Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Добар ќе биди ако игра бек, ако игра штопер спремајте молитви. :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Сомнително ми е за Видиќ. Нема шанси и двајцата да ги испуштат дерби мечевите ама ајде сигурно пак Ферги си игра играчки:) А и да е така, Еванс лев, Фабио десен, Џонс и Смолинг во одбрана. Мислиш на свинче ко Џонс ќе му помине некој? :)
--- надополнето: Aug 14, 2011 5:29 PM ---
Едит: Идат квалификациски мечеви за репрезентација. That explains everything.
Веќе го замислувам како Ферги изјавува дека Видиќ нема да игра со Арсенал и Рио ќе го пропушти Челзи и на крај и двајцата ќе играат. :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
ajde cestito pobeda... inace ne me zadovolija posle prviot primen gol... ni rasipaa igrata

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Видиќ ќе биде спремен за наредниот меч, Рио за 6 недели, Фелан изјавил за BBC. Ништо, џабе радување од некои Арсеналци.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Видиќ ќе биде спремен за наредниот меч, Рио за 6 недели, Фелан изјавил за BBC. Ништо, џабе радување од некои Арсеналци.
Значи пак ништо од Рио и оваа година :(, јбг, навлезеш ли во 3-тата деценија од животот и повредите, а и заморот си го прават своето.. Тоа е, тешко дека веќе ќе го видиме пак стариот добар Рио со осет за простор како никој одбранбен до сеа.. Ништо, капитенот да ни здрав и способен за фудбал, за другото младите ќе се погрижат! :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Неизживеана багра
Него кажете ми Чичарито кога би бил подготвен за игра :)
Наредната ќе ја пропушти исто, таа после неа ќе игра. Десетина дена рече САФ, можат да го стават и наредната ама нејќат да ризикуваат. Нема ни зошто, нека седи Чичарито за дербињава коа ќе почнат :Р
--- надополнето: Aug 14, 2011 11:10 PM ---
Еве ви потврда зошто сме шампиони: "At the final whistle, United’s support network immediately wrapped De Gea in a protective embrace. "This was classic United, the dressing room closing ranks to shield a wounded colleague. Тhe scent of the champions."

Kajgana Shop

На врв Bottom