- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.215
- Поени од реакции
- 941
Ако си од Скопје, знам продавница за велосипеди позади Кинг Бургер, види провери тамуСамоцитирање едно, никој не помогна.
Ако си од Скопје, знам продавница за велосипеди позади Кинг Бургер, види провери тамуСамоцитирање едно, никој не помогна.
Ако си од Скопје одвои си така повеке време и прошетај ги овие местаСамоцитирање едно, никој не помогна.
Од 18мм се користат за под во приколка или полуприколка за влечни возила. Јас сега земав цената е 1850 денари 2*1 или така нешто беа димензиите. Врска нема квалитетот,така да кај и да бараш ќе земеш шут. Претежно ги има во стоваришта. Ако познаваш некој што иде во Грција или Германија нека ти донесе од таму има квалитетни и се разбира многу поскапи.Исто така, знае ли можеби некој каде во земјава може да се набави квалитетна шпер-плоча?
Балтичка бреза би било идеално (baltic birch plywood). На многу места прашував и ретко каде имаат било каква шпер плоча од дебелина 18мм...
Фала на информациите.Од 18мм се користат за под во приколка или полуприколка за влечни возила. Јас сега земав цената е 1850 денари 2*1 или така нешто беа димензиите. Врска нема квалитетот,така да кај и да бараш ќе земеш шут. Претежно ги има во стоваришта. Ако познаваш некој што иде во Грција или Германија нека ти донесе од таму има квалитетни и се разбира многу поскапи.
Цената мислам дека е 100ден за жичарата а за автобус види си тука кога има http://jsp.com.mk/VozenRed.aspxИнформација :
Може информација за Жичарницата до Водно ( цени, термин ) чув дека има и автобус кој оди до жичарата исто и за тоа би сакал инфо ( цени, термин ). Некој?!?
Гајгер-Милеров бројач е забранет да се поседува приватно. Инаку ретко кој поседува во Македонија и прашање е колку се калибрирани тие што можат да се најдат.Гајгер-Милеров бројач негде?
Било да се купи, било за услуга.
Па на пример ако сакам нешто да испитам, на пример телефон, мора некој да ми излезе во пресред бидејќи пред се тоа ќе е заштита за сите...ЈебигаГајгер-Милеров бројач е забранет да се поседува приватно. Инаку ретко кој поседува во Македонија и прашање е колку се калибрирани тие што можат да се најдат.
Совет. Распрашај се во институт за јавно здравство, или на институтот за физика при ПМФ. Можеби ќе ти помогне некој.
Ами, нашите ни мили институти (да не ги спомнувам по име) при групирањето, овие апаратчиња ги ставиле во групата апарати со кои се трага по, кхм, благородни метали... и затоа се забранети.Па на пример ако сакам нешто да испитам, на пример телефон, мора некој да ми излезе во пресред бидејќи пред се тоа ќе е заштита за сите...Јебига
Фала
Ке ни ја биде бе државава. Да не бериме гајле. А се надевав дека може лесно да се најде оти сепак е корисен за секое домаќинствоАми, нашите ни мили институти (да не ги спомнувам по име) при групирањето, овие апаратчиња ги ставиле во групата апарати со кои се трага по, кхм, благородни метали... и затоа се забранети.