Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Де геа една до бра интервенција спаси чист гол.. ама ова да не го фати..!

Се е добро во клубот али џабе се дадени 20.000.000 за Де Геа ...

Се е добро во клубот али џабе се дадени 20.000.000 за ДЕГЕА ...

Ако од две утакмици сфати дека за џабе се дадени 20 милиони за Де Геа, треба да се срамиш што го имаш Торес во тимот.

Интересно.Сега треба,Еванс наместо Фердинанд и да оди Еванс лево,Фабио десно,Смолинг во средината.
Фердинанд е преспор не е веке тоа што беше,треба почесто да ја грее клупата.

Ако од две утакмици сфати дека за џабе се дадени 20 милиони за Де Геа, треба да се срамиш што го имаш Торес во тимот.
A be sedi sega, Toreskinja e super, ima covek poveke za perkanje od pozadi vo soblekuvalna ako nisto drugo :)

Абе ајде да ги избушиме у второ глупо е Болтон да биде прв макар после прво коло :)

Се е добро во клубот али џабе се дадени 20.000.000 за Де Геа ...
Да а ти тоа го заклучи од само 45 минути така ?

Некој кој има 20 години и застанува пред мрежата на еден од најдобрите клубови во свет, нема никакво познавање од англиски јазик( не може да се расбере со одбрана за поставеност и случно) а меѓу другото и притисокот да се биде Ван дер сар ...

Иди лечи си комплески на твојот милионски тим кој не може ништо да освои ... да не кажам иди гледај како Торескиња вреди 50 милиони !!!

Иначе не знам што очекувавте вие од Де Геа, аман, нов е во Премиер Лига, првите сезони на ВДС рози да не му цветаа? Очекувано беше дека ќе прави грешки, треба да си луд да мислиш дека нема да прави. А одбраните две што ги имаше да не беа крш случајно?

Одбраната е многу опуштена! Кај нејзе наоѓам поголема вина за голот.

мене некако фабио ми е изгубен.. мн грешки направи. ако не нека влага Еванс место него или м есто Фердинанд па еванс да иде лево фабио десно Смолинг со Видич!

Топ е малиот, после она што го одбрани рака му пружам...а за голот јбг, не беше покриен ко што треба. Но во секој случај во второ полувреме стандард ќе се случи пресврт, арно ама колку и да нејќам да кажам, морам...на Манчестер му треба еден снајдер/насри и здрав флечер (со резервра џонс), пошто немаме деструктивци во средина, ама газиме на секое друго поле....GLORY!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom