Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ајде сега дрогба или алекс...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.156
Абе тоа врз што се базира играта се менува. Особено сега кога сменија тренер.
Tренер кој учеше од Мурињо и за кого крилните играчи се pure wealth ...
Нејсе, во второ одлични беа Челзи, 2 пенала можеа комотно да им свирнат, среќата им го сврте грбот, штета што во Манчестер 5то коло нема да патуваат со 4 од 4, убеден сум дека наредни 3 меча ќе ги победат, 2 играат дома со ВБА и Норвич, една гости со Сандерленд.

п.с. Jeдина замерка за Боас, касно го стави Дрогба и измената на Торес беше тотално непотребна.

K

kalimer0

Гостин
Ќе има многу пресврти до крајот на сеозната но ќе беше добро да го добиевме овој меч.

В

Вори

Гостин
Ех што ми е криво што не ги победивме овие кретениве,ќе се изедам.Во второ полувреме комплетно ги надигравме,не можеа да излезат од сопствениот шеснаесетник.
Цел автобус паркираа пред гол,не знам како планираат така да играат во Премиер.Мизерна екипа,мизерен тренер,мизерни играчи.

Иначе не очајувајте толку,јас повеќе сум изнервиран од пристапот и играта на Стоук отколку на нашата игра.Во прво полувреме не бевме ништо посебно,али затоа во второ им го ебавме пиперот.За жал немавме реализација и немавме доволно среќа.
Прво коло е,подобро сега да се случуваат вакви работи отколку покасно.

Торес и Босингва :cuc:
Капа доле на двајцата.Изгледа овој вториов решил да биде добар десен бек сезонава,а за овој првиов кажав дека ќе ебава мајки и така ќе биде во иднина.
И гледајте малце позитивно на работиве.После утакмицава очекувајте везњак и крило,со сигурност го тврдам тоа.

п.с.Андре Вилас Боас оди си!Врска немаш :cool:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Ех што ми е криво што не ги победивме овие кретениве,ќе се изедам.Во второ полувреме комплетно ги надигравме,не можеа да излезат од сопствениот шеснаесетник.
Цел автобус паркираа пред гол,не знам како планираат така да играат во Премиер.Мизерна екипа,мизерен тренер,мизерни играчи.

Иначе не очајувајте толку,јас повеќе сум изнервиран од пристапот и играта на Стоук отколку на нашата игра.Во прво полувреме не бевме ништо посебно,али затоа во второ им го ебавме пиперот.За жал немавме реализација и немавме доволно среќа.
Прво коло е,подобро сега да се случуваат вакви работи отколку покасно.

Торес и Босингва :cuc:
Капа доле на двајцата.Изгледа овој вториов решил да биде добар десен бек сезонава,а за овој првиов кажав дека ќе ебава мајки и така ќе биде во иднина.
И гледајте малце позитивно на работиве.После утакмицава очекувајте везњак и крило,со сигурност го тврдам тоа.

п.с.Андре Вилас Боас оди си!Врска немаш :cool:
ти тоа озбилно?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
drogba pod hitno da se prodade, mislam sebicen igrac ne mu treba na Celzi, ajde edniot sloboden udar neka sutira, ama vtoriot ostaj be na Aleks neka ja raspali, mu ebam gupecot,,

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
се шали бе човек гледаш дека ставил смајли амн бе не свакајте се буквално :pos:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
се шали бе човек гледаш дека ставил смајли амн бе не свакајте се буквално :pos:
не мислам многу ..не ми замерувај..не ми се верува дека не победивме..али идеме напред..добра партија денес на Челзи у 2ро полувреме..Торес и Босингва најдобри..очекувам до друго коло да се донесе уште еден играч.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Прво полувреме катасторфа, второ полувреме добри беа, али кај можеш да направиш течна игра против овие копачиве од Стоук. Чекаат аут за да дојдат до гол човече. Иначе немавме ни среќа, тоа шутот од Анелка у пречка, шутот од Босингва у Бенајун заврши, Дрогба од прилично поволна положба за слободен удар у жив ѕид. Можеби требаше и пенал да ни досудат, зборам кога Торес еден го влечеше одпозади, не знам кој беше, ми се чини беше Делап. Иначе треба да се купи еден креативец во средина и крило дефинитивно. Калу е канта, па кога ќе ми текне го бараа некои од фан клуб Интер.. (А Syn? :icon_lol:) Малуда колку толку, а овој ... не ми се трошат зборови. Дефинитивно не е за во прва постава. Крило под хитно мора да се купи.

Иначе, Фулам 0-0 Астон Вила, Стоук 0-0 Челси .. Ајде сега од 5 саат Вест Бромвич - Манчестер Јунајтед нека заврши 0-0, и 270 минути цел викенд пред телевизор потрошени за гледање копачи по тв .. Ебате беља ебате ..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
добро игравме но ни фалат побивни крила баш против овакви дефанзивни тимови
торес се подобрува влага во форма али џабе е кога нема храначи на топки исто ке биде и со лукаку затоа јас толко трубев дека прво на што треба е да се насочиме е крило и плеј па после да му ја мислиме на напаѓачи бидејки џабе е ако имаш добри напаѓачи ако нема кој да им даде топка
се надевам дека следните 2 засилуваља ако воопшто ги има ке бидат модрич и најмар

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добро без нервоза прво коло е...гнасна екипа се овие...све некои рагбисти...важно е што играта ни беше добра,играме 100 подобро од лани...е сега замислете ако го земеме еден креативец и едно крило...ТОП! :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
не мислам многу ..не ми замерувај..не ми се верува дека не победивме..али идеме напред..добра партија денес на Челзи у 2ро полувреме..Торес и Босингва најдобри..очекувам до друго коло да се донесе уште еден играч.
знаеш како викаат подобро лош старт отколку лош крај
вајде сега е увидел боаш дека премиер лига не е составена од некои боси азиски екипи и дека со овие крила ништо нема да направиме

A

Auditore

Гостин
По мизерна и покопачка игра никој не игра како овие Стоук. Паркирале 3 автобуси пред голот, не еден.
Во прво полувреме одигравме анемично а во второ полувреме доминиравме, потполна доминација, штета што среќата не не служеше, да имавме малку среќа минимум 3-0, 4-0 ќе победевме али тоа е.
Торес партали, дали ова е знак дека се враќа на вистински пат ќе видиме, дај боже да е така.
Денес се виде дека очајно е потребно крило и плејмејкер а гледам и Боаш тоа го изјавил, до крајов мора да се земат.
Како и да е, штета што не победивме ќе беше заслужено но повеќе среќа нареден пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom