Tип на денот (Читај правила во прв пост)

T

Torchyrus

Гостин
Arsenal 1 , Huddersfield 2 , Crystal Palace 1 , FC Kopenhagen 3 + , Twente 3+ Uplata : 1 000 Dobivka : 26 000

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Crystal Palace - Coventry - 1 @ 2.00

Крисал Палас без: Darren Ambrose, Glenn Murray,Steffen Iversen i Nathaniel Clyne. Ковентри на другата страна без: Carl Baker, Gary Deegan, Clive Platt, Richard Wood, Freddy Eastwaood, Ben Turner, Jordan Clarke,...
Значи во редовите на гостите недостасуваат токму оние кои им се најпотребни, Фреди и Ричардс бидејќи да не речам тие се единствените што даваат голови во нивната екипа. Ќе го искористам убавиот коефициент на домаќинот.
И на домашните овие им се битни играчи,4цата се во први 11 :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
20:45 FC Kopenhagen - Plzen D1 @ 4.60
20:45 Twente - Benfica T12+ @ 2.65
20:45 Lyon - Rubin x-1 @ 4.50
20:45 BATE - Sturm x-1 @ 4.75
20:45 Arsenal - Udineze 0-1 @ 3.50

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Sandhauzen - A. Biefeld - 1 @ 1.75

Сандхаузен досега 2 победи на домашен терен и двете со резултат 2:0. На гости има реми и пораз и со овој скор се наоѓа на 5тата позиција. Арминија Биефелд од некогашен првотимец дојде до ова дереџе. Во 3тата германска лига се наоѓа на последното место со 1 освоен бод од 4 средби. И денес ситуацијата не им е многу светла. На претходниот дуел добија 2 црвени картони, а имаат уште 6 играчи кои ќе отсуствуваат поради повреда. Значи, гостите без 8 првотимци, во големи финансиски проблеми, домаќините комплетни и желни за победа. Се освен победа на домаќинот денес овде е изненадување.

Crystal Palace - Coventry - 1 @ 2.00

Крисал Палас без: Darren Ambrose, Glenn Murray,Steffen Iversen i Nathaniel Clyne. Ковентри на другата страна без: Carl Baker, Gary Deegan, Clive Platt, Richard Wood, Freddy Eastwaood, Ben Turner, Jordan Clarke,...
Значи во редовите на гостите недостасуваат токму оние кои им се најпотребни, Фреди и Ричардс бидејќи да не речам тие се единствените што даваат голови во нивната екипа. Ќе го искористам убавиот коефициент на домаќинот.

FC Copenhagen - V. Plzen - 3+ @ 2.10

Какво изненадување беше за мене кога го видов коефициентот за 3+ не знаете. Ова ми е дефинитивно тип на денот. Домашната екипа да даде над 2 гола има коефициент 1.80, а за 3+ ваков голем коефициент, не ми оди некако. Знаеме колку голем дански клуб е Копенхаген. Лани играше во групите од ЛШ, дури и помина и загуби во осминафиналето од Челзи. Досега во Лигата на шампиони има скор од 5 победи, 1 нерешена и тоа против Барселона со која одигра без голови и пораз од Челзи. Се надевам дека овој коефициент е голема грешка на букемејкерите која ние ќе ја искористиме!

Luton - Forest Green - 1 & 3+ @ 2.00

Лутон, екипата која лани заврши на 3тото место со 84 бода, гол разлика 85-37 и со неверојатен скор на домашен терен 14-7-2 и уште подобра гол разлика 57-17 или вкупен скор го пречекува Форест Грин кој лани заврши 20ти со 46 бода и гол разлика 53:72, во гости 3-6-14 и гол разлика 25-47. Самата гол разлика кажува за какви тимови станува збор, Лутон кој напаѓа и напаѓа и погодува и погодува и Форест Грин која тешко се снаоѓа на гостувањата. Мора да влезе овој тип денес, а има и солиден коефициент.

Среќно!
Уште првата ме зезна.. :(

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Уште првата ме зезна.. :(
И мене првата ме турна, ама барем овие нека излезат...
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:37 PM ---
Сега одам all-in на БАТЕ Б. - Штурм - 1 при резултат 0:1. За победа на домаќинот има 5.00 коефициент.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
И мене првата ме турна, ама барем овие нека излезат...
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:37 PM ---
Сега одам all-in на БАТЕ Б. - Штурм - 1 при резултат 0:1. За победа на домаќинот има 5.00 коефициент.
Онлајн?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Ништо не излезе денес ко шо треба..германциве ненормално местат..ебиго

T

Torchyrus

Гостин
Twente - Benfika 3+ (y)
Kopenhagen - Plzen 3+(y)
Lyon - Kazan 1(y)
Bate - Strum GG(y)
Arsenal mislam deka treba da se izbegnuva ovaa godina ne znam kako se so forma Udinese ama ako se kako lani a Arsenal isto kako so bea so Newcastle tesko im se pisuva taka mislam .
Ke probam
Flora - Levadia 5+(n)(n)
Leeds - Hull 5+(y)
Kopenhagen - Plzen 5+ за малце Ситно ...
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:34 PM ---
Arsenal 1(y) , Huddersfield 2(n) , Crystal Palace 1 (y), FC Kopenhagen 3 +(y) , Twente 3+(y) Uplata : 1 000 Dobivka : 26 000
MAMETO DA IM GO EBAM NA Huddersfield ZEMJA DA NEMAT DA GI ZAKOPAT

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Динамо Загреб - Малмо ГГ
Висла Краков - Апоел 1
Лестер - Бристол 1
Барселона - Реал Мадрид 0-3

Kajgana Shop