Господ имал животна сопатничка!?

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не осудив никого и не само се филмајте некои филозофи,а ти Ставрогрин ти чим во господ не веруваш зошто би ми верувал мене ? прво не знаеш да разграничиш национализам од вероисповест тоа е твоето ниво да навредиш зошто немаш аргументи ако си паметен ти вака како ''граѓанин'' кажи која му била ''сопатничка'' на господ и после иди во црква прашај дали е вистина.Ама бидејќи не знаеш а немаш ни доказ и знаеш само да навредуваш што е ниво не на селанец туку на тотално ГРАЃАНСКА неписменост ;)

Ја не осудив никого и не само се филмајте некои филозофи,а ти Ставрогрин ти чим во господ не веруваш зошто би ми верувал мене ? прво не знаеш да разграничиш национализам од вероисповест тоа е твоето ниво да навредиш зошто немаш аргументи ако си паметен ти вака како ''граѓанин'' кажи која му била ''сопатничка'' на господ и после иди во црква прашај дали е вистина.Ама бидејќи не знаеш а немаш ни доказ и знаеш само да навредуваш што е ниво не на селанец туку на тотално ГРАЃАНСКА неписменост ;)

Те гледам дека си градско дете, по суптилната употреба на запирките...

Многу полошо е да не знаеш да разграичиш национализам и вероисповест него зборови со запирки

Господ е еден и единствен не пишувајте глупости и пикантерии за него .

Gospod nema zena neli ona da bese ubavo da imas zena i Bog ke imase zena, posto bog nema grb nema glava nema race biceps nema noze nema nisto On e duh!

Ако господ не` создал по неговиот лик, зошто и ние не сме невидливи?

Dali Hristijanskiot Bog zivee vo celibat cela vecnost?:confused:

Zevs i kompanija se siminjaa megju smrtnicite i popara gi praele zenite:P A Hristijanskiot ?
A Alah sirotiot da ne imal 4 zeni pak toj?

Odin i Tor mislam deka isto si bile meraklii na zeni smrtnicki.

Ako nekoj nema kjef na zeni, sto e toj?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom