Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли нешто слики/видео за нас зафатените?
Од атмосферата ќе има слики и видеа од нас набрзо, на претходна страна имаш некој дечко што снимал и ставил на јнутјуб. ОД мечот се надевам дека од Спорт Ефе ќе има хајлајтс, ако не од дечките на Работнички од нивната страна сигурно ќе има нешто...

Добра атмосфера, бев на запад и не беше лошо. Само минус за тепачкете што траеја у текот на цела утакмица, а и после утакмица. Тоа малку заеба работа, ама све на све одлично.

Чуството кога ке идеш на утакмица а нема да го видиш голот,знам дека само со глава бил,е од толку турканици голот не го видов.:D

СЕ НАДЕВАМ ТИЕ ЛИКОВИ ШТО ЈА НАПРАВИЈА ДЕНЕС ФРКАТА НЕМА ДА СЕ ПОЈАВАТ И ВО КИЧЕВО

СЕ НАДЕВАМ ТИЕ ЛИКОВИ ШТО ЈА НАПРАВИЈА ДЕНЕС ФРКАТА НЕМА ДА СЕ ПОЈАВАТ И ВО КИЧЕВО
Искрено КОЈ ГИ ЕБЕ...:D
Мене ме нервира што дур имаше мини инцидент за време на натпреварот сите ѕвереа таму...:tapp:

Него забележавте ли дека на Столе цело време му светеа од јужна со ласери?:pos:
П.С. си ја има Илчо средината. Дсоминиравме, сите топки им ги пресековме. Оса мајстор за средина :D
Бтв Али кога влезе две-три шанси направи. Треба да го играат и него малку :)
И офсајдот на Лико го заборавив, како можеше да го досуди:tapp:

Чекај, тој 11-та што играше лево е Лико или тој од Телеоптик што ви дојде?? Ѕвериште :)

Чекај, тој 11-та што играше лево е Лико или тој од Телеоптик што ви дојде?? Ѕвериште :)
Лико е :)
Ранѓеловиќ мислам дека беше 5-ка, он средина игра заедно со ОСа. Петров десно, Лико лево, Стојаковиќ е малку поповлечен, полушпиц со број 10 и Фичо во напад :)

11та е Лико Португалецот,како ги кичмеше зверотиња е дечкото...

Дај не им пишувајте на тие сеирџиите по ПП за фрки што имало на трибина...што било било, нека си го решат тоа тие што биле вклучени во тоа...немора секој да знае.

Повелете слики и уверете се кој е најдобар :D
tY4V.jpg

EYcH7.jpg

rMt50.jpg

XVeRt.jpg

LA27E.jpg

aMBvZ.jpg

vM7Hp.jpg

CI3U7.jpg

RD5Er.jpg

8T7Ms.jpg

8mdGk.jpg

4T9jA.jpg

5qast.jpg

Yr4na.jpg

http://www.facebook.com/fcrabotnicki
Читајте ги коментариве на странава хахахахахаха
Се засркнувам од смеење. Работнички имал подршка од 20-тина навивачи, се прашувам само кај биле сместени пошто очигледно никој не ги видел:pos:
Со душа чекам клипови од нашето навиање од денес :D

Овие Работнички се клуб со најмалку навивачи во државава, сериозно, ги почитувам за тоа како играат на Европска сцена и некогаш ми паѓа жал за нив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom