Што ви е важно да има вашиот иден сопруг

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.854
Без мајка ми ништо не бива верувај :icon_lol:.
Од таквите како тебе бегам како од црн ѓавол (без навреда) :) И јас си ја сакам мајка ми, ама под возрасен човек подразбирам некој кој е способен да живее и без мама. Не за друго, немам намера да менувам нечија мајка....

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас си ја сакам мајка ми но да живеам со неа бог да чува или со нејзините...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Од таквите како тебе бегам како од црн ѓавол (без навреда) :) И јас си ја сакам мајка ми, ама под возрасен човек подразбирам некој кој е способен да живее и без мама. Не за друго, немам намера да менувам нечија мајка....
Па и да сакаш не можеш да ја смениш :icon_lol:.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.854
Па и да сакаш не можеш да ја смениш :icon_lol:.
Па поентата околу тоа - мама ми готви, пере, пегла, чисти, а сега веќе ја нема мама, па жена ми ќе ја менува..... Маж кој што живее сам, е способен маж. А маженце кое мамичка уште го храни и пере на 30 години...... бегај подалеку :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Па поентата околу тоа - мама ми готви, пере, пегла, чисти, а сега веќе ја нема мама, па жена ми ќе ја менува..... Маж кој што живее сам, е способен маж. А маженце кое мамичка уште го храни и пере на 30 години...... бегај подалеку :)
Знаеш во Наполи кој е главна улога Ла Мама, зар мислиш таму мажите се помалку маженствени мачо или нешто, низ нив тече врела крв исто kako и тука :icon_lol:.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Машина за миење на садови.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.854
Знаеш во Наполи кој е главна улога Ла Мама, зар мислиш таму мажите се помалку маженствени мачо или нешто, низ нив тече врела крв исто kako и тука :icon_lol:.
Мачо на друго место.
Маж и мачо не е исто.
:)

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Најмил мил мој каде и да си ќе те најдам а кога ќе се случи тоа сметам дека треба да ги имаш овие каректеристики и способности.
Да ме сакаш силно и длабоко како и јас тебе,
Да ме цениш и почитуваш како и јас тебе,
Да ми ги подржуваш моите идеи безусловно исто како и јас тебе,
Да знаеш да бидеш романтичен и да ме изненадуваш исто како и јас тебе,
Да бидеш построг татко на децата ама да бидеш нежен и сладок во кревет,
Да не ме понижуваш и навредуваш бидејќи не би ти го правила истото и јас тебе,
Да сакаш да излегуваш со мене а не само со своите другари,
Да ме подржуваш во сите мои желби за подобар живот и кариера итн.
П. С Не мора во се да се усогласуваме понекогаш и треба да се караме ама потоа да најдеме интересен начин да се смириме. :pos:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Тој: Ајде вечер да ја смениме положбата...
Таа: Добра идеја! Ти застани кај даската за пеглање, а јас ќе седнам на каучот!

да е и да биди современ и разбран..можи и IQ+

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Харизматичен ,паметен ,спонтан , да биде способен на сите полиња, да знае да биде трудољубив и чесен човек и да ме чува како капка вода на дланка (не сакам екстремно надарен како да е од Куба,набилдан и мамин син како да е од шпанска серија ,и екстремно богат и глупав како излезен од нечија бујна фантазија па да морам да го мамам со тренерот за тенис...златна средина од се е најдобра)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Да е добар, паметен, фин и културен.. да има огромна смисла за хумор и да ме сака без резервно.
Да е романтичен и авантурист и да сака предизвици..
Не мора да е многу богат и да има ферари.. доволно да е одговорен и внимателен, да се грижи за семејството,.. и да му го пружи она кое е потребно за пристоен и среќен живот.
И да има куќна помошничка по можност не е многу! :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Читај читај , читај читај не се дочитува :icon_lol: освен бајки искрено кажано ништо и не сретнав.
Ама видов и некој реални желби, хепа цацко чорба.
Се е супер и се си е на место секоја си го бара она што го сака, има еден голем проблем во сето ова.
набројувате да биде : Добар, паметен,романтичар, трудољубив, духовит,да биде заштитник,да биде добар во кревет, да знае да се снаоѓа, и ехеееееееее списокот е долг.
Арно ама нешто не ви држи кошот кога ке налета некој таков , па да ви ги иполнува сите стандарди обавезно ке му пронајдете некоја фалинка мала ситна небитна, и од мува ке направите слон.
А тој симптом го има 99% од женската популација,стручно во медицината е наречен склоност кон уништување.
Значи следи ситуација, налетува тип кој што е премногу добар кон вас,вреден добар,лојален,спремен да стори се за вас,човек кој што ке ве третира како кралица, да можеш се да му кажеш, да знае да те сослуша,да биде трпелив,никогаш да не ти повиши глас, и после некое време на цветање рози проработува црвот.И следува ситуација ,ако нешто рече зашто рекол ако ништо не рече зашто не рекол, па други ситни мали ситници, кој се пумпаат со компресор до точка на експлозија.

Е тогаш типот колку и да бил фин,добар , паметен,прекрасна личност, вреден,духовит, колку и да ве прифатил со сите ваши мани какви и да се колку и да се лоши и страшни и безусловно да ве сакал - ецетера.
почнува да ви се мота низ глава дека нешто не е во ред, и си ги собирате парталите и да ве нема.
Има и друга вистина,маж каков што опишувате погоре со тие особини ептен ретко се наоѓа, па некоја од вас можеби веќе е со таков,блазеси ви.Оние кој што меркаат таков некој, не оставајте да ви го земе друга. Оние кој што биле а не се веќе со таков маж ги жалам,следниот може да биде само полош, молете кумете барајте прошка направете се да го вратите. Веројатноста дека ке сретнете уште еднаш таков маж ви е ептен мала.
но голем е процентот на такви кој што само изгледаат така на прв поглед , а уствари се тешки лигуши, значи немојте да ги мешате лигушите со оние од погоре,
Ептен барани се таквите и брзо ги снемува од пазарот.Али сума сумарум еднаш ја сретнуваш вистинската/вистинскиот во животот,потоа се е само бледа сенка.И во 95%
од случаевите секогаш после поминати години го има она каде згрешив зашто не останав со него/неа.
И на крајот од сите сонувалки за соврешениот сопруг,доаѓа до она ПОДОБРО ДА СИ СО БИЛО КОГО,ОТКОЛКУ ДА НЕ СИ СО НИКОГО.
јас не сум ни 60% од горе наведеното :pos:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Да има пред се памет у тоа мозокот, да биде вреден, работлив, да не е мрза скапана да се залага за фамилијата, да ме сака и почитува

S

Stef Bachatero

Гостин
Абе да има и к** со дијаманти и да им прави да доживеат 10 оргазми одеднаш нема да им е доволно

Kajgana Shop

На врв Bottom