Не напротив јас се помирив со фактот дека ќе си оди уште лани така да не се замарав многу летово а нити имав надеж дека ќе остане.
Да беше Фабрегас стаен на трансфер пазарот ќе добиевме дупло поголема цена а вие се исциганчевте за 5 милиони кој сеа сам треба да ги плати во период од 5 години... смешки
Вие од Арсенал најдовте да кажвите бе утој едни.
Дај жити се не лупетај, кој е поголем циган од Арсенал бе за 600 евра купвите играчи и ми кажвиш цигани биле Барса.
Барселона е таа што потроши 60м за двајца играчи тука самиот мојш да заклучиш кој е циган.
Вие кого купивте оној со челоно како скокална за Скијачи како се викат Џервињо, за него се ценкавте од 17 што ви бараше лил до 12 и така го зедовте, немате 15 миљони за Самба Румба од Блекбурн се ценкавте и ви го закачија ви рекоја или 15 или ништо, немате пари ни за Мата кој убедливо е еден од играчите со светла иднина, ама вашиот Чичко Венгер така ве дупит. За мада 25м ви побараа и ги прекинавте договорите.
Жити се немој да ми кажуваш ти за Барселона, вие сте Цигани "Numero Uno" во Светов.
Барса секоја година си троши по 40-60м за трансвери.
За разлика од нас Арсенал троши по 10-15м за трансвери, тука види кој е циган.
Една поговрка викат : Посраниот на Помоканиот му викат, дечко бегај лошо смрдиш.