Battlefield 3

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140

:eek:

Ај да видам сега кој ќе ја земе за конзоли! :icon_lol:

PS - обавезно во HD гледајте.
Се наежив гледајќи го видеово, какво чуство коа напаѓаат сите заедно со хамвиња, тенкови и џетс...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Не ми се верува дека alpha release-от на играва изгледа поубаво од Crysis final со пачеви and shit...
Браво за DICE. Редно беше некој да ја симне Crysis од тронот. И да, играва дефинитивно ќе биде феноменална.
Ме плаши само да не заебат овие од EA со издавањето. Читам ќе морало да го користиш нивниот софтвер за дистрибуција (Origin) дури и со retail верзијата. Најверојатно сакаат да станат сериозна конкуренција на Steam, па гледаат можност преку BF 3. Али има и доста големи шанси да се заебат така, пошто сите знаеме дека Steam е алфа и омега за дигитална дистрибуција на игри.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
BF3 нема да постои на Steam бидејќи не им одговарале полисите за ограничени dlca.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Како ви се бендисува насловнава страна на Steampowered.com?
Се плашаааат :vozbud:
Activision очигледно се свесни дека оваа година ќе го јадат стапот од BF 3, па затоа и дебело го одврзале ќесето чим има постер со pre-order на играва на Steam. Сеа ќе се трудат преку секаков маркетинг да соберат колку што може повеќе preorder-и, ама пак ќе изгубат. Сите го знаат тоа.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Еве, колку да го надополнам Олд Скул, само споредете го ова,

... со ова,

...и ќе ви стане јасно :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Мултиплеерот е основан на тој од BF2 кој што беше закон.Преку 80 часа имам потрошено на таа игра.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Shut up and wash my brain.
Па да видам која друга FPS игра годинава ќе вреди да се купи освен MW3 која помалку мерак ми прави од BF3... хммм... хммм.... хммм... Rage? F.E.A.R 3? Duke Nukem? Homefront?....

Факт е дека BF 3 во најмала рака во топ 5 FPS игри ќе биде годинава, а според твојата логика ако планираш да купиш некоја игра значи дека ти го испрала мозокот.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Па да видам која друга FPS игра годинава ќе вреди да се купи освен MW3 која помалку мерак ми прави од BF3... хммм... хммм.... хммм... Rage? F.E.A.R 3? Duke Nukem? Homefront?....

Факт е дека BF 3 во најмала рака во топ 5 FPS игри ќе биде годинава, а според твојата логика ако планираш да купиш некоја игра значи дека ти го испрала мозокот.

Покул од твојата бе брат.

(и нема по 100ти пат да објаснувам дека играва е најобичен пукач и како секој пукач е за деца на возраст од 12-16 години)

Kajgana Shop

На врв Bottom