Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
новиот избор е тотално промашување - дури да собери тим ќе завршат квалификациите !!! тотално му е анонимен македонскиот фудбал и можноста што ја имаат нашиве луѓе од фудбалери ...... + тимовите што играле под неговата палка никогаш не играле ниту појма немале од дефанзивен фудбал што е нашата најголема шанса,а нема играчи кои би ја задржале топката и би направиле нешто освен Пандев(ако сака да игра најдобро што може)

Златен Ќиро, они глеј кого го донесоа.
Ама ајде надежта последна умира....

Е и овој не ви ваља сеа? Онака тренер кој бил на РЕАЛ МАДРИД, чоече и вие му наоѓате маани дека е стар и боље би било да е Ќиро кој само јаде гомна а успехот не е баш сигурен со него.

Многу пари ќе се исперат со човеков.Си најде Хари свој човек. Ирецов ви е човек кој се занимава со матни работи во фудбалот, така да не очекувајте успех со овој тренер. Очекувајте многу порази..

како бре сите матни биле.......
поразите се загарантирани во фудбалот......да гледаме малку на победа......
сепак подобро ќе беше Ќиро......јбг...никој не не прашува нас

Ја мислам Думбало да го клаевме тренер најубо ќе беше, а вероватно и сите експерти овде ќе се согласат со мене.

П.С. Покрај толку експерти се осеќам како , како да кажам, евентуално.

Ајде со господ напред,во случајов подобро би било со Ташак напред.

Е и овој не ви ваља сеа? Онака тренер кој бил на РЕАЛ МАДРИД, чоече и вие му наоѓате маани дека е стар и боље би било да е Ќиро кој само јаде гомна а успехот не е баш сигурен со него.

тоа беше одамна,памтам ко мал......а со Ќиро Хрватска беа 3ти мислам на Светско(нека ме корегира некој и тоа не беше вчера)

Џон Ташак бе... :pos:

џабе, знаеме дека не е до селекторот. А и овој ми изгледа ко некој близок по „филозофијата“ со Хари...

Сериозно, кога и да го видам презимето на Џон, секогаш го читам Ташак :(

Катанец, ташак... Што е следно? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom