Господ имал животна сопатничка!?

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
да не ги набројувам сите одлики ама ке спомнам неколку кои се повржани општо со било која вера

• Сатанистите се противници на сите религии а особено на христијанството
  • Сатанистите во целост ја одрекуваат грижата на совест поради своите сторени дела, без разлика какви биле
  • Сатанистите неверуваат во концепт за бог, во сатанизмот поединецот е бог самиот на себе
Јас немам ништо против никого ама ако некој не верува во Господ тоа е негово право немора да шири некоја пропагандна теорија имал сопатничка,бил вонземјанин и уште не какви моронски кажувања

да не ги набројувам сите одлики ама ке спомнам неколку кои се повржани општо со било која вера

• Сатанистите во целост ја одрекуваат грижата на совест поради своите сторени дела, без разлика какви биле
  • Сатанистите неверуваат во концепт за бог, во сатанизмот поединецот е бог самиот на себе

И јас имам забележано една заедничка црта на сите христијани со лавче во аватарот.

Сите се тупави до бескрај...

И јас имам забележано една заедничка црта на сите христијани со лавче во аватарот.

Сите се тупави до бескрај...

А јас имам забележано дека некои атеисти не знаат да разграничат патриотизам и хероизам и верски верувања што е многу по трагично и жално

А јас имам забележано дека некои атеисти не знаат да разграничат патриотизам и хероизам и верски верувања што е многу по трагично и жално

Читај пост погоре, истиот коментар...

да расчистиме.... Господ немал сопатничка не бил во никаква љубовна врска и тоа го знае секој еден нормален човек на светов.Друго читам и некои други теми како на пример БОГ = ВОНЗЕМЈАНИН ? по глупаво нешто уште во животов немам слушнато... што е поентата да се тресе моронски глупости..

а јас би прашал зошто сите атеисти имаат исти одлики на сатанисти....
Бидејќи според критериумот на рисјаните, сите се сатанисти... Кој ќе мисли да ги групира, средува, стави ги во еден кош и готово! Рисјанска „логика“!
Ах ах... каде вака...

да расчистиме.... Господ немал сопатничка не бил во никаква љубовна врска и тоа го знае секој еден нормален човек на светов.Друго читам и некои други теми како на пример БОГ = ВОНЗЕМЈАНИН ? по глупаво нешто уште во животов немам слушнато... што е поентата да се тресе моронски глупости..
Што ќе расчистиш ти бе несреќо една?

Дворот или визбата?

тоа што еден атеист нема никогаш да го расчисти...

1. Ама и самите сатанисти имаат религија(сатанизам нели?) нешто што атеистите го немаат
2. незнам за сатанистите, ама атеистите пазат што прават, она причинско-последична зависност повеќе им значи, овој живот е се што имаат иќе имат
3. Тоа ти што го опишуваш како сатанизам е само 1 (една) од "гранките " (видовите) сатанизам, покрај таа постојат и деистички, теистички(3 гранки) и псеудо сатанизам, така што фина ти е генерализацијава :rolleyes:

Точно,но може да приметиш дека одредени атеисти немаат никакво ниво на култура,однесување а за авторитет не постои што може да се примети по последните пишувања.Друго мене лично ме иритира тоа што некој е атеист и со сила наоѓа некои фрази на богохули како оваа тема и други што ги наброив.Од само се грди угледот на христијанството а и на политичко ниво и на државата.Овде многу очигледно може да се примери голема доза на сатанизам кај некои членови кои ни своето однесување неможат да го контролираат.

да расчистиме....
1.Господ немал сопатничка не бил во никаква љубовна врска и тоа го знае секој еден нормален човек на светов.
2.Друго читам и некои други теми како на пример БОГ = ВОНЗЕМЈАНИН ? по глупаво нешто уште во животов немам слушнато... што е поентата да се тресе моронски глупости..

1. Ooops izgleda svetov e poln so nenormalni lugje:tapp:
2. A imas li nesto pametno ti da ni kazes? Ja ne veruvam deka imas, pa daj razubedi me.

.Од само се грди угледот на христијанството а и на политичко ниво и на државата.

А ха. Значи со нагрдување на христијанството се грди имиџот на државата...

А од кое село си ти родум?

Јас немам ништо против никого ама ако некој не верува во Господ тоа е негово право немора да шири некоја пропагандна теорија имал сопатничка,бил вонземјанин и уште не какви моронски кажувања

Значи ти мене ме осудуваш дека сум еден вид секта и сатанист? :eek:o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom