Ova El Clasico ne e vekje fudbal ova e Ubi go do smrt protivnikot
Kako sto kaza Costa mnogu mi napravi kejf Benz Diamond Boy zatoa i Higo kje si go ladi na klupa i kje uziva so ostanatite
Vie telinja melinja mozete da mu go cicate na Benzema
Za natprevarot samo mozam da kazam deka da igraa pametno Real i onoj gadniot Ronaldo(mene mi e odvraten odamna kolku topki idat preku nego vo 90 min i kolku useruva ni samiot ne e svesen ama za poveketo e BOG EBAN, taka da toa e toa)...trebase mnogu poveke precizni dodavanja i ne kako mu prdne da ja pusti napred koj bilo od site! Mnogu greski iako se podobreni vo duelot so Barsa i stanuva tesko vo posledno vreme ama tie greski ipak vodat kon mal poraz, dokolku uspee da se kontrolira igrata na Real da ne se igra na pamet, da imaat podobra preglednost togas Barsa e gotova ama do togas pak ke gubat 2:1 itn.......
Pozz Madridistas sledno El Clasico mora pobeda
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:04 AM ---
Океј, сметај го потегот на Марсело како еден вид на провокација... Кој кур цела клупа на дегенерицине станува да се тепа ?
Nafurani se igracite...vie serete sportski nespotski tuka samo...da igrate za tim kako Real i da gubite od edna Barsa koja do pred 13 god moze bese nisto za Real sega si fakticki si gji peglaat kako sakaat si igraat so izvinjenje KUR epa brat i jas bi im gji ispokrsil glavite na site ne samo da pcujam ili startovi da pravam
Ljubovta kon klubot znaci zrtvuvanje ama sekoj go svakja sportot na svoj nacin i so svoe razmisluvanje...takov e sportot da nikoj nemoze isto mislenje i ista gledna tocka so drugiot da ima, zatoa i e interesen sekogas ima tema za muabet.