За вчерашната утакмица јас ќе кажам немавме среќа. сакам да гледам позитивно на работите.
Но не беше баш така реално. Прво и основно, мораа да ја убијат утакмицата во прво полувреме и никако не смееја да се опуштат во второ. Особено ме загрижува што после 1-0 некако ноншалантно се понашаа и после изедначувањето изгубија ментална сила за враќање назад...што мора да го имаме ако сакаме ЛШ а да не збориме титула.
Од аспект на поединци...Кели дефинитивно требаше да добие шанса, јас сум за експериментирање ама првата утакмица е ептен ептен ептен важна, мораше да искочиме со најдоброто што го имаме. И Хендерсон никако не смееше пред Кајт. Прво е нов, четртиот новајлија во стартиот тим и дете на сандерленд. Е сега 20 годишник го пушташ да игра деби утакмица против својот сопствен тим. Ако тоа не е непотребен притисок незнам што е. а делува дрско и ми с свиѓа тоа. Сепак кајт си е Кајт и верувам дека ќе ги шмукневме минимум 3-0 со него во екипата.
Што се тиче средина ја би го шитнал Аквилани, премногу ми е сакам нејкам во Ливепрул. епа нејќу такви, пре би го играл Спиринг
)))) Адам Џерард, Лукас и меирелеш се доволни за во средина.
Се на се не беше лошо,но.... требаше да биде одлично, можеше да биде одлично ама тоа , барем вакви срања се дешаваат на почеток паима време за увидување на грешките.
Поздрав момци и наредна со Арсенал да знаете ја добиваме. Осеќам у пм дека ќе ги кркнеме.