Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
голфот е купен пред 8-9 години време е да се замени :icon_lol:

До некаде си во право :icon_lol: за 3 године можеби ќе можам да го купам поновиот модел на А6:)

aj nekoj poupaten, da mi kaze nesto poveke za BMW 320 d ... 2000-2003 model, sto se, kakvi se
хах многу добар модел кај еден другар дизел исто трошеше 5 до 6 литри колата е камен само ептен многу им се скапи деловите , само левиот жмигавец што го смени е 50 евра

Има некоја страна кај шо се продават јахти ?

Овие новиве шевролети што се возат кај нас (spark,aveo,captiva,cruze,lacetti) квалтетни ли се?Колку што знам ги произведува даеву (GM пред неколку години го откупи даеву).

оже ли некој што се разбира да ми објасни кои се разликите меѓу nuvi 1250, nuvi 1350, nuvi 1490, nuvi 3760 навигациите освен нивната цена?

Што ќе земаш круз за тие пари можи да купиш БМВ 5, 3, Мерцедес Ц, Е, Ауди А4, А6 од 2004-2006

aj nekoj poupaten, da mi kaze nesto poveke za BMW 320 d ... 2000-2003 model, sto se, kakvi se
дека трошел 5 малце потешко...
просечна комбинирана вожња е 6,5
--- надополнето: Aug 9, 2011 1:20 AM ---
дека трошел 5 малце потешко...
просечна комбинирана вожња е 6,5

Дечки имам нешто мака со електричните стакла, со тоа на совозачката страна. Ако ги стиснам да се затвараат двете истовремено, тоа на совозачката некако побавно се отвара/затвара, и електричниот мотор малце испушта звук "ко да се мачи". Треба да се чистат тие шините од филц, да се подмачкува или што? Вака на прв поглед нема ништо нечисто или заглавено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom