Фан Клуб: Интер

Ама ....зашо го пљукате Дрогба коа типот е феноменален ....тоа не ми е јасно ....32год имал голем кур , дај му 2 годишен договор и нека крши глава ...... Знае со нога , знае со глава - Магаре немоеш да му земеш топка ....Таман.

Ама ....зашо го пљукате Дрогба коа типот е феноменален ....тоа не ми е јасно ....32год имал голем кур , дај му 2 годишен договор и нека крши глава ...... Знае со нога , знае со глава - Магаре немоеш да му земеш топка ....Таман.
А бе една нека одигра не мора две. Не е за дискусија ваков фудбалер дали треба да го земеме или не. За жал имам филинг дека се работи за гола шпекулација.

Да, Дрогба е добар, Дрогба е класичен шпиц, каде што игра Дрогба играат и Пацини и Милито, затоа, што к*р би барал он тука ...
Премногу конкуренција на една позиција не е добро, на Пацини нема да му е сеедно што тука ќе се и Милито и Дрогба, т.е. фактот што за една слободна позиција у напад се борат токму они тројца деструктивно ќе влијае врз сите.

Ај Форлан што нема логика, ама ова па ...

Вака да ве прашам Кики и Меси дан’ ги сакате во Интер моментално ?!!
Не.
--- надополнето: Aug 15, 2011 9:28 PM ---
Да, Дрогба е добар, Дрогба е класичен шпиц, каде што игра Дрогба играат и Пацини и Милито, затоа, што к*р би барал он тука ...
Премногу конкуренција на една позиција не е добро, на Пацини нема да му е сеедно што тука ќе се и Милито и Дрогба, т.е. фактот што за една слободна позиција у напад се борат токму они тројца деструктивно ќе влијае врз сите.

Ај Форлан што нема логика, ама ова па ...
Па Милито може и да не биде тука... а за Пацини ме боли како ќе се осеќа ако го имам Дрогба во напад.

Не.
--- надополнето: Aug 15, 2011 9:28 PM ---

Па Милито може и да не биде тука... а за Пацини ме боли како ќе се осеќа ако го имам Дрогба во напад.
Ќе се навреди Пацини, Италијанец е . :oops:

Кики да , Гдеси не !
Ма ја повеќе би сакал да купам двоглед и да го гледам Гдеси отколу оној метросексуалецот што ме нервира секоја утакмица... Вчера идат во контра 4 души му се отвора играч и лево и десно тој шутира од 30 метри... Кај имам нерви и за тоа 20 години трпам срања...

Штета,ќе ги договорев за две кила леблебии и три кила кисело млеко,домашно направено.

Абе искрено,некој што постираат тука не ги сфаќам воопшто.
Не сакате дечишта од 17 години што уште не пуштиле брада,капак на тоа,неискусни,а не сакате ни искусни и проверени играчи кој што имале 31-32 години ?!
Па нема вечно да бидат во Интер бе,две три сезони максимум и после адиос амигос.
Дај ако не,отидете вие во Интер играјте...

Милито вчера мислам кажа каде ќе игра и наредна сезона така да тешко дека оваа година ќе заминува.

Вака да ве прашам Кики и Меси дан’ ги сакате во Интер моментално ?!!
Не само што сакаме јас да ти кажаме една внатрешна информација со Кики и Меси имаме предоговор во 2020 преминуват во Интер во паќет.

Дрогба и Форлан се моментни решенија и тоа несугурни од овие двајца сум за Дрогба но човекот пресинг да прави тешко а со Милито и Пацини се покриват.Ако доаѓа некој од нив Дрогба.
Сепак сум за подолгорочно решение лидер во нападот.

Не само што сакаме јас да ти кажаме една внатрешна информација со Кики и Меси имаме предоговор во 2020 преминуват во Интер во паќет.

Дрогба и Форлан се моментни решенија и тоа несугурни од овие двајца сум за Дрогба но човекот пресинг да прави тешко а со Милито и Пацини се покриват.Ако доаѓа некој од нив Дрогба.
Сепак сум за подолгорочно решение лидер во нападот.

Океј,во иднина барем пишувај ги сврзано речениците и со ред.
Дали Форлан или Дрогба дојдат,исто ми се фаќа,убиствени напаѓачи се,а и не би рекол дека му паднала формата на Форлан.
Но сепак највеќе сум за Тевез и Лавеци во пакет да дојдат.

И јас повеќе би атакувал на тандемот тавез-лавеци ем помлади се ем имат повеќе за докажување за разлика од дрогба и форлан па некаде се спомувасе и анелка како замена

И јас повеќе би атакувал на тандемот тавез-лавеци ем помлади се ем имат повеќе за докажување за разлика од дрогба и форлан па некаде се спомувасе и анелка како замена
14_no.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom