Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Auditore

Гостин
Ќе биде интересно да се гледа, типувам на Барса.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Мора да е многу смешно за навивачите на другите шпански екипи да гледаат како навивачи на Барса и Реал се караат кој тим има повеќе помош од судии или федерација.:P

On topic: мислам дека овојпат Реал ќе победи и ќе го освои суперкупот. Мурињо веќе имаше цела година да работи со тимот, се навикнаа на таквиот начин на игра и на тактиката, така да би трбало да гледаме поспремен и подобар Реал од претходно.
Плус и мотивацијата кај Барса на почетокот на сезонава мислам дека ќе биде падната, а и неможете да ги обвинувате, мислам дечките освоија поише трофеи у последниве години од луѓето што се утепуваат од играње на football manager.
Ќе глеаме страшно добар фудбал тоа е сигурно. Ќе има и бајаги кошкања меѓу екипите, тоа е интересно ( може Пеп пак ќе пцуе :D).
Ако Реал стварно победи тогаш ќе искочат еден куп на so-called експерти и ќе тврдат дека е дојден крајот на Барса, за тоа сум сигурен. Тогаш хобитите ќе се изнервираат и ќе гледаме ептен добра сезона у Шпанија ( затоа и сакам да тепа Реал )

B

BooBojan

Гостин
Не сум којзнае колкав фан на некој од овие два клуба,ама според моето првиот меч ќе го добие Реал само заради подолгите и подобри подготовки во предсезоната.А за вториот меч и вкупен победник не сум сигурен за ништо.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Се надевам на победа на кралевите над циганите :icon_mrgr::icon_mrgr: Доколку судијата не биде 12ти играч на Барса,Реал има поголеми шанси за победа..Барселона едвај се составија после Копа Америка,а Реал со цел тим им играше заедно уште од средина на јули и тоа ке биде решавачко според мене во овој меч.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Се надевам на победа на кралевите над циганите :icon_mrgr::icon_mrgr: Доколку судијата не биде 12ти играч на Барса,Реал има поголеми шанси за победа..Барселона едвај се составија после Копа Америка,а Реал со цел тим им играше заедно уште од средина на јули и тоа ке биде решавачко според мене во овој меч.
barsa e sostavena vike 3 godini :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Тоа е ваша специјалност исто како и бришење на противнички играчи од сликите за да биде офсајд :)
Абе ко што ја префрлате глумата на нас, морам ја ова да го префрлам... :icon_lol:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Каков пациент...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не сум навивач ни на Реал ни на Барселона ама мислам дека Реал ќе газат сезонава ,почнувајќи од недела! :)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Искрено, мислам дека Реал ќе тепаат.Подолго време се спремаат од Барса, фитнес воа ноа, поспремни се моментално.И самиот Гвардиола го нагласи тоа, али на психолошки план се у предност, јбг.

Реал, според мене ке изиграат со ваков состав:

--------------Iker
-Arbeloa-Pepe-Varane-Marcelo
--------------Xabi
------Khedira-----Coentrao
-Ozil-------------------Ronaldo
--------------Benz

На нив увек им беше проблематичен средниот ред.Сега со доаѓањето на Шахин, може ќе се сменат некои работи, но според мене Кедира и Шахин неможат да одиграт во ист тим.Некако Шахин ми е болји, и е ко Кедира само со дополнителни квалитети.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шахин мислам повреден е и нема да игра.

Според мене некако ми иде дека Барса ќе ја искористи предноста што реваншот се игра на Кампот. Да беше еден меч во прашање ќе кажев Реал ама вака, двомеч и реванш на Кампот, мислам дека и иде во прилог на Барса ама ќе видиме, иако сево ова не мора да значи ништо.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Првиов меч се игра во Мадрид значи .. Типувам на Реал .. 1 ја пукам у кладилница викендов.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
не е малце глупо што има два натпревари ??????
иначе типувам на реал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom