Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ќе купам барем домаинот е ефтин.Само сега ми треба тим.Во 2012 почнувам со работа.Секое лето Селект 3 работеше.Само ова лето решив да направам пауза и да направам добар тим и да уредам и подобрам то страната.
(se izvinuvam za latinica, problemi so PC)

Ama kaj 2012 kraj na svet kje bide, so kje se zamaras, togas samo avtomatski kje nikne od sebe...

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Facebook е темата не карање.ОК?
--- надополнето: Aug 6, 2011 12:33 AM ---
Poke на сите

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Facebook е темата не карање.ОК?
--- надополнето: Aug 6, 2011 12:33 AM ---
Poke на сите
Јас сериозно неможам да сфатам некои работи. Добро, ајде те молам кажи ми мислиш така е тоа? Еве јас така малце се разбирам во тоа, зошто мислиш дека ќе имаш повеќе од 2 регистрирани членови на тој твојот фејзбук-алтернатив. И да имаш два регистрирани, ни еден од нив нема да биде активен. Еве ти сега гугл плус, почекај уште некој месец и нема фејзбук... да се надеваме. Како и да е, ако имаш 12 години не се замарај со такви срања. Од искуство ти зборам, и јас бев како тебе, можеш да ми видиш во отворени теми на профилот тука да видиш кој копиљ сум бил (и уште сум, али не таков) :)

Поздрав.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Дали сакате ние кајганџистите да се откажеме од то фејсбукот и да си направиме наша страна како фејсбук.Барем то лесно е.Јас можам да направам ама ми треба и помош малце.Ке се откажиме и ќе си направиме страна таму ќе се регистрираме и исто ко на фејсбук.Ќе имаме чат,ќе можиме да објавуваме статуси,слики мислам дека на профил лајк ќе можиме да маниме,коментари да оставаме.Тоа е лесна работа за правење ама луѓе дали ќе има.Да ме подржат.Затоа Ќе ја направиме таа страна и еве со кајгана да соработуваме и да се крениме тро.Ако сакате пишете оставајте коментари.Знам дека ова е луда идеја ама ако има Македонци заинтересирани одма ќе ја оствариме оваа идеја.Ајде Македончиња да направиме нешто ШЕМА.
Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа
Брат, дај не го поти...

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
шо вие бе на вас
шо ви имам згрешено цело време шо ме напаѓате.Ако сакате да си останите на фб остане те си.Ако не подржетеме.Не вака само плукате

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
а да се премести темава во ЧДА да може на раат да се тепа сеир? :rolleyes:
Ма темава е директно за во канта, ама модераторите на под-форумов се најнеактивни од сите други модератори. (заедно со тие од Програмирање и Програмски јазици...)

Damn, не можам да видам кои точно беа модератори на подфорумов. Xenforo sucks.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
шо вие бе на вас
шо ви имам згрешено цело време шо ме напаѓате.Ако сакате да си останите на фб остане те си.Ако не подржетеме.Не вака само плукате
Јас сум со тебе брат. Како можам да помогнам?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дечки стиснав нешо и сеа ми е фејсбук-от ГОЛЕМ ! Као да го вратам у нормала ? :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ѓорѓи Колозов says:Да видиме шо кажува Китапо за Фејзбуко?
Китапо вика,Фејсбуко да си остани,кој шо сака сам да си се откажи.

I

Ivanovska

Гостин
Ццц неможам да ве разберам. Се пубертетлии вана би сеирџии.

Вака сеа селект. Имаме ние мк друштвена мрежа (топ.мк) ама ако мислиш дека ќе знаеш да направиш подобра и со повеќе опции, направи. Со задоволство би те поддржала. Само внимавај да не биде копија на нешто веќе постоечко. :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Ццц неможам да ве разберам. Се пубертетлии вана би сеирџии.

Вака сеа селект. Имаме ние мк друштвена мрежа (топ.мк) ама ако мислиш дека ќе знаеш да направиш подобра и со повеќе опции, направи. Со задоволство би те поддржала. Само внимавај да не биде копија на нешто веќе постоечко. :)
измислување на топла вода...Ивановска :) ние тепаме сеир зашто веќе има ваква тема......пред месец и нешто беше отворена...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Дечки стиснав нешо и сеа ми е фејсбук-от ГОЛЕМ ! Као да го вратам у нормала ? :D
принтскрин од истиот?
--- надополнето: Aug 6, 2011 8:57 AM ---
ДОБРО ДАЛИ ИМА НЕКОЈ НА ФОРУМОВ што знае ШТО ЗНАЧАТ пријателите што ти се покажуваат на десната страна на твојот зид..нешто има врска..дали се тоа пријатели со кои најмногу контактираш,или пак најмногу им го посетуваш профилот..важно има некаква врска..ако знае некој нека каже..страаашнооо ме интересира...
фала.
да...па така е....претежно се пријатели на fb со кои си иаме нати-го дајми-го :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

Kajgana Shop

На врв Bottom