Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Патетично манга , патетично.

Не ме интересира резултатот. Ме интересира дали му 'заздравело" егото на Мурињо, т.е. дали ќе покаже конечно муда на натпреваров, по кобната ноемвриска вечер. :)
Аман со вакви коментари ...аман......играш против Реал Мадрид,клуб кој најмногу го мрзиш,по ланската сезона,со толку препукувања,да не ти е гајле за резултатот....требит да си имаш проблем.. :)

МОе мислење мала предност на Реал,по шо играше редовно со најдобрите играчи на сите уткамици.Но,знаејки го системот на Барса,за кој е потребно 2-3 тренинга со сите ирачи да се вратит во нормала,не е и некоја голема предност :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Само нека суди убаво судијата и да завршиме со 11 играчи :)... Важен натпревар според мене за мотивација за цела сезона, кој ќе го добие ќе ја добие и психолошката предност за понатака, секако ако знае да се носи со тоа.
Иначе 0-2 гола ќе биде пак ко сите претходни лани, освен првиот во ноември, дома сакам да тепаме, на кампот достае нерешено :р

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Аман со вакви коментари ...аман......играш против Реал Мадрид,клуб кој најмногу го мрзиш,по ланската сезона,со толку препукувања,да не ти е гајле за резултатот....требит да си имаш проблем.. :)
Не го мрзам бе Мадрид, не ми вади муабети :D... Коа може Дел Боске да навива и за Барса и за Реал , и ја можам. :P
Ме интересира само колку доверба има во своите играчи Мур, толку од овие два натпревари за мене. :)
Башка коа може манга да биде шупачиште и 4 дена пред натпреварот да си наоѓа изговори за евентуален неуспех, можам и ја. :icon_lol:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Па? Кога се работи за Барса рацете почнуваат од градите... А може и од нозете... :D

Патетично манга , патетично.

Не ме интересира резултатот. Ме интересира дали му 'заздравело" егото на Мурињо, т.е. дали ќе покаже конечно муда на натпреваров, по кобната ноемвриска вечер. :)
Патетикус максимус :D

Само нека суди убаво судијата и да завршиме со 11 играчи :)... Важен натпревар според мене за мотивација за цела сезона, кој ќе го добие ќе ја добие и психолошката предност за понатака, секако ако знае да се носи со тоа.
Иначе 0-2 гола ќе биде пак ко сите претходни лани, освен првиот во ноември, дома сакам да тепаме, на кампот достае нерешено :р
Не зависи само од судијата дали ќе останат со 11 играчи Реал.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ке биде интересно можеби не толку како кога се сретнат овие ривали во лигата, шансите според мене се 50-50 нормално сакам БАРСА да победии т.е освои супер купот.
И дај доста со тие судии, или отворете тема за нив па плукајте колку сакате прва страна одма судите вака онака, така ке било.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Не го мрзам бе Мадрид, не ми вади муабети :D... Коа може Дел Боске да навива и за Барса и за Реал , и ја можам. :P
Ме интересира само колку доверба има во своите играчи Мур, толку од овие два натпревари за мене. :)
Башка коа може манга да биде шупачиште и 4 дена пред натпреварот да си наоѓа изговори за евентуален неуспех, можам и ја. :icon_lol:
Шо да не навиват,цела репрезентација од овие две екипи му идат хаха :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Дел Боске ти е повќе ко Мурињо, само на спротивен начин. Прво „си го имале“ со едните, биле изневерени и потоа... you know. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Судијава бил со Барса книшка а? Фино, фино не викам не.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Единствена предност на Реал е тоа што не престанаја да играат главните играчи на пријателските натпревари додека тушниците на Барса се ебаваја по плажите и морињата.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ај баш да видиме шо научил Мурињо од двомечот во ЛШ. Сепак мислам дека Барса на двомечот ќе докаже зошто е најдобра во свет моментално иако Меси не одигра ни еден подготвителен натпревар.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Oчекувам одличен дуел проследен со голови и возбудувања,па нека победи подобрата екипа.

Иначе мислам дека конечно ќе видиме вистинско Ел Класико каде што двете екипи ќе бидат рамноправни и ќе има борба до крај.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако си ти слеп, или се праеш слеп...мислиш можеш и нас да не напраеш слепи со глупи видеа? Се гледа дека прво ја прима со гради, а после му удира во рака и се мести на шут.

И што е толку битно ова не ми е јасно, не почнујте пак со глупи препуцавања како деца од 10 год. аман!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Сечеле фрејмови на видеото бе... :icon_lol:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ако си ти слеп, или се праеш слеп...мислиш можеш и нас да не напраеш слепи со глупи видеа? Се гледа дека прво ја прима со гради, а после му удира во рака и се мести на шут.

И што е толку битно ова не ми е јасно, не почнујте пак со глупи препуцавања како деца од 10 год. аман!
И тогаш мрморецот го виткаше чоколадото... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom