Баниран поради навредлив речник, внимавај во иднина ако сакаш да останеш на форумов.Абе копилиња едни каталонски нејчам да ви коментирам во вашион клуб ама знам дека читате овде бе се запнавте по марсело и мурињо а се запрашавте зошто озил онака реагираше ? Еве ние сме идиоти и сакаме тепачка а вие сте светци, тогаш шо праеше пинто смрдлото че ми објасни некој ? Дегенерици едни дебилина !!
колку цинична фаца праи мурињо од кога ќе го бутне овој пито виланова
По не знам колку пати гледано го најдов делотДа, Виља му удри шамар на Озил. Затоа овој толку се налути, а одма и Гонзало се вмеша. И јас се обидувам да го најдам тој дел.
Кој што зашто, Богдан за брашно.da ti ebam mater kopili barca kaza deka koga saka mozi gol dA dade osobeno na real
Дан ти е инат тебе што Фабрегас ве напушти токму заради Барса и сега идаш овде да се тешиш со овие од Реал ?Кој што зашто, Богдан за брашно.
Ставив gif поназад. После неколку пати гледање, видов дека додека стојат, Виља го удира еднаш (не се гледа убаво, ептен треба да приметиш), затоа Озил му се врти и тргнува накај него, па добива шамар. Но завршено е веќе, џабе замарање.По не знам колку пати гледано го најдов делот
Од 33 до 37 секунда се случува се Озил добил сочен шамар (или сочни шамари)
Не праам сеа тука политика ама Вила-Гомно од фудбалер.
Гледаш како знаеш.Дан ти е инат тебе што Фабрегас ве напушти токму заради Барса и сега идаш овде да се тешиш со овие од Реал ?
Кочи нешто .гиф кај мене. Во право си, џабе замарање, само што Вила веке нема да е истиот. Повеќето имаа друго мислење за него ама по тоа синоќа...Уште не ми е јасно, кај најде на Озил да го удри!?Ставив gif поназад. После неколку пати гледање, видов дека додека стојат, Виља го удира еднаш (не се гледа убаво, ептен треба да приметиш), затоа Озил му се врти и тргнува накај него, па добива шамар. Но завршено е веќе, џабе замарање.
tokmu toa e goleminata na eden trenerА и ти шо знајш тој Виластара шо му имат речено на Мурињо?....Тепачката,т.е. турканицата беше општа,не се знаеше ни кој јајт ни кој пиет,то не ме интересират...мене ме интересираше на теренот,а то шо не ме бендиса го искажав погоре..