wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.637
- Поени од реакции
- 34.043
Демек ептен нежни сме ние? Дека секое девојче што ЈАС го познавам не се депилира, не.Во принцип не се препорачува за тие места ради хемикалиите што ги содржи ама па било кое друго решение остава малку влакна така да некој мора малку да трпи .
Mi se dopaga delot каде сите се фурат ма4о а кога седев на плажа немаше ниеден како мене со пивски стомак и вуна како реднек. Сите онака средени бациња, дури тие што не стигнале да букират депилација удриле брич сабајле пред плажа па мањебитно што изгледаа како пилешки копани, беа средени.
Најинтересно е што после таква ситуација јас ќе се борам за депилација. Пошо како еден, кур ме боли, секој со своето, а јас ако решам значи сум x2 посигурен во сексуалната ориентација отколку сега за пример. Друго, пазуви, гениталии... друго е тоа. Брада. Тоа се бриче. Мене ме има еднаш депилирано женската, пошо беше зима, а мене солзи ми течеа од дебели високи чорапи и дебели фармерки/пиџами. Од зглобови до колена. И ништо страшно. Не сум геј. Само не би го повторил процесот. Секој со своето you insecure cunts, you.