М
Мартин`
Гостин
Ги препишав овие од кај тебе, среќно па ќе видиме што ќе испаднеCrystal Palace - Coventry - 1 @ 2.00
FC Copenhagen - V. Plzen - 3+ @ 2.10
Luton - Forest Green - 1 & @ 2.00
Ги препишав овие од кај тебе, среќно па ќе видиме што ќе испаднеCrystal Palace - Coventry - 1 @ 2.00
Luton - Forest Green - 1 & @ 2.00
И на домашните овие им се битни играчи,4цата се во први 11Crystal Palace - Coventry - 1 @ 2.00
Крисал Палас без: Darren Ambrose, Glenn Murray,Steffen Iversen i Nathaniel Clyne. Ковентри на другата страна без: Carl Baker, Gary Deegan, Clive Platt, Richard Wood, Freddy Eastwaood, Ben Turner, Jordan Clarke,...
Значи во редовите на гостите недостасуваат токму оние кои им се најпотребни, Фреди и Ричардс бидејќи да не речам тие се единствените што даваат голови во нивната екипа. Ќе го искористам убавиот коефициент на домаќинот.
Уште првата ме зезна..Sandhauzen - A. Biefeld - 1 @ 1.75
Сандхаузен досега 2 победи на домашен терен и двете со резултат 2:0. На гости има реми и пораз и со овој скор се наоѓа на 5тата позиција. Арминија Биефелд од некогашен првотимец дојде до ова дереџе. Во 3тата германска лига се наоѓа на последното место со 1 освоен бод од 4 средби. И денес ситуацијата не им е многу светла. На претходниот дуел добија 2 црвени картони, а имаат уште 6 играчи кои ќе отсуствуваат поради повреда. Значи, гостите без 8 првотимци, во големи финансиски проблеми, домаќините комплетни и желни за победа. Се освен победа на домаќинот денес овде е изненадување.
Crystal Palace - Coventry - 1 @ 2.00
Крисал Палас без: Darren Ambrose, Glenn Murray,Steffen Iversen i Nathaniel Clyne. Ковентри на другата страна без: Carl Baker, Gary Deegan, Clive Platt, Richard Wood, Freddy Eastwaood, Ben Turner, Jordan Clarke,...
Значи во редовите на гостите недостасуваат токму оние кои им се најпотребни, Фреди и Ричардс бидејќи да не речам тие се единствените што даваат голови во нивната екипа. Ќе го искористам убавиот коефициент на домаќинот.
Какво изненадување беше за мене кога го видов коефициентот за 3+ не знаете. Ова ми е дефинитивно тип на денот. Домашната екипа да даде над 2 гола има коефициент 1.80, а за 3+ ваков голем коефициент, не ми оди некако. Знаеме колку голем дански клуб е Копенхаген. Лани играше во групите од ЛШ, дури и помина и загуби во осминафиналето од Челзи. Досега во Лигата на шампиони има скор од 5 победи, 1 нерешена и тоа против Барселона со која одигра без голови и пораз од Челзи. Се надевам дека овој коефициент е голема грешка на букемејкерите која ние ќе ја искористиме!
Luton - Forest Green - 1 & 3+ @ 2.00
Лутон, екипата која лани заврши на 3тото место со 84 бода, гол разлика 85-37 и со неверојатен скор на домашен терен 14-7-2 и уште подобра гол разлика 57-17 или вкупен скор го пречекува Форест Грин кој лани заврши 20ти со 46 бода и гол разлика 53:72, во гости 3-6-14 и гол разлика 25-47. Самата гол разлика кажува за какви тимови станува збор, Лутон кој напаѓа и напаѓа и погодува и погодува и Форест Грин која тешко се снаоѓа на гостувањата. Мора да влезе овој тип денес, а има и солиден коефициент.
Среќно!
Барнсли-Мидлсборо влезе ГГ уште од 11 минута.Од мене
Фк Копенхаген-Плзен 1
Барнсли-Мидлсборо ГГ
И мене!Уште првата ме зезна..
И мене првата ме турна, ама барем овие нека излезат...Уште првата ме зезна..
Онлајн?И мене првата ме турна, ама барем овие нека излезат...
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:37 PM ---
Сега одам all-in на БАТЕ Б. - Штурм - 1 при резултат 0:1. За победа на домаќинот има 5.00 коефициент.
А да уплатев, Арсенал ќе завршеше 2-2 а Твенте 1-0.Arsenal - Udinese 0-2г (2.00)
Twente - Benfica 3+ (2.00)
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:34 PM ---Twente - Benfika 3+
Kopenhagen - Plzen 3+
Lyon - Kazan 1
Bate - Strum GG
Arsenal mislam deka treba da se izbegnuva ovaa godina ne znam kako se so forma Udinese ama ako se kako lani a Arsenal isto kako so bea so Newcastle tesko im se pisuva taka mislam .
Ke probam
Flora - Levadia 5+
Leeds - Hull 5+
Kopenhagen - Plzen 5+ за малце Ситно ...
MAMETO DA IM GO EBAM NA Huddersfield ZEMJA DA NEMAT DA GI ZAKOPATArsenal 1 , Huddersfield 2 , Crystal Palace 1 , FC Kopenhagen 3 + , Twente 3+ Uplata : 1 000 Dobivka : 26 000
18:30 Unterhaching - Chemnitzer 1 @ 2.10 FT: 3-0
20:45 FC Kopenhagen - Plzen 1 @ 1.70 FT: 1-3
22:05 Lanus - Independiente 1 @ 1.80 FT:1-0
10/10