- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
демантирај ме де ...your argument is invalid.
демантирај ме де ...your argument is invalid.
Јас ќе те демантирам.демантирај ме де ...
Па сигурен сум дека има и во Скопје таквиЈас ќе те демантирам.
Барам како Бред Пит. Може да биде и како Чед Мајкл Муреј.
Тоа е убавина за мене.
Каде се наоѓа, плус 90% од се друго?
хмм. англиски и не ти е најдобра страна?демантирај ме де ...
А зашо да пере пегла и готви ако има пари, па не е луд, ќе си плати жена за тие работи .Е драг Кејсер, не се сложувам со тебе. Поентата е јасна. Да биде Бред Пит, ама само за лична употреба, да не гледа по туѓи газиња и да не гледа порничи. Плус да пере пегла готви, плус пари да носи, плус добар секс, плус у несвест да ми припаѓа.
Проценотот на неговото постоење?
НЕМА:
Дури ни на филм.
Јас бев таков пред едно 15 години + 90% од се друго , ама штета се праев манга на девојката .. и најде она еден шо не се праеше манга , срцето ми го зеде со неа успатЈас ќе те демантирам.
Барам како Бред Пит. Може да биде и како Чед Мајкл Муреј.
Тоа е убавина за мене.
Каде се наоѓа, плус 90% од се друго?
Сестро , seriously ?хмм. англиски и не ти е најдобра страна?
немој така, на паметните женски тоа им е turn off.
I am serious. And don't call me сестро.Сестро , seriously ?
ај Los dios mios не ја дрви porfavor пошто нешто шо најмалку ми паѓа на памет, е да ги демантирам твоите... било шо фалби ли незнам...не ми е ни гајле у осталом.добро БРАТ ...ми пиша аргументот ми "смрди" - ти пишав да ме демантираш ... шо имаше везе со ова и англискиов ?
You're trolling the troll ?
Од кај бе пеесе нели дваес и кусур имаше -.-Јас бев таков пред едно 15 години + 90% од се друго , ама штета се праев манга на девојката .. и најде она еден шо не се праеше манга , срцето ми го зеде со неа успат
Сеа сум газда , но што фајде од тоа на 50 години : /
Првоај Los dios mios не ја дрви porfavor пошто нешто шо најмалку ми паѓа на памет, е да ги демантирам твоите... било шо фалби ли незнам...не ми е ни гајле у осталом.
Прво.....
За првото може да ти е интересно ко прслукот на Бритни Спирс али директно напаѓаш а нема благе везе тоа што го пишуваш - затоа ти го спомнав.Прво
првово ми е интересно исто ко да ме прашаш шо број на прслук носи Бритни Спирс, така да NEXT.
Второ
Второ, не ја сменивме ние темата, ја сменивте вие со вашиот парадокс невина тигрица у кревет. Тако да, морав да го додадам еквивалентот на женскиот познат принц од соништата парадокс.
Трето
богами глупа е. изгледа треба да признаеме дека сме spawn of evil и да ви ги скратиме маките...
ја би рекла лошо искуство на фб. тоа е најдалеку шо може да стигне типов
Имаш тема за тоа у ЧДАА дали во Македонија има поштен маж ? Ќе се јави некој да каже дека е поштен ?