Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Реално... иако не сум фан ни на еден од тимовиве навивачиве на Реал ако мислат дека Барса играле со 100% од својте можности гадно се лажат пошто глеам се диват Меси не мрднал, ги згазивме тинтири минтири. И слепец ќе го приметеше пристапот на Барса ко на пријателска утакмица, воопшто не се замараа, покрај тоа што и не играа со прв тим нели. Да сум фан на Реал не би бил многу среќен и задоволен. Ако сакате објективност, еве ова ви е :)

ПС: Коа ќе видиш и дека играчите на Реал се поспремни физички од играчите на Барса моментално и поподготвени, мене богами не би ми влевало многу надеж и не би бил оптимиста толку као вас :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Worth a read, for handicapped brainwashed madridistas.

3. патетично и срамно лажење, Мур влезе во терен и ја подаде топката со рака, недозволиво без разлика дали е прекин или не, затоа беше опоменат. Никој нема да те опоменe ако излезеш пола метар од просторот за тренери за да довикнеш нешо или сл.

7. -||- diving, what diving ? when , where, who ? evidence.
"ALL GAME LONG" ? lol.

8. Обично хејтање на играч заради предходни добиени комплекси од истиот играч.

Другите му се негови видување на поедини играчи... субјективна работа.

Worth a read, my ass.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Па тоа и беше целта,да не залажи демек овој го одморам ќе играм со Тиаго бричи стапот некој.Ама ко ќе видиш на крај пак со најјакиот состав излезе.Само што ако досега се знаеше 99% сега се знае 100% дека без Чави е никој и ништо.Нема да биде лесно,нема да имаме тотална доминација ама пополека годинава им го земаме приматот.;)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
^Така викавте и купот кога го освоивте па го јадевте во Лигата на Шампиони и повторно почнавте да плачете Уефа, Платини , судиите вака судиите така

Никој не очекува во Барселона да освојува секоја година титули мора да има и падови можеби оваа или другата година !

Ако остане и во наредните 20 години оваа доминација на Барселона врз Реал Мадрид што е од 91 па наваму :

Барселона 11 титули во Премиера и 4 Лига на Шампиони
Реал Мадрид 6 титули во Примиера и 3 Лига на Шампиони

ЈАС ЌЕ БИДАМ ПРЕЗАДОВОЛЕН КАКО НАВИВАЧ НА БАРСЕЛОНА !!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добро бе уште тој муабет не го признавте,дека судиите ви помогнаа во дуелите во ЛШ цццц....Инаку ако ги тргниш овие од 2008 наваму,ќе видиш дека пак се тука некаде.;)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428

(y)

Па со кое лице не ми е јасно после натпревар рече дека Пепе е груб играч..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Го удира Контрао кога тој лежи на земја, го удира Озил додека топката е далеку од него и нема шанси да ја стигне, па после тоа дури и се буни. Не викам дека не треба да вика дека Пепе е груб играч, али нека се огледа прво самиот себеси, не е ни тој цвеќе за мирисање.

Внимавајте на речник, АЛООу.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Ах копиле одвратно Озил ајде фаул од зад грб..ок ајде.. ама коентрао па дури и го мава по глава од назад. Смрдло.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

Ова се веројатно најтешките фаули шо сум ги видел во 21 век.
Пробува да помине преку играч кој се обидува да стане пред него откако предходно му ја одземал топката со клизач... Па кој го има ова бе ?
И потоа прави тактички фаул за да спречи контра ?! Невидена работа... Доживотна робија за манијакот !

A

apidrone

Гостин
Пробува да помине преку играч кој се обидува да стане пред него откако предходно му ја одземал топката со клизач... Па кој го има ова бе ?
И потоа прави тактички фаул за да спречи контра ?! Невидена работа... Доживотна робија за манијакот !
А што забрането е на играч на Фарса да се стартува со клизач?
И за таков „тактички фаул“ од позади, се добива жолт картон.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Од толкав простор тој одбра да помине баш преку играчот, е браво бе. :) И убаво види Алвес на 0:11 што прави со левата нога. ;)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
А што забрането е на играч на Фарса да се стартува со клизач?
И за таков „тактички фаул“ од позади, се добива жолт картон.
Епа ако се добива жут за таков тактички фаул како што велиш, ондак колку жолти требаше да добие Карваљо влечејки го Меси од позади грб за дрес у ситуација кога овој веќе му бега ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom