Фан Клуб: Интер

Нека дојде Форлан, слободно нека дојде, и така имам една скромна колекција од Интер, од чоколади, шалови, знамиња, дресови... Да ги запалам одма барем.

Да не слушам дека ѕвер бил аман. По ’’Ѕвер’’ од Милито никогаш нема да е. 32 години има, екстремно бавен е, не ни треба. Не знае да игра крило, што ако тоа го играл за Уругвај или за Атлетико? Од Пандев подобро крило не може да е. Аман веќе, со него ќе сме силувале во Италија, да ќе силуваме ако играме серие б.
Форлан последните две години и за Атлетико му паѓа формата даде 8 гола лани.
Како што кажа го имаме веќе Милито кој е подобар од него ги има истите функции.
Ако го земеме овој Форлан и јас ја спремам мојата колекција за контењер.

Овие денови очекувам наслов Интер го купува Амаури.

Форлан последните две години и за Атлетико му паѓа формата даде 8 гола лани.
Како што кажа го имаме веќе Милито кој е подобар од него ги има истите функции.
Ако го земеме овој Форлан и јас ја спремам мојата колекција за контењер.

Овие денови очекувам наслов Интер го купува Амаури.
Истите функции ги има. Јаде, спие...

Јас разбирам да не ви се допаѓа идејата за Форлан ама да му овај стопанката, за Паласио не отекоа збор не рековте, за Форлан ќе сте палеле дресови и шалови.... џитнете се и вие во контењерот :)

Абе Иосоно дај не зезај, Милито колку толку игра во Италија со години овој ем 32 години ем камен е последниве година и пол, еве и на Копа Америка беше дупе, така да ич не гледам причина зашто би дошол он. Боље Амаури да го земеме него овој, поевтино ќе ни дојде :P

Истите функции ги има. Јаде, спие...

Јас разбирам да не ви се допаѓа идејата за Форлан ама да му овај стопанката, за Паласио не отекоа збор не рековте, за Форлан ќе сте палеле дресови и шалови.... џитнете се и вие во контењерот :)
А јас и за Паласио сум кажал што мислам исто што и за Форлан.Плус Паласио не беше замена за Ето.
ова не му е прв пат сум го гледал уште 3-4 пати вака кога промашува.

Абе Иосоно дај не зезај, Милито колку толку игра во Италија со години овој ем 32 години ем камен е последниве година и пол, еве и на Копа Америка беше дупе, така да ич не гледам причина зашто би дошол он. Боље Амаури да го земеме него овој, поевтино ќе ни дојде :P
  • Форлан за Амаури е Меси.
  • Беше дупе ама кога беше најпотребно даде два гола и го крена пехарот.
  • Ако се надеваме дека на Милито, од кого топката се одбиваше лани, ќе му се врати формата, не гледам зошто исто не би мислеле и за Форлан.
  • Тоа што има 31 или 32 значи дека ќе биде евтин и ќе биде краткорочно решение.
  • Како може да не ве секира ангажман на Паласио а да се нервирате што би дошол Форлан?

Тоа се неколку поенти нафрлено. Не дека ни треба нешто посебно Форлан, ама не ми смета ништо. Име е и нема да ми е срам кога ќе го уфрлат во игра.
--- надополнето: Aug 14, 2011 12:20 AM ---
А јас и за Паласио сум кажал што мислам исто што и за Форлан.Плус Паласио не беше замена за Ето.
ова не му е прв пат сум го гледал уште 3-4 пати вака кога промашува.
Голема работа, а си го гледал кога погодува?

И Милито кога беше најпотребно даде 4 гола и кренавме три пехари... Врти сучи пак испаѓа на нашето. :)

Гледам некој ја зима за репер последната година, и го критикува Форлан. Добро бе Милито што беше последата сезона, колку голови/асистенции имаше, ќе каже некој тука, или па одма сега ќе се фаќате за повредите?

Форлан според мое мислење е вистински лидер, и ги има постигнато едни од најдобрите голови во историјата на футбалот.

Еве го овој мал клип да се потсетите на неговите квалитети, ова е само пред година дена. Јас сигурен сум дека има уште проектили во него, и навистина верувам дека ќе и помогне на Интер за освојување на Сериа А.

Јосоно до кај стигна Форлан да браниш кажи кај ќе игра крилно нема шанси да издржи а во шпиц ги имаме Милито и Пацини па уште тој фали.
Не ми се дискутира за Форлан човекот беше пред подпис со Бешикташ Атлетико го пушта слободно да си оди.Интер не ми влегува во оваа приказна.
Интер најмалку на што треба да цели по Ето е Тевез и Лавеци а не некави си Форлан и Паласио или Бориело.

Милито играше се на се 5 натпревари у цела сезона (така иде зборот) пошо ради свињата беше повреден скоро цела сезона.

И Милито кога беше најпотребно даде 4 гола и кренавме три пехари... Врти сучи пак испаѓа на нашето. :)
Или на вашето...

• Ако се надеваме дека на Милито, од кого топката се одбиваше лани, ќе му се врати формата, не гледам зошто исто не би мислеле и за Форлан.
Или на нашето...
Патем, за ланската сезона зборувавме кога двајцата не беа во форма. Или ај да го споредиме Форлан од светско и Милито од лани?

Јосоно до кај стигна Форлан да браниш кажи кај ќе игра крилно нема шанси да издржи а во шпиц ги имаме Милито и Пацини па уште тој фали.
Не ми се дискутира за Форлан човекот беше пред подпис со Бешикташ Атлетико го пушта слободно да си оди.Интер не ми влегува во оваа приказна.
Интер најмалку на што треба да цели по Ето е Тевез и Лавеци а не некави си Форлан и Паласио или Бориело.
А бе до дереџе стигнав :pos:
И јас сакам да дојдат Тевез и Лавеци (не го сакам првиот ама во оваа ситуација тој тандем е премија на лото). За Форлан ви викам дека не е трагедија да дојде, мене не ми смета. Мислам дека е класа играч, формата никој не ја гарантира. Било кој од играчите во тимот може да испадне дупка оваа година и да се чудиме што му е на човекот.

Мене ме чуди само начинот на кој го изразувате несогласувањето: дресови ќе сте палеле, немало да гледате и слични глупости. Остајте го Јонзе него тоа му е стил на изразување. Ако дојде Форлан ич ништо нема да биде. Ќе дава голови и ќе му ги лижете копачките после секој.

А бе до дереџе стигнав :pos:
И јас сакам да дојдат Тевез и Лавеци (не го сакам првиот ама во оваа ситуација тој тандем е премија на лото). За Форлан ви викам дека не е трагедија да дојде, мене не ми смета. Мислам дека е класа играч, формата никој не ја гарантира. Било кој од играчите во тимот може да испадне дупка оваа година и да се чудиме што му е на човекот.

Мене ме чуди само начинот на кој го изразувате несогласувањето: дресови ќе сте палеле, немало да гледате и слични глупости. Остајте го Јонзе него тоа му е стил на изразување. Ако дојде Форлан ич ништо нема да биде. Ќе дава голови и ќе му ги лижете копачките после секој.
Тоа со дресовите е зафрканција малку Јуве стил.

А Форлан би бил добар како Круз за на клупа во случај на заминување на Милито и Пандев.
А на овој може како што велиш да го најмат да му лиже копачки а да го замени мало морген.

Corriere dello Sport: "Tevez e Forlan vogliono l'Inter" Можеби Морати планира да го земе Тебез, ама излеа Наполи бара многу за Лавеци.. па така место Лавеци - Форлан ке го земе. А Може Пандев ке го даде негде ..Наполи го сака, Џенова го сака и исто така се спомнува дека Челзи е заинтересиран. Челзи не успеа да го земе Лукаку и Фалкао ке одел во Атл. Мадрид. Така да оваа е веке човек да полуди, никогаш интераши не се чуствувале вака..Знаеме кој ке замине од Интер, ама незнаеме кој ке дојде и секој ден ново име се спомнува и тоа уште повеќе ја подига тензијата.:( Едноставно останува само да чекаме дека на крај се добро ке се среди и ке го гледаме интер како повторно сее страв и трепет во италија и пошироко.

Corriere dello Sport: "Tevez e Forlan vogliono l'Inter" Можеби Морати планира да го земе Тебез, ама излеа Наполи бара многу за Лавеци.. па така место Лавеци - Форлан ке го земе. А Може Пандев ке го даде негде ..Наполи го сака, Џенова го сака и исто така се спомнува дека Челзи е заинтересиран. Челзи не успеа да го земе Лукаку и Фалкао ке одел во Атл. Мадрид. Така да оваа е веке човек да полуди, никогаш интераши не се чуствувале вака..Знаеме кој ке замине од Интер, ама незнаеме кој ке дојде и секој ден ново име се спомнува и тоа уште повеќе ја подига тензијата.:( Едноставно останува само да чекаме дека на крај се добро ке се среди и ке го гледаме интер како повторно сее страв и трепет во италија и пошироко.
Друже ние интерашите сме навикнати на инфаркт пресврти,тоа во крв ни е веќе така да нема потреба од тензии:)

Друже ние интерашите сме навикнати на инфаркт пресврти,тоа во крв ни е веќе така да нема потреба од тензии:)
Знам дека сме навикнати на инфаркт пресврти...секоја година има такви натпревари, секој месец мин. една утакмица е таква

Лукаку е веќе во челзи и тренира со челзи и неговата презентација треба да биде овие денови.А челзи го сака ето а што ќе биде нзн.А сигурен сум дека морати ќе понуди 15М+пандев и ко сопственост на сантон за лавеци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom