Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Јас ќе те демантирам.
Барам како Бред Пит. Може да биде и како Чед Мајкл Муреј.
Тоа е убавина за мене.
Каде се наоѓа, плус 90% од се друго?
Па сигурен сум дека има и во Скопје такви :D

Само што за таквите треба да изгледате ко Алесандра АМбросио претпоставувам :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Е драг Кејсер, не се сложувам со тебе. Поентата е јасна. Да биде Бред Пит, ама само за лична употреба, да не гледа по туѓи газиња и да не гледа порничи. Плус да пере пегла готви, плус пари да носи, плус добар секс, плус у несвест да ми припаѓа.
Проценотот на неговото постоење?
НЕМА:
Дури ни на филм.
А зашо да пере пегла и готви ако има пари, па не е луд, ќе си плати жена за тие работи :).

Другото е можно (иако многу ретко) а газиња нека гледа, ако остане само на гледање нема зијан ;).

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Јас ќе те демантирам.
Барам како Бред Пит. Може да биде и како Чед Мајкл Муреј.
Тоа е убавина за мене.
Каде се наоѓа, плус 90% од се друго?
Јас бев таков пред едно 15 години + 90% од се друго , ама штета се праев манга на девојката .. и најде она еден шо не се праеше манга , срцето ми го зеде со неа успат :(
Сеа сум газда , но што фајде од тоа на 50 години : /

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
добро БРАТ ...ми пиша аргументот ми "смрди" - ти пишав да ме демантираш ... шо имаше везе со ова и англискиов ? :D

You're trolling the troll :) ?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.281
добро БРАТ ...ми пиша аргументот ми "смрди" - ти пишав да ме демантираш ... шо имаше везе со ова и англискиов ? :D

You're trolling the troll :) ?
ај Los dios mios не ја дрви porfavor пошто нешто шо најмалку ми паѓа на памет, е да ги демантирам твоите... било шо фалби ли незнам...не ми е ни гајле у осталом.

S

smexy

Гостин
Јас бев таков пред едно 15 години + 90% од се друго , ама штета се праев манга на девојката .. и најде она еден шо не се праеше манга , срцето ми го зеде со неа успат :(
Сеа сум газда , но што фајде од тоа на 50 години : /
Од кај бе пеесе нели дваес и кусур имаше -.-

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ај Los dios mios не ја дрви porfavor пошто нешто шо најмалку ми паѓа на памет, е да ги демантирам твоите... било шо фалби ли незнам...не ми е ни гајле у осталом.
Прво

Од кај дојде до заклучок дека воопшто се ФАЛАМ ??? и ств. имаш лоши сфаќања ако си помислила дека се фалам пошо у овие 28 страни ја сам себе се неам спомнато :D освен дека не сум фудбалер пред 2 страни :)

Темава е за тоа дали постои поштена женска а ако не примети - ја сум еден од ретките што колку толку се смее на алфа мажјаците на форумов наш :)

Второ

Ја сменивте темата у тоа дека сакате Бред Питовци и да перат/пеглаат/готват кур пал ... и од коа ви беше даден валиден аргумент (бар ја сметам дека е валиден) кој што ги исполнуваше 90% од вашите барања (ме мрзи да скролам по фејсбуков иначе ќе најдам и некој таков шо ќе биде 100% каков што барате али ќе треба да изгледате БАЈАГИ добро за истиот пошто нели он као ПЕРФЕКТЕН си има високи барања) почнавте да влагате у "NomeINTERESAnada" фазон и као а у џа бу ...или ќе дебатираме или ќе се вреѓаме

Get Real.

Трето

Глупа ви е споредбата и ставањето на мужите во ист ќош со жените ....Остај тоа што Бијонси или која и да беше пее Who runs the World Girls Girls ..

и

НАЈПОСЛЕДНО

Не мора да припаѓате у несвест ако некој тип на форумов имал лошо искуство со некоја јавачица па дошол тука да руга се живо и диво и нема причина за истото така ???

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.281
Прво
првово ми е интересно исто ко да ме прашаш шо број на прслук носи Бритни Спирс, така да NEXT.

Второ
Второ, не ја сменивме ние темата, ја сменивте вие со вашиот парадокс невина тигрица у кревет. Тако да, морав да го додадам еквивалентот женскиот познат принц од соништата парадокс.

Трето
богами глупа е. изгледа треба да признаеме дека сме spawn of evil и да ви ги скратиме маките...

ја би рекла лошо искуство на фб. тоа е најдалеку шо може да стигне типов

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
А дали во Македонија има поштен маж ? :ROFLMAO: Ќе се јави некој да каже дека е поштен ?:pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Прво
првово ми е интересно исто ко да ме прашаш шо број на прслук носи Бритни Спирс, така да NEXT.

Второ
Второ, не ја сменивме ние темата, ја сменивте вие со вашиот парадокс невина тигрица у кревет. Тако да, морав да го додадам еквивалентот на женскиот познат принц од соништата парадокс.

Трето
богами глупа е. изгледа треба да признаеме дека сме spawn of evil и да ви ги скратиме маките...

ја би рекла лошо искуство на фб. тоа е најдалеку шо може да стигне типов
За првото може да ти е интересно ко прслукот на Бритни Спирс али директно напаѓаш а нема благе везе тоа што го пишуваш - затоа ти го спомнав.

а за последното

сепак толку многу ве гаѓа болдираново што у стање сте да го обесите за јајца ...Get real - има такви жени ко шо ги наброја дотичниот имало и ќе има ....Бидете среќни што не сте такви ?

Ае пред да ми се нафураат и Леандра и Кармата да закопаме секирите !
--- надополнето: Aug 7, 2011 11:33 PM ---
А дали во Македонија има поштен маж ? :ROFLMAO: Ќе се јави некој да каже дека е поштен ?:pos:
Имаш тема за тоа у ЧДА

Kajgana Shop

На врв Bottom