Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
До шо е работата ко ке го исклучвам компјутерот ова ми излегва и чекам 6-7 мин да се угасни Instal upadates 1 of 5, 2 of 5 ....вака излегва
Еве и слика
11h8i9s.jpg

До шо е работата????

До шо е работата ко ке го исклучвам компјутерот ова ми излегва и чекам 6-7 мин да се угасни Instal upadates 1 of 5, 2 of 5 ....вака излегва
Еве и слика
11h8i9s.jpg

До шо е работата????

Вклучен ти е автоматскиот апдејт но бидејќи имаш пиратски виндоус тоа ти е сосема непотребно.
Истиот можеш да го исклучиш на следниов начин:
Start, Control Panel, Automatic Updates, одбери Turn of Automatic Updates, OK

Повеќе нема да те замара :)

Како да сечам песна МП3,сакам да си направам некој одличен рингтон? Помош?

Еве и слика
11h8i9s.jpg

До шо е работата????

Никогаш на мој ПЦ не сум ги гасела апдејтите, секогаш апдејтирам, така да би ти препорачала да ги оставиш вклучени. И така ништо не те чини дали компјутерот еднаш месечно (ма и помалце) ќе ти се исклучи сега или после 3 мин.

Еднаш инсталирав апдејти и после десктопот ми стана ваков (црн) и неможев да го сменам. Од тогаш автоматските апдејтирања ми се исклучени, доколку имам потреба мануелно вршам надоградби.

full_5F00_desktop_5F00_small.png_2D00_469x375.png

Еднаш инсталирав апдејти и после десктопот ми стана ваков (црн) и неможев да го сменам. Од тогаш автоматските апдејтирања ми се исклучени, доколку имам потреба мануелно вршам надоградби.

full_5F00_desktop_5F00_small.png_2D00_469x375.png
За другпат, да знаеш, бидејки имаш пиратски виндоус, со апдејтот, те откриваат, и сега бара активатор. Погуглај малку, activator for windows Xp ќе бараш која верзија ти е.. :)

Мислам дека виндоусот ми е активиран.
(За проверка: Start, Run, oobe/msoobe /a)
windows-xp-oobe-468x388.jpg

Ај нека ми кажи некој ако знае како можам да исклучам музика која пее кога ке го уклучам лаптопот. Бтв не прашувам за музиката од самиот windows.

За каква музика која пее прашуваш, биди попрецизен.

Кириличните букви во ноутпат ми излегуваат како ?????????????????????? или ðñêà ñî äðàìàòè÷íîòî çãîëåìóâà
порано знаев да го средам сеа не успеав да се снајдам...

Кириличните букви во ноутпат ми излегуваат како ?????????????????????? или ðñêà ñî äðàìàòè÷íîòî çãîëåìóâà
порано знаев да го средам сеа не успеав да се снајдам...
Кога зачувуваш текст со кирилица ти излегува нешто како ерор но сигурно стискаш ок без да прочиташ...затоа кога зачувуваш текстот од Encoding одбери Unicode

Па со самото појавување на логото од Асус кога ке го уклучам лаптопот почнува и музиката која трае околу 3-4 сек. но се повторува три пати по ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom