Фан Клуб: Работнички

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.026
Колку се ретардирани, искомплексирани или неписмени навијачиве на вардар тоа чудо едно. Се запнале ко магаре на мост "ако не дојдеш на стадион, не си навивач на тој клуб и точка" ...Муабетов - не одиш во црква на секој празник, муслиман си бе и точка

Навивам за Работнички од кога знам за мене, таму почнав да тренирам, тој клуб ми е при срце. Е сега ако не сум одел да го гледам секој нивен натпревар според таканаречените комити јас "не навивам за Работнички, за Вардар сум али уште не сум свесен за тоа" Си одам на секој натпревар што јас го сметам за интересен.
Ама пред се јас сум и македонец. Исто ќе ми беше мерак и Вардар и Миравци и Локомотива да беа на местото на Работнички.Сум бил да го бодрам и Вардар на евронатпреварите, на некои лигашки натпревари, бев и на последниот минатата година што требаше да биде одлучувачки за останок во прва лига, ке одам и во иднина ако треба само за некаков, било каков успех, на било кој македонски клуб и ќе бидам среќен ако тоа се случи, а не да посакувам нашите да добијат што појак противник и да изедат што повеќе "комада".
Абе каде гледате навивачи на вардар да пишуваат вакво нешто???
И да не си навивач ако не одиш на стадион. Од дома не се навива. Можеш да ги симпатишаш како што ја ги симпатишам шалке, а не ја знам ни првата постава, исто како што ти немаш врска кој игра за работнички.
Во моите постови само повикав да присуствувате на ВАРДАР-РАБОТНИЧКИ и ништо друго.
Пошто ако може да одите на вакви мечеви може да одите и на Македонска лига, особено што терминот е популарен 20 часот навечер.
Пораката да им се падне што појкак противник од еден наш член, дојде откако еден од квази фановитѕе на работнички просра Бардар ова-она без никаква наша провокација, а и потоа некои сереа за Комити.
Може сме ретардирани и неписмени, али во градов сме главни фацки:cool:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Лацио јак клуб па ќе полнел цела Арена Филип 2 :pos:

Да ми платат не би го гледал.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^ Дечко со тебе нема дискусија, само го потврди тоа што го кажав претходно. Еве пишав не одам на секоја утакмица ти ми викаш не го знам составот. Тоа е. За вас "демек комитите" навивач е тој што оди од прва до последна утакмица и тука настанува крај на дискусијата. Сите други се квази навијачи
Гледај си ја ти твојата работа не расудувај кој колку знае, а кој ич незне. Во вторник ќе видиме кој тим ќе биде главен во Скопје годинава

Се гледаме на градски
--- надополнето: Aug 6, 2011 12:29 AM ---
А за провокациите не видов некој во ваш фан клуб да пиша. Повеќе висите тука него кај вас

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.026
^ Дечко со тебе нема дискусија, само го потврди тоа што го кажав претходно. Еве пишав не одам на секоја утакмица ти ми викаш не го знам составот. Тоа е. За вас "демек комитите" навивач е тој што оди од прва до последна утакмица и тука настанува крај на дискусијата. Сите други се квази навијачи
Гледај си ја ти твојата работа не расудувај кој колку знае, а кој ич незне. Во вторник ќе видиме кој тим ќе биде главен во Скопје годинава

Се гледаме на градски
--- надополнето: Aug 6, 2011 12:29 AM ---
А за провокациите не видов некој во ваш фан клуб да пиша. Повеќе висите тука него кај вас
Ќе видиме:)

Нашиот фан клуб е активен преку цела година, кога сакаш провери за разлика од овој...
Нашето си го направивме, си честитавме победа, ТИ ПОВТОРУВАМ ПРОВОКАЦИИТЕ НЕ ПОЧНАА ОД НАС.
Кога некој ви го чепка реал не го браните???
На крај краева можете да испишете 1 000 страни во темата за примера како Барса изгубила од чивас, а кога ве канам да присуствувате на еден меч од македонско првенство сите ќутите...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Да ви се плукнам на простата маса од народ .. Алооо луѓе помина Работнички понатака и место да славиме дека единствен клуб што е дипломат и ни ја претставува државата во спортот вие тука серете за кој колку идел на утакмица ...

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
На крај краева можете да испишете 1 000 страни во темата за примера како Барса изгубила од чивас, а кога ве канам да присуствувате на еден меч од македонско првенство сите ќутите...
:cuc:

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Македонската фаланга ги прегази грците на Арената на Филип втори од Македонија.
Само напред Македоски Херои.
И Филип и Александар би биле горди на вас момци Македонци.
Благодрам на моците од Работнички што на сите нас Македонците не направи горди само напред момци Македонци газете све пред себе со борбеност и верба може све.Па и преку Лацио.
Најголем мерак ми е што го направија овој историски подвиг против нашите клети душмани Грците
Нека му служат како пример на сите други клубови и со мали пари можи многу да се постигне само со верба и многу залагјне.
Вака се игра од срце а не за пари ко нашите репрезантивци и да изгубиш кога ке дадиш све од себе како да си победил.
Заслужуваат Македоската јавност да го наполни стадионот и да ги бодри Македоските воини во наредниот напревар на Давид и Голајат.

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
@noobmoon

ako nekoj tim pomine i 3 i 4 kola toa nebiten muabet,NAJBITEN e faktot sto vardar dosol na 1 natprevar od grupna faza za liga na sampioni
a rabotnicki isto taka na 1 natprevar ama za grupna faza na uefa cup!
.
Не знам од кога пратиш фудбал , ама таа сезона и работнички дојде пред прагот на ЛШ, изгуби од ЛИЛ.

Јас можам само едно да кажам: "ЖАЛАМ ВАРДАР, НО ЕВРОПА ЗНАЕ ЗА РАБОТНИЧКИ"

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Меѓутоа, не е исклучена можноста двомечот да се движи во спротивен правец, од причина што и Рома е домаќин во првата плеј-оф пресметка со Слован Братислава. Поради подобриот рејтинг, „волчицата“ има предност да избира и, ако реши да го испочитува исходот од ждрепката, Работнички ќе им биде домаќин на лацијалите во првата средба.

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=0E4749070351574ABE599DB3263C86C3

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
И јас тоа читав, плус негде прочитав дека од раководството на Работнички повеќе сакаат првиот меч да го играат на Градски, така да ќе стапеле во контакт со Лацио околу таа можност.
Ајде некој ако има инфо.
Исто така вчера кога беше вчечењето, мислам дека слушнав дека до 15h дента ќе требало официјално да се зане кој ќе играл дома а кој гости.
Сега не знам дали уште е одлучено целосно.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Точно,истото веројатно ќе го направи и Звезда ради ПАртизан.Иако имаат различни стадиони сепак не било дозволено две утакмици во иста вечер во БГ.

P

PewDiePie

Гостин
Сакаат да се опарат како што треба Работнички,првата тука да се игра,ама ако заслужија а и плус сигурно повеќе луѓе ќе има на прва дома отколку на реванш со негатива 3-4 разлика.

А

Анноун

Гостин
пред два саата проверив на сајтот на уефа , лацио-работнички останува првата во рим , рома ќе патува кај слован првиот меч .

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
Подобро ќе беше во СК.
Полн стадион, 30 000 гледачи по 200 ден = Над 90.000 евра само од публика, плус добра атмосфера, плус 300 - 400 илјади од ТВ права.
А вака, ако изгубат таму 4,5 разлика, нема да има ни тв пренос, ни добра заработка.
Го читав Петрески, вели подоборо е да ја играме првата во гости, демек со добар резултат оти они ќе не потценеле,а па на реваншот се било можно.
Ај да е така, само сега да не летаме во небо. Се помина Анортозис тоа екстра резултат, ама да не помислат сега играчиве дека се веле сила... па да се избрукаме во РИМ

Kajgana Shop

На врв Bottom