Значи од пред 10 години !? Ја открвме тајната, Мур го вметнал глумењето у Барса.
Or its your subconscious and wish !?
Човек не е да згреши абе, хиени у заседа чекаат одмаПу пу пу, скраја да е...
Ух, последнава реченица ме трогна стварно Зарем брзо ја заборавија елиминацијата од Интер и тоа како се однесуваа после неа? Хаха страшно.Xavi: "It's sad Madrid players didn't stay at the end to watch us lift the trophy. We did it at the Copa. You should be graceful in defeat."
Еј ова е врвот значи
ај преиспитај се шо пишиш... кој го напрај твојот челси тим? ќе речиш Абрамович ама не е до претседателот работата... и види го интер сега... рано е уште да му судиме на новиот тренер ама дури беше мурињо на чело на интер никој не можеше да го победи во клучните натпревари... освој три трофеи останатите му ги остај на Бенитез а пак тој од 3/2 освој... незнам кај гледаш дека го упропастува фудбалот... Ел Класико го изгуби сјајот и прекрасната игра минатата сезона... многуте глуми онаа глума на алвеш шо после то требаше да помини со казна... а пак годинава чист пенал над роналдо не е свирен кога валдес намерно ја крена раката со намера да го сопне... судијата "не го виде" то... ќе биди и натаму вака не му се секирај не е до мурињо работава со скандаливе...Криво ми е тоа што Ел Класико го загуби својот сјај и прекрасната игра, Барса како и секогаш доминира над Реал, зошто?
Затоа што сите функционираат како тим, сите гледаат на тимски успех, ниту еден на индивидуален план да речеме како Кристина од Реал, затоа Реал и нема да функционира, и се додека Мурињо е на клупа.
Мурињо е класа стратег, но нема само контрола, премногу е арогантен, и кога губи и кога е надмудрен мава по секој, не се прави така, се докажа и сега неговиот памет, дај боже да дојде во Јунајтед, тогаш Ливерпул, Сити, Челзи сите ќе бидат појаки бидете сигурни, сите го прават него крал, но го упропастува фудбалот, тоа е факт!
Секако дека да, го направи тим, освои титули со Челзи но со каква игра, со физички спремни играчи играчи ко коњи, кои играат прилично агресивно, дефанзивно настроени кои чекаат на контри, јас нејќам такви игри, и никад не сум бил фан на играта на Челзи како тим, затоа што играа на сила, навивам за Челзи поради Френк Лампард, поради играчот кој ја правеше разликата, не поради трофеите, но едно е сигурно Челзи почнува да игра убав фудбал за око, кој допрва ќе треба да се развива, што е сосема спротивно од филозофијата на Мурињо.ај преиспитај се шо пишиш... кој го напрај твојот челси тим? ќе речиш Абрамович ама не е до претседателот работата... и види го интер сега... рано е уште да му судиме на новиот тренер ама дури беше мурињо на чело на интер никој не можеше да го победи во клучните натпревари... освој три трофеи останатите му ги остај на Бенитез а пак тој од 3/2 освој... незнам кај гледаш дека го упропастува фудбалот... Ел Класико го изгуби сјајот и прекрасната игра минатата сезона... многуте глуми онаа глума на алвеш шо после то требаше да помини со казна... а пак годинава чист пенал над роналдо не е свирен кога валдес намерно ја крена раката со намера да го сопне... судијата "не го виде" то... ќе биди и натаму вака не му се секирај не е до мурињо работава со скандаливе...
Е сега се заглави...Секако дека да, го направи тим, освои титули со Челзи но со каква игра, со физички спремни играчи играчи ко коњи, кои играат прилично агресивно, дефанзивно настроени кои чекаат на контри, јас нејќам такви игри, и никад не сум бил фан на играта на Челзи како тим, затоа што играа на сила, навивам за Челзи поради Френк Лампард, поради играчот кој ја правеше разликата, не поради трофеите, но едно е сигурно Челзи почнува да игра убав фудбал за око, кој допрва ќе треба да се развива, што е сосема спротивно од филозофијата на Мурињо.
За ова се шо имаше на утакмицава зборот накратко не постоиНекој ако не го мрзи накратко да ми опише што се дешаваше на утакмицава.
Цар? Ако се восхитуваш на ова мора да си срање од човек!
Банирајте ме ако сакате..
МУРИЊО Е НАЈГОЛЕМ СЕЉАК И ИДИОТ!
Не сум за Барселона али поголем лигло од него нема!!