Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не дека беше за куп, тоа дека не спаѓаше под дерби според правилата Димитар и Фантом што ги поставија. Лани имаше за комјунити шилд :) Можете да си отворите ако сакате.
океј, ќе отворам јас утре... :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Знаете нешто повеќе за дечково?
Кога ќе слушнеме дека Реал донесол нов играч веднаш се прашуваме колку милиони вреди тој фудбалер, но овој пат не се работи за екстрема во милиони туку во години. Имено, 7-годишно дете, талент од Аргетина, Леонел Анхел Коира потпиша за ’кралскиот’ клуб.

Детето од Аргентина, Анхел Леонел Коира веќе четири години живее во Шпанија, а до сега тренираше фудбал во локална екипа каде тренер е неговиот татко. Ривалите од Мадрид, Реал и Атлетико го забележаа неговиот талент, но ’кралскиот’ клуб беше побрз и така тој стана најмладиот талент кој ќе го започне фудбалското образование во академијата на Реал Мадрид.

Идол на младиот фудбалер е најдобриот фудбалер на денешницата и член на најголемиот ривал, Лионел Меси, но Реал не треба да стравува дека тој еден ден ќе им ’побегне’.

„Меси ми е идол, но мојот сон е да заиграм за Реал Мадрид во шпанската Примера“, изјави Коира.

Еве нешто :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.909
Поени од реакции
30.873
Знаете нешто повеќе за дечково?
Освен дека е 7 години, многу потсеќа во водењето на топката на Меси, дека е Аргентинец и дека потпиша за Реал и ќе игра за бенџамините друго ништо.

O

ob1

Гостин
Моите ми земаа од Грција од минатата сезона дрес од Реал без име. Дали знае некој кој претходно печател име и бројка на дрес каде можам да го направам тоа во Скопје и колку пари би ме чинело. Не ми е толку битна цената колку што ми е битно каде можам да го направам тоа, секако тоа да биде добро направено и со фонтот од минатата сезона. Фала.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Јас напраив така пред едно 2-3 години само ич не ми текнува каде. Само едно сум сигурен, нема нигде да најдеш со фонтот од минатата сезона ни од која била претходна сезона. Си имаат во печатницата едно 4-5 фонта и само со тие печатат. Мој совет ти е да не си го уништуваш дресот ко јас што направив и ден денес жалам за тоа :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Моите ми земаа од Грција од минатата сезона дрес од Реал без име. Дали знае некој кој претходно печател име и бројка на дрес каде можам да го направам тоа во Скопје и колку пари би ме чинело. Не ми е толку битна цената колку што ми е битно каде можам да го направам тоа, секако тоа да биде добро направено и со фонтот од минатата сезона. Фала.
Jas znam da pravam ama samo Benzema 9 ako sakas, ako ne nisto togas.
--- надополнето: Aug 10, 2011 6:11 AM ---

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^искрено ми се скурчи од изјавите на петлево,го напраиа како незнам какво играчиште да е

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.909
Поени од реакции
30.873
^искрено ми се скурчи од изјавите на петлево,го напраиа како незнам какво играчиште да е
Абе добар си е он, али мора нешто и веснициве и телевизиите да крекаат. Уште пред месец дена си кажаа Нејмар нема да дојде во Реал ова лето, најверојатно ќе дојде на полусезоната затоа што сака со Сантос да игра на светското клубско првенство. Така да не и обраќај многу внимание на се што ќе пишат.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе добар си е он, али мора нешто и веснициве и телевизиите да крекаат. Уште пред месец дена си кажаа Нејмар нема да дојде во Реал ова лето, најверојатно ќе дојде на полусезоната затоа што сака со Сантос да игра на светското клубско првенство. Така да не и обраќај многу внимание на се што ќе пишат.
Toa e dogovoro pomegju Ganso i Neymar za posleden pat da igraat zaedno, najverojatno.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Сме ја одбиле првата понуда од Тотенхем за Лас, она што ме радува е и оние играчи што ни се вишок нема туку-така да ги продаваме, туку ќе може да си заминат само доколку стигне вистинска цена.

Arshavin: "No jugaría en el Madrid ni por todo el dinero del mundo"

Овој па овој па, кој ли го праша, сега ќе почнам да плачам зошто не сакал да игра во Реал.. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom