Иначе мислам дека Реал оваа сезона ќе ја освои Примера и дека конечно титулата ќе биде на рацете на тие што треба а тоа не е барселона туку Кралевите од Мадрид.
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:06 AM ---
Сака да кажи дека го мрази Реал Мадрид. Ако е така, највероватно ги нема гледано минатите Ел Класико натпревари, па да почне да прави црна листа за играчине од барса.
Грешка си брат прочитај го мојот пост погоре

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Eден класа одбранбен играч во наредниве десетина дена ќе ни го состави тимот за најмалку 3 години.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Na ovie dva natprevari so Barsa najdobriot tim vo svet poveke ima pridoneseno Benzema za timot odkolku Kris Miss:oops:
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:12 AM ---
Eден класа одбранбен играч во наредниве десетина дена ќе ни го состави тимот за најмалку 3 години.
moze kje go bide Varane :D

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Одлично мислење се согласувам со се.

Мала анализа:
Касиљас-знам дека е Сан Икер и е капитен и е играчот кој на сите им е омилен во овој фан клуб(вклучувајќи ме и мене),ама едноставно мораше барем малку подобро да реагираше кога ги примаше головите и имам голема забелешка за него како капитен,мислам дека не се застапува доволно за тимот.

Се согласувам

Кедира-незнам зошто излезе стварно не ми е јасно,играше одлично и како деструктивец па дури и во нападот кога му врати повратна на Бензема,а овој се разбира промаши.

Заради тоа шо имаше жолт и после то 2 фаули и уште еден фаул ќе добиеше црвен е зато го изваде.

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
добро бе брат,ако за тебе придонесување е промашување 100% шанси,тогаш незнам.....
барем тимски играч е не ја затвара играта како роналдо идејќи по корнери и пуштање форови кои неможе да ги стигне и да ја губи топката не е ли доволно асистенција и гол ? што очекувате повеќе од него ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom