Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку мислиш на филм врз основа на делото на Ден Браун, нема таков филм.Ми треба помош! Може некој да ми кажа каде можам да го најдам Digital Fortress???
Ај види да не е овој. Ако не е гледај го обавезно..Вториот е на Англиски јазик.Се случува период од 17 до 19 век.Започнува со сцена во затвор,во една ќелија е затворен капетан на брод,и него го изнесуваат од ќелијата и го носат на судење,судијава нешто го испрашува и капетанов почнува да ја кажува приказната т.е самиот филм низ флешбек.Се случува на брод и бродов плови кон некое место,и е управуван од еден многу строг и лош капетан(не е истиот од затворот и е најстар од сите )и цело време ги казнува морнарите и посадата,а посебно се сеќавам дека најмладиот од посадата цело време го камшикуваше за секоја мала глупост.На посадата и доaѓa преку глава и решaва да се ослободи од стариов и навечер во кабината му се собираат сите и го убиваат и после не се сеќавам.
Секоја помош е многу добредојдена
Не е овој, тој што го барам е понов сниман најрано деведесет и некоја, и постерот е различен мислам дека имаше тројца а не двајца на него и беше со плава позадина.Првата сцена не е таа гледав на Јутјуб, сите членови на посадата носеа сини јакни знаеш на какви мислам и дефинитивно немаше Тахиќани.Ај види да не е овој. Ако не е гледај го обавезно..![]()
Филмот со пчелите убијци што се даваше на Амазон.Ќе нападнат едно помало градче во Америка, и приказната се врти околу едно семејство кое ќе бара излез од градчето и лек за девојчето кое е каснато од пчелите
Немам многу информации за филмот, па не знам дали ќе може да ми помогнете. Ама.. се работи за анимиран филм со роботи. Па ќе биде направено девојче-робот како умрената ќерка на некојси таму, во неа ќе биде целото оружје, па некое момче ќе се заљуби во неа и нешто слично.... И мислам дека девојчето се вика Рејчел.![]()
nope... за љубовна приказна се работи..
nope... за љубовна приказна се работи..
Овој да не е, ама не верувам -
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_Angel_OVA
http://www.imdb.com/title/tt0107061/
Alita brings back memories.Мада мангата е далеку далеку појака.