Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Санти има ќилимче? :vozbud:

Нема :) затоа има мускули... како што и сум пишала ;)

Искрено, јас не прифаќам депилација на гради, освен ако не е некој тип со развиени мускули па да сака да си ги покаже.

Ок, тоа не значи дека треба да толерирам и влакна од 20 цм. :p

Никако,природно си е природно најсмешна работа ми е машко со депилирани нозе и раце:D

не, не сакам депилирани мажи бидејки тоа замене е едноставно гејско.

Раце и нозе депилирани никако. Go away from me you...you...nahmahm.

Смешни ми се машките што викаат „Еее па и пливачине се депилирани и ги сакате“ :tapp:Па тие само за натпревар се депилираат, не се цело време депилирани.
Освен кај што стварно е потребно, не оправдувам и не сакам такви машки.

Смешни ми се машките што викаат „Еее па и пливачине се депилирани и ги сакате:tapp:Па тие само за натпревар се депилираат, не се цело време депилирани.
Освен кај што стварно е потребно, не оправдувам и не сакам такви машки.
:pos: :pos: :pos:
Мислеше фудбалерите :)

исто ми е зависи од целиот изглед на типчето, имам симпатии целите мазни што се, а има некои и што имаат влакна по градите не многу де малку онака.... мажествено ми изгледа :)

Нозе и раце нема шанси ама гради си бараат женскиве :).

Може со Вит кај гениталиите, чисто ради орал да е посаглам, да не морам цело време влакна да пљукам нели ... а за на другите места не ми смета да не е депилиран. :)

Може со Вит кај гениталиите, чисто ради орал да е посаглам, да не морам цело време влакна да пљукам нели ... а за на другите места не ми смета да не е депилиран. :)

Во принцип не се препорачува за тие места ради хемикалиите што ги содржи ама па било кое друго решение остава малку влакна така да некој мора малку да трпи :).

Да сакав депилиран дечко, немаше да барам дечко, туку девојка.
Маж без брада, не е маж.
А депилиран маж (освен на определени места или ако тоа го бара професијата) не знам што е, ама не го класифицирам ниту во метросексуалец.:sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom