Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Ако не земеме лево крило сезонава уште едно салто мортале
Недај Боже да освоиме овај малерозен трофеј кој го освој сезоната катастрофа му е ...So Mislite za utre?? Imame li sansi? Prvata ja igrame protiv Inter pa posle Pobednikot (Juve) ke igra so Milan.
Mislam deka taka neso bese
Bez levo krilo t,e bez covek da mesti topki odnapred ke imame losi rezultati i ke mu davam heiniken i 10 kebapi na sasenko .Само шпекулации ништо конкретно ... во врска со одбраната Алекс е фаворит , Марота го сака на позајмица Челзи сака да го продаде па се шпекулираше дека повторно понудиле 8 милиони евра и дека Челзи ќе ја прифати оваа понуда , негова алтернатива е Коатес, а во поново време и Гаелано ... во врска со левото крило Марота сакаше да го донесе Варгас но Конте излезе со изјава дека не сака таков тип на играч туку сака некој од типот на играчи како Пероти , Рамирез или Барнета ... реално јас мислам дека ќе биде еден од овие тројца ама нема да биде чудно доколку Варгас дојде иако Конте не го сака ,а во поново време се спомнува и Џакерини ...ако дојде овој ќе бидеме катастрофа на таа позиција ... Поздрав
Види брат можеби тој рамирез е супер играч ама тоа што ти не си го глеал е друга работа.Јас сакам кога се носат вака не толку познати,но добри фудбалери.Од кај знаеме можеби баш тие ќе блеснат,ко на Пример Каморанези,Замброта и многу други кои што дошле во Јуве како анонимуси но со тек на времето станаа важна алка на тимот.Но мене ме нервира друга работа тоа е дека Јуве е во фаза на т.н изградба.Па кога градиш нешто треба да е квалитетно нели?Нека донесат два тројца World Class И нека се комплетира тимот на сите позици Па после слободно нека си дојдат играчи од типот на Рамирез или пак Елиа,Карлос Едуардо,Џакерини и другите што се поврзуваат со нас,А не да градиме тим со играчи како овие.Jaс имам само едно прашање. Кој по ѓаволите е тој Рамирес со кој не поврзуваат? Па толку ли ниско паднавме да се интересираме за играчи кои никогаш не сум ги чул ни видел а следам фудбал повеќе од 20 години. Како не им е срам воопшто да помислат на таков трансфер а не па да го остварат. До кога бе Јуве, до кога? Ај ако не нека видат Албинолефе и Асколи да не имаат некој играч на трансфер листа, можеби од таму ќе можеме да купиме некој, ебате беља!!!
Камо Рамирез да го земеме пријателе... Ко што седат работиве, со Џакерини од Чезена ќе завршиме, е тоа ќе биде ФЕЈЛ. Поарно Пасквато да го играме одколку тој... Рамирез е добар проспект, имаше одлична сезона во Болоња, Интер, Рома и Фиорентина се интересираат за него. Проблемот е што не е баш ефтин со оглед на годините (10м), и што Фиорентина е близу до него. Со оглед на тоа, со тие пари + некој милион може да се земе Варгас, што според мене во моментов е најдоброто што можеме да го земеме...Jaс имам само едно прашање. Кој по ѓаволите е тој Рамирес со кој не поврзуваат? Па толку ли ниско паднавме да се интересираме за играчи кои никогаш не сум ги чул ни видел а следам фудбал повеќе од 20 години. Како не им е срам воопшто да помислат на таков трансфер а не па да го остварат. До кога бе Јуве, до кога? Ај ако не нека видат Албинолефе и Асколи да не имаат некој играч на трансфер листа, можеби од таму ќе можеме да купиме некој, ебате беља!!!
Елиа те молам не го спомнувај .Види брат можеби тој рамирез е супер играч ама тоа што ти не си го глеал е друга работа.Јас сакам кога се носат вака не толку познати,но добри фудбалери.Од кај знаеме можеби баш тие ќе блеснат,ко на Пример Каморанези,Замброта и многу други кои што дошле во Јуве како анонимуси но со тек на времето станаа важна алка на тимот.Но мене ме нервира друга работа тоа е дека Јуве е во фаза на т.н изградба.Па кога градиш нешто треба да е квалитетно нели?Нека донесат два тројца World Class И нека се комплетира тимот на сите позици Па после слободно нека си дојдат играчи од типот на Рамирез или пак Елиа,Карлос Едуардо,Џакерини и другите што се поврзуваат со нас,А не да градиме тим со играчи како овие.