Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
Се ставив на тест летово бш да видам и две ноќи иам издржано али после тоа два дена никој не се осмели да ме разбуди за на плажа кома бев по 15 саати :pos2::pos2:

2 дена.Негде околу 50 часа,ама после кога легнав како мртов спиев 15 часа..:tapp:

трите дена на екскурзија во 4та средно не склопив око. може имаше 70 часа. и кога си дојдов, најчудна работа, не спиев повеќе од 7 ,8 саати. :uvo:

Епа најмногу имам издржано два дена без спиење...третиот ден на фудбал и после фудбал директно во кревет:)...Спиев 15-16 часа:)

Два дена без спиење и по цели денови на факултет. Третиот ден, задремав у 24-ка у 9 ипол вечерта враќајќи се од факултет.

Во 4 дена имав само 30 мин спиено така да го наречам иако работам и по 23 часа што следниот ден сум слободен ако се навикнеш можеш да издржиш али сепак откако тие 4 дена само 30 мин имав спиено следниот ден спиев цел скоро 20 часа...

Imase eden tip na forumov, raskazuvase kako ne spiel 5 dena i sto mu se desavalo.
Taka da, tie sto ne spiele po 3-4 dena i nisto ne im bilo, procitajte go tekstot prvo, pa posle ke praime muabet <3

Inaku jas, edna nok nemam spieno samo i narednata vecer zaspav u 10 i spiev do 3 na pladne. Ne deka sum nemala spieno predhodnata vecer, tuku deka ako me ostais da spijam 2 deba ke trae. Pa me ostaile togas i voala! -.-

Една нок максимум да не преспијам ама дента пак трупец сум ... :D

Прошлото лето споив daymare,nightmare и regular гејминг у Ентер(пошо игравме гага).Од прилика само гејминг тајм беше околу 30 саати измеѓу 10 саати одмор од по 3-4 саати се разбира со неспиење и пред тоа имаше околу 2-3 саати неспиење и после тоа коа си дојдов дома уште 3-4 пред да заспијам.
Вкупно околу 4-4ипол дена of awesomeness.

Се чудам на оние кои несакаат да спијат и мислат дека тоа е фраерство. Сонот е потребен на организмот. Јас си спијам како што треба т.е сепак летно време не спијам како што треба, ама безразлика што не спијам цела ноќ, барем спијам пола ноќ и нешто од денот. :D

47 саати 2004 август месец чинам беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom