- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
Абе добро, во ред алт + шифт, јасно е тоДе бе, alt+shift, и ете ти тараба...
Абе добро, во ред алт + шифт, јасно е тоДе бе, alt+shift, и ете ти тараба...
Вклучен ти е автоматскиот апдејт но бидејќи имаш пиратски виндоус тоа ти е сосема непотребно.До шо е работата ко ке го исклучвам компјутерот ова ми излегва и чекам 6-7 мин да се угасни Instal upadates 1 of 5, 2 of 5 ....вака излегва
Еве и слика
![]()
До шо е работата????
Евати програмче за таа намена.Се вика Wave EditorКако да сечам песна МП3,сакам да си направам некој одличен рингтон? Помош?
Вклучен ти е автоматскиот апдејт но бидејќи имаш пиратски виндоус тоа ти е сосема непотребно.
Никогаш на мој ПЦ не сум ги гасела апдејтите, секогаш апдејтирам, така да би ти препорачала да ги оставиш вклучени. И така ништо не те чини дали компјутерот еднаш месечно (ма и помалце) ќе ти се исклучи сега или после 3 мин.До шо е работата ко ке го исклучвам компјутерот ова ми излегва и чекам 6-7 мин да се угасни Instal upadates 1 of 5, 2 of 5 ....вака излегва
Еве и слика
![]()
До шо е работата????
За другпат, да знаеш, бидејки имаш пиратски виндоус, со апдејтот, те откриваат, и сега бара активатор. Погуглај малку, activator for windows Xp ќе бараш која верзија ти е..Еднаш инсталирав апдејти и после десктопот ми стана ваков (црн) и неможев да го сменам. Од тогаш автоматските апдејтирања ми се исклучени, доколку имам потреба мануелно вршам надоградби.
![]()
Кога зачувуваш текст со кирилица ти излегува нешто како ерор но сигурно стискаш ок без да прочиташ...затоа кога зачувуваш текстот од Encoding одбери UnicodeЗа каква музика која пее прашуваш, биди попрецизен.
Кириличните букви во ноутпат ми излегуваат како ?????????????????????? или ðñêà ñî äðàìàòè÷íîòî çãîëåìóâà
порано знаев да го средам сеа не успеав да се снајдам...
За каква музика која пее прашуваш, биди попрецизен.
Па со самото појавување на логото од Асус кога ке го уклучам лаптопот почнува и музиката која трае околу 3-4 сек. но се повторува три пати по ред.