Може ли во Македонија да се најде поштен МАЖ?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Поттикната од темата "Може ли во Македонија да се најде поштена женска"

Жените се курви затоа што излегле една вечер со некој, се поднапиле, се опуштиле и легнале со некого. Мажите се фраери, ебачишта и какви уште не епитети затоа што успеале таа некоја да ја легнат.

Има ли мажи што се чесни? Има ли такви што немаат легнато некоја надвор од врска? Има ли такви што се чуваат невини се до брак?

Ако темава нема иднина нека оди во канта.(y)

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Има Има ;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И што ако има? Која е поентава во темиве освен фрустрации? Првата тема зашто очигледно типот е фрустриран од некоја женска корпа што му дала а сеа фрустрација зашто мажите тоа прашуват па ај да им вратам.

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Попоштен од мене не може да има :) Ја и коа фанам пари на спортска , оставам бакшиш ;)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
И што ако има? Која е поентава во темиве освен фрустрации? Првата тема зашто очигледно типот е фрустриран од некоја женска корпа што му дала а сеа фрустрација зашто мажите тоа прашуват па ај да им вратам.
па добро бе, се испотепаа во таа тема жениве да објаснат дека има поштени:confused:
не сум исфрустрирана, баш ми е гајле кој со колку легнал
прашањето ми е..зошто мажите бараат чесни жени, кога и тие самите не спаѓаат во таа категорија?

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Види вака тоа е како ФЕНОМЕН ,

Мислам дека има многу поштени луѓе но се плашат да бидат такви за да не им здосадат на жените.

И кај жените има некој феномен дека треба да бидат топ ова она за да не и здосадат на машките.

Е сега дали има и искрена љубов ќе биде полесно за двајцата ама тогаш услов не мора да бидат пари,изглед ,статус и вработување.

А тоа не е можно во Ваков Капитализам и на крајот се се сведува на Луѓе со кои си имала лично искуство Делинда.

Се е лесно ама станува сложено во вакво општество.

Алтер Его и то!

I

Iblis

Гостин
па добро бе, се испотепаа во таа тема жениве да објаснат дека има поштени:confused:
не сум исфрустрирана, баш ми е гајле кој со колку легнал
прашањето ми е..зошто мажите бараат чесни жени, кога и тие самите не спаѓаат во таа категорија?
Значи поштен не е македонски збор ај Избраниот знам дека има фикс идеи и тешко му мисли вон тие рамки, ама немој и ти да забегуваш, искористи си македонско зборче -чесни. Е сега дали има чесни мажи има, ама зависи што подразбираш под тоа. Чесни за мене се они кои си го одржуваат зборот и не прават "штета" за остварување лична корист, сеа ти што подразбираш тоа е друга работа :P

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Да.*

*за оние кои не генерализираат

(наку темава, како и гореспоменатата се доволно креативни за да филмот "Idiocracy" стане реалност.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Темава нема поента, чиста женска фрустрација.
Вака нема да ги изнервирате машките...
Не им давајте, само тоа успева:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom