Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ако тебе ти излегол на сон, наш е.....ич не му ја мислам...хахахаха!!!! А за титулата, брат знаеш дека јас сум прилично реален...па би рекол....чисто само лига на шампиони...!!!! ништо повеќе.....!!! А ПОТАЈНО ПОСАКУВАМ да грешам....немаш представа колку!!!! Како и да е, времето ќе си покаже!! :)))
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:30 PM ---

Знаеш....можна е таа тројка во нападот....Керол истурен...овие двајцава пострана, малку поназад!!! Барса стил :))) ај лајк ит...!!! а за офанзивните, се согласувам со тебе. Не ни се потребни, повеќе ни треба централен дефанзивец некој!! Опасна црна, Мамба-Самба некоја :) :) :)

А за тоа болдираното одма ќе добиеш контра коментар од колегата Роземберг :))))
Ааааа не. Кени знае повеќе од нас тоа признавам. Додека за Рој, и соработниците на Рафа не сум баш уверен дека знаат повеќе за Ливерпул. Ги видовме на дело
Инаку Мата ќе дојде бе исто како Агуеро што дојде. Само овие шпанци,аргентинци слабо стоеле со англискиот па ете Агуеро го згрешил градот. Дури сфатил што се случува овие го измамиле и го натерале да потпише со Сити. Потоа било касно :D Можно е и со Мата да се случи истото па да заврши во Арсенал :)
Не бе озбилно некако го засакав Даунинг. Ни Мата, ни никој сега не треба. Едино Кол ако си оди може некој да поддојди.
--- надополнето: Aug 6, 2011 4:00 PM ---
- Xavi played for Barcelona - 577 - goals 58 - Assist 67

Steven Gerrard played for Liverpool - 556 - goals 140 - Assist 83.

не го спомнувајте за централен бек шоукрос оти тој е дете на гејциве башка и тој тони пулис фан им е ко шо го гледам на фаца, самба од многу одамна го сакам во тим а блекбурн лудиве го играат и како шпиц на некој уткакмици , дан пополека како што гледам сите се одкажаа од него незнам оти , кејхил ќе не испразни бааѓи ако го земеме но мислам дека би вредел дупло од парите но по се изгледа не сме само ние заентересирани занего
лев бек вој енрике нека иде или нека не изиграваат овие од њукасл фаци зимоска сите пари им ги дадовме малце дане им беа ѓубриња умрени

пс: сега го гледав стариџ малиот ауу шо прави , ех ќелаицо н'гог имаш леб за јадење уште многу да јадеш за станеш таков
Амин сега и за Стариџ и за слични на него.Можевме зимата 50 + Стариџ за торкото ама тоа е. касно е сега
За стопер братко Кејхил ќе брка работа а и Самба богами е страшен. :D
Прво сега со Валенсија да видиме што и како па ќе се видат дупките и Кени ќе ги пополни. А наредната недела почнуваме со походот и да си ја вратиме нашата титула :pos:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
и што е планот, кој ќе ја отвара новата тема? :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Е нe знам. Требаше Атанасе како најстар член ама не е веќе со нас, а суперстар не сака. Ти да не сакаш ? :D Ако не тогаш нет ќе го натераме или пак пеја :D:D
--- надополнето: Aug 6, 2011 4:17 PM ---
И дај бе гласајте на темата за ПЛ. Да му дадеме поддршка на нашиот клуб. Заокружете - Ливерпул.
Кајгана Премиер Лигашки избори 2011 :D

Г

Гучи

Гостин
Браво за Енди :) Да се надеваме дека не е сериозна повредата на Џонсон.
Леле како му влезе на циганот :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Овој Даунинг играчиште е
--- надополнето: Aug 6, 2011 6:26 PM ---
Конечен резултат
Ливерпул 2 - 0 Валенсија
Не изигравме којзнае колку добро но го контролиравме мечот. Не им дозволивме да играат и можам да кажам дека бевме подобри. Искористивне нивни грешки постигнавме голови и тоа е тоа. Вака да ги добиваме сите мечеви ќе нема како нас.
Со ова ги завршуваме подготовките. 6 изиграни утакмици, 3 победи, 2 порази и една нерешена.
15 постигнати и 15 примени погодоци.
Сега конечно можеме да се насочиме на ПЛ. Сабота - Сандерленд!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Еве ви доказ за тие шо го сакавте Мата поише од Даунинг.На утакмицава се покажа кој е подобар.Чим Мата немоеше да го помине еден Кели,можам да замислам како ќе биде со Видич,Тери и другите.Доста добра игра со оглед на тоа шо не беше комплетиран 1виот сотав.Со нетрпение ја чекам првата утакмица и конечно финалниот 1 состав плус Енрике од левата страна.Страшен состав ќе биде тоа.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
^ Вистина ќе биде :D
Овој Даунинг Стјуард некако многу ми се допаѓа како играч. Има да кинат со Керол.
Инаку тие што не излеговте на гласање за 1 недела ќе има контрола. Кој не гласал ќе го казниме :coffee:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Баш барса оваа сезона и не го играше тој стил ;)
Ќе да си гледал друга Барса ти сезонава ;) http://www.goal.com/en/teams/spain/125/barcelona-news
--- надополнето: Aug 6, 2011 8:23 PM ---
^ Вистина ќе биде :D
Овој Даунинг Стјуард некако многу ми се допаѓа како играч. Има да кинат со Керол.
Инаку тие што не излеговте на гласање за 1 недела ќе има контрола. Кој не гласал ќе го казниме :coffee:
Даунинг...си растура :) Сега, мислам дека можеш да му дадеш еден "амин" на Мата, па да си подпише кај сака :)))))

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Ќе да си гледал друга Барса ти сезонава ;) http://www.goal.com/en/teams/spain/125/barcelona-news
--- надополнето: Aug 6, 2011 8:23 PM ---

Даунинг...си растура :) Сега, мислам дека можеш да му дадеш еден "амин" на Мата, па да си подпише кај сака :)))))
ти да не си гледал друга барса ? Меси играше на позиција на Керол кај вас но меси за разлика играше лево десно средина едноставно оваа сезона сите 3ца напаѓачи на барса ги менуваа своите позиции на 5те минути не памтам барса оваа сезона да играла со истурен шпиц ако сум грешка поправи ме . поздрав :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ти да не си гледал друга барса ? Меси играше на позиција на Керол кај вас но меси за разлика играше лево десно средина едноставно оваа сезона сите 3ца напаѓачи на барса ги менуваа своите позиции на 5те минути не памтам барса оваа сезона да играла со истурен шпиц ако сум грешка поправи ме . поздрав :)
Линкот погоре ти е демант, така да....грешка си, те поправам! Поздрав :)

П.С. Јас незнам кај си видел ти тим, односно формација да се практикува низ целата утакмица, стрикно...без никакви померања...!!!! Многу јасно дека и Керол; Суарез и Даунинг, во случајов би ги менувале позициите....по потреба...истото како што тоа го правеа и Меси, Виља и Педро....НО....стартната формација ја имаш во линкот погоре!!!!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Честитки за победата.... ме израдува уште насабајле!
Вчера не бев во можност да ја глеам.

Гледам Керол ко брзи воз бил за постигнувањето на голот.....тоа е добро со оглед на тоа што сите сме во исчекување до каде е тој со повредите.

Во врска со одбраната.....ПОД ИТНО ни треба штопер.
Во моментот од ни се само Агер и Кара, Шкртел е повреден и можеби тоа ке трае првиот месец .
Така да ако (недајбоже:cuc:) се повреди Агер во одбрана сите знаете кој ке биде......Гејот!

Така да стискајте палци....штопер мора, дури во моментот повеке од Лев бек со оглед на тоа што Инсуа останува..... Аурелио се врати.....а Робинсон е тука!

Што се однесува до темата.....реков јас дека го немам потребното време во моментот да склопувам тема...а не сакам да се нафатам и да имам време за 5 реда во темата!

Значи реков јас....било кој да се нафати јас би му помогнал со сите потребни информации што му требаат!

Еве ко шо глеам Пеја и Розенберг се едни од поактивните....така да верувам дека имате време за таква работа......па ете почнете и кажувајте шо ви треба, мислам дека така ке биде и подобро затоа што стварно треба многу време за да се склопи една тема за Фан Клуб и тоа баш како Ливерпул!

ПС. Ми лежат статистиките и историјата.....не стојам лошо ни со сликите!... кажувајте шо ви треба!

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
ни треба само уште еден АГЕР и енрике :vozbud:

мислам дека до крајот ке купиме уште лев бек, штопер и едно јако јако крило е така си мислам! Хазард ;)

S

schtrafzenigger

Гостин
Линкот погоре ти е демант, така да....грешка си, те поправам! Поздрав :)

П.С. Јас незнам кај си видел ти тим, односно формација да се практикува низ целата утакмица, стрикно...без никакви померања...!!!! Многу јасно дека и Керол; Суарез и Даунинг, во случајов би ги менувале позициите....по потреба...истото како што тоа го правеа и Меси, Виља и Педро....НО....стартната формација ја имаш во линкот погоре!!!!
Ама го демантираше, со линк од гол.ком хахахахаа...
Отвори го профилот на Ливерпул на гол.ком, види го составот подоле и ќе сфатиш дека составите/формациите што ги ставаат таму се булшит. Или не се, Џо Кол ви е десно крило во стартната формација?

И во право е другиот, ти си грешка, старната формација на Барса е Виља лево, Педро десно, Меси на средина.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ама го демантираше, со линк од гол.ком хахахахаа...
Отвори го профилот на Ливерпул на гол.ком, види го составот подоле и ќе сфатиш дека составите/формациите што ги ставаат таму се булшит. Или не се, Џо Кол ви е десно крило во стартната формација?

И во право е другиот, ти си грешка, старната формација на Барса е Виља лево, Педро десно, Меси на средина.
Формацијата, а НЕ поставеноста на играчите во формацијата!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom