Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Не си свесна колку те сакам, ќе ти пратам покана да се ставиме во врска.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Да Драга,
Секогаш истото!!! Секогаш ти вртат грб тие што ти значат...неможам да разберам колку и да им помагаш на луѓето не се благодарни...ЗАШТО??? Е прашање без одговор тоа е тешкото......Ти им даваш прст они ја земаат целата рака го премолчуваш тоа и многу други работи а они ПАК НЕ ЗАДОВОЛНИ...иако ти зеле се!
Си мислиш како да им помогнам сега???!!! Уште си наивна личност! Те повредуваат а ти се што си направил за нив ја бараш грешката во себее....кој може да не разбере нас луѓево???
Луѓето денес не се дволични туку тролични и повеќее....Како што може најблизок да те повреди НИКОЈ друг а тоа најмногу боли...но Што и да е ќе помине! Да се надеваме...бидејќи надежда последна умира!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.701
Драга,
гдфгјиуфсјгисгјфигхухрјесгљемфиј. Е така. Знајшш колку сум љубоморна или не знајш? а? не знајш. Абе па пак сакам, пак пак пак! Ко ќе ми текнит сеа како се осеќет им завидвам, толку многу шо веќе нечисти мисли ми се маткет низ гла! Ојдов, видов и сеа сакам пак! аааааааааааааааа! ќе умрам. аман веќе и овај фејсбуков стално некој апдејти фрчет, слики ово оно уш толку склет ми прајт. ева. а јас овде сум заглавена -,- . омг.

К

Кики.

Гостин
Draga,
me puka nostalgija. Znam deka e privremeno, ama mnogu mi e tesko.
Bidi pozdravena, idam da spijam. :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Хеј драга.

Има едно парче текст од Pink Floyd кое деновиве ептен ме исполнува

...The sun is the same in a relative way, but you're older
Shorter of breath and one day closer to death...

Толку е безвременско и природно. Кога и да го изговориш, секогаш има префектно совпаѓање со реалноста и секогаш има смисла.

Некни седев во едно старо дувло каде се збираме „металците“ (металец во градов=човек кој не слуша турбофолк) и еден пријател постар од мене едно 12-13 години ми рече нешто „Нешто весел ми изгледаш“. И јас вратив нешто во смисол „Зошто весел? Затоа што сум насмеан?“ И тука влета еден друг пријател и почнавме некоја мала расправија околу тоа „Зошто весел?“. Не знам што не им е јасно на луѓето. Зошто сите сакаат да бидат само весели? Што е толку лошо да си тажен? Патем, ако никогаш не си тажен како ли ќе знаеш дека си весел? И како ли луѓево оценуваат кој како се чувствува...ми доаѓа да се самоубијам. Ако си насмеан, весел си. Ако не си насмеан или си депресивен или си тажен. И јас поради тоа што скоро секогаш сум насмеан следува дека секогаш сум....весел? Логиката е Доџе ми да вришнем.

Оф, за малку ќе заборавев. Тмурното време било депресивно и кога врнело било лошо. А кога само грее сонце? Ах, тогаш се молат на своите богови и светци да им капне некоја капка дожд. Некни седев на парк и се исклучив на момент. Ги прашав луѓето со мене
-Зошто кога врне и грми луѓето викаат „има невреме“, а кога е сончево не викаат „има време“?
Не добив одговор.

S

smexy

Гостин
-Зошто кога врне и грми луѓето викаат „има невреме“, а кога е сончево не викаат „има време“?
Не добив одговор.
Пошо време веќе не се продава.

In other news...
dibbacakkhu-pannacakkhu-samanta-cakkhu-buddhacakkhu-dhamma-cakkhu

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
hehe draga top mie denes
a vecer kje bide mn jakoo
da ti se poff deka mi e super, ti kakosi?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Драга..
Викаат дека универзумот нема крај, дека е бесконечен простор исполнет со бесконечен број на небесни тела. Нема крај, но логички гледано сигурно го има својот почеток..
Што пред големиот буум ? Кој го предизвикал ? Што пред да се создаде универзумот..Дали постои само еден универзум? Една димензии, оваа нашата, сами ли сме во овој универзум ? Има ли Бога ? Зошто баш ние човекот толку сме евоулирале за да можи да размислуваме за овие работи.. Зошто кругот е наречен круг ? зошто не коцка? зошто сме тука ?
I'm about to pop ! :cool:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
Драга Кајгана,

Поминав 9500 мислења :) Уште малку 10.000 YEAH ЧД

Туку АФЖ (антифашистички жени) ќе се збираат у Велчево Меанче а ме тераат да ги фотографирам, после тоа никаде ќе ги нема за да земат фотографии и јас буљаш на крај. Ај иди разбери се со жени ако можеш.

Туку после тоа иам закажано пивопиење со една бифша. Кој ѓаол ме тераше да прифатам... ај ваљда ќе забораи дека сме се договарале, пошто знаеш, она старост, се забораваат ствари :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се уплаши Г. од клипот кучето многу злобно изгледало :icon_lol:, па и објаснував дека тоа е само игра и расата му е таква да мора нешто да каса а тоа што го каса е играчка :icon_lol:, само си игра. Кога викаа дека се мајстори да побегнат да одврзат и се доста интелегентни во таа насока практично го чувствувам тоа, ноќеска после кој знае колку време успеал да го направи тоа, оваа новава огрлица тешка за пробивање ама изгледа и го најде марифетот :icon_lol:. Како на човек му се обраќам ја отворив вратата и Мајмун влегувај внатре :pos::pos::pos::pos::pos::pos:и одма застана покрај куќарка да му ја ставам огрлицата :icon_lol:. Дворот хаос кинел тргал претурал душкал копал....

Заебано време еј ладно ама пак ќе жежи од утре ваа работа не е работа :icon_lol:....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга кајгана а и кајганаџии...ве молам пренесете им аман на сите дека nothing else matters не е песна од тоше исто како што the man who sold the world не е од нирвана...за првово е потрагично зашо е домашен автор :pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ф. ми дојде надрогован и си ги заборави нанчаките, лелееееее го гледам срча си викам сега Господе дај ми трпение со овај, па ајде фино културно го испратив, ама си ги заборави нанчаките :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Јас не ги видов татко ми ги видел па ми вика Брусли си ги заборави нанчаките :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Јас сиот прашалници кој Брусли какви нанчаки, кога ги гледам долу под телевизорче десно од шкафчето до вратата нанчаки :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Сега ако го нападнат како ќе се одбрани :icon_lol:, ај да носи нож пиштол ќе го разберам ами кој носи денеска нанчаки со него :icon_lol:, еееееееееее кај плови овај брод :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.:pos:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom