B
Beck's
Гостин
se poveke fanovi na Shkendija gleam niz forumot, milo mi e sto iako temata ni go zatvorija, vistinskite navivaci ne ja zaboravat Shkendija i nivnite Ballisti. btw cestito vcerasnat pobeda na site ovdeka
Мислиш некој е слеп,неписмен и глуп...?Ако спорт пише 100 000 ти ќе веруваш нели?..доста манипулации со бројката со 11 Октомври немаше повеќе од 3 000,како што ни со Партизан немаше 12 000 како што пиша Мак спорт...vas ve vidovme cela sezona
--- надополнето: Aug 8, 2011 9:04 AM ---
ne znam kako e mozno no samo makedoncite idele po odmori na leto, sekad oni nemaat brojnost poso se na more, pa praznici si imaat mnogu iiii to
mali koa SAMO vie odite na more, i koga nie postime 17 casa, se sobirame 6000 ... ti ebam logikata
kaj gi vide ti onie 3000 ?Мислиш некој е слеп,неписмен и глуп...?Ако спорт пише 100 000 ти ќе веруваш нели?..доста манипулации со бројката со 11 Октомври немаше повеќе од 3 000,како што ни со Партизан немаше 12 000 како што пиша Мак спорт...
Доста со филмот повеќе од сите други заедно...разликата меѓу нас и вас е што кај нас колку толку се разбираме од фудбал,па 90% од Македонците не сакаат да ја гледаат мизеријата од фудбал што се игра кај нас...единствено запалени колку толку сме ние навивачите каде што ултрасот и верноста ни се во крвта.kaj gi vide ti onie 3000 ?
a i 1500 da imase sepak se poveke od site drugi zaedno, i sto treba nie da kazeme za vas,osven sto sea vi e opravdano,idete na More
и ‘‘најјаки‘‘ стеda i ?
dosta nasi filmovi, tuka samo makedonski filmovi moze, nisto drugoДоста со филмот повеќе од сите други заедно...разликата меѓу нас и вас е што кај нас колку толку се разбираме од фудбал,па 90% од Македонците не сакаат да ја гледаат мизеријата од фудбал што се игра кај нас...единствено запалени колку толку сме ние навивачите каде што ултрасот и верноста ни се во крвта.