Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
se poveke fanovi na Shkendija gleam niz forumot, milo mi e sto iako temata ni go zatvorija, vistinskite navivaci ne ja zaboravat Shkendija i nivnite Ballisti. btw cestito vcerasnat pobeda na site ovdeka

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Браво за вас...само повеќе регистрирајте се на форуми,а на трибина ве видов со 11 октомври...Дај поставете слика да ве видат и другите,нема смисла....

интернет хулигани

B

Beck's

Гостин
vas ve vidovme cela sezona ;)
--- надополнето: Aug 8, 2011 9:04 AM ---
ne znam kako e mozno no samo makedoncite idele po odmori na leto, sekad oni nemaat brojnost poso se na more, pa praznici si imaat mnogu iiii to

mali koa SAMO vie odite na more, i koga nie postime 17 casa, se sobirame 6000 ... ti ebam logikata

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
http://sportefe.com/1mfl/po-porazot-na-bregalnica-doma-zasiluvanjata-statisti

Од оваа средба ,ако нешто треба да се одбележи, покрај одличната игра на Напоредок, тоа се навивачите на Брегалница. И на средбата со Напредок штипската Фаланга покажа дека е најдобрата навивачка група во Македонија. Но, нејзиното коректно и спортско навивање не можеше да им ги подгигне „замрзнатите нозе„ на фудбалерите на Брегалница.
По вториот пораз, запалено е црвеното светло во Брегалница, уште повеќе што амбициите беа големи пред стартот во првенството.
-------------------
???????????? што му е на новинаров.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
vas ve vidovme cela sezona ;)
--- надополнето: Aug 8, 2011 9:04 AM ---
ne znam kako e mozno no samo makedoncite idele po odmori na leto, sekad oni nemaat brojnost poso se na more, pa praznici si imaat mnogu iiii to

mali koa SAMO vie odite na more, i koga nie postime 17 casa, se sobirame 6000 ... ti ebam logikata
Мислиш некој е слеп,неписмен и глуп...?Ако спорт пише 100 000 ти ќе веруваш нели?..доста манипулации со бројката со 11 Октомври немаше повеќе од 3 000,како што ни со Партизан немаше 12 000 како што пиша Мак спорт...

B

Beck's

Гостин
Мислиш некој е слеп,неписмен и глуп...?Ако спорт пише 100 000 ти ќе веруваш нели?..доста манипулации со бројката со 11 Октомври немаше повеќе од 3 000,како што ни со Партизан немаше 12 000 како што пиша Мак спорт...
kaj gi vide ti onie 3000 ?

a i 1500 da imase sepak se poveke od site drugi zaedno, i sto treba nie da kazeme za vas,osven sto sea vi e opravdano,idete na More:pos:

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
kaj gi vide ti onie 3000 ?

a i 1500 da imase sepak se poveke od site drugi zaedno, i sto treba nie da kazeme za vas,osven sto sea vi e opravdano,idete na More:pos:
:pos:Доста со филмот повеќе од сите други заедно...разликата меѓу нас и вас е што кај нас колку толку се разбираме од фудбал,па 90% од Македонците не сакаат да ја гледаат мизеријата од фудбал што се игра кај нас...единствено запалени колку толку сме ние навивачите каде што ултрасот и верноста ни се во крвта.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
:pos:Доста со филмот повеќе од сите други заедно...разликата меѓу нас и вас е што кај нас колку толку се разбираме од фудбал,па 90% од Македонците не сакаат да ја гледаат мизеријата од фудбал што се игра кај нас...единствено запалени колку толку сме ние навивачите каде што ултрасот и верноста ни се во крвта.
dosta nasi filmovi, tuka samo makedonski filmovi moze, nisto drugo
vep decko, samo prodolzi ti, prosteno ti e se, na nas ne ni e :(
:tapp:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.159
Поени од реакции
83.949
Аман бе, ги отековте мудата со тоа како "Балисти" биле малку на една утакмица. Голем кур. Има милион други по важни работи....

B

Beck's

Гостин
^ nekoj ne sfaka deka ima povazni raboti od nas, kako na primer svoja ekipa i svoja grupa . Neyse sepak milo mi e, mora da priznam :D

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Некој не може да свати дека ова е само ФОРУМ за дискутирање и кажување на свои мислења и овој форум за 99% од нас што сме зачленети е уствари само ни служи за пополнување на време и подобро информирање на некои работи(важи и за мене нормално),а тој што овој форум го сваќа као опседнатост од нешто и сите работи ги зема при срце...треба да си се провери кај некој специјалист.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom