ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
П.С. Има некој клип со коментаторот од Канал5 да видам како изреагирал на головите (плус ме интересираат и шансите уште еднаш да ги видам )
П.С. Има некој клип со коментаторот од Канал5 да видам како изреагирал на головите (плус ме интересираат и шансите уште еднаш да ги видам )
Абе каде гледате навивачи на вардар да пишуваат вакво нешто???Колку се ретардирани, искомплексирани или неписмени навијачиве на вардар тоа чудо едно. Се запнале ко магаре на мост "ако не дојдеш на стадион, не си навивач на тој клуб и точка" ...Муабетов - не одиш во црква на секој празник, муслиман си бе и точка
Навивам за Работнички од кога знам за мене, таму почнав да тренирам, тој клуб ми е при срце. Е сега ако не сум одел да го гледам секој нивен натпревар според таканаречените комити јас "не навивам за Работнички, за Вардар сум али уште не сум свесен за тоа" Си одам на секој натпревар што јас го сметам за интересен.
Ама пред се јас сум и македонец. Исто ќе ми беше мерак и Вардар и Миравци и Локомотива да беа на местото на Работнички.Сум бил да го бодрам и Вардар на евронатпреварите, на некои лигашки натпревари, бев и на последниот минатата година што требаше да биде одлучувачки за останок во прва лига, ке одам и во иднина ако треба само за некаков, било каков успех, на било кој македонски клуб и ќе бидам среќен ако тоа се случи, а не да посакувам нашите да добијат што појак противник и да изедат што повеќе "комада".
Ќе видиме^ Дечко со тебе нема дискусија, само го потврди тоа што го кажав претходно. Еве пишав не одам на секоја утакмица ти ми викаш не го знам составот. Тоа е. За вас "демек комитите" навивач е тој што оди од прва до последна утакмица и тука настанува крај на дискусијата. Сите други се квази навијачи
Гледај си ја ти твојата работа не расудувај кој колку знае, а кој ич незне. Во вторник ќе видиме кој тим ќе биде главен во Скопје годинава
Се гледаме на градски
--- надополнето: Aug 6, 2011 12:29 AM ---
А за провокациите не видов некој во ваш фан клуб да пиша. Повеќе висите тука него кај вас
На крај краева можете да испишете 1 000 страни во темата за примера како Барса изгубила од чивас, а кога ве канам да присуствувате на еден меч од македонско првенство сите ќутите...
Не знам од кога пратиш фудбал , ама таа сезона и работнички дојде пред прагот на ЛШ, изгуби од ЛИЛ.@noobmoon
ako nekoj tim pomine i 3 i 4 kola toa nebiten muabet,NAJBITEN e faktot sto vardar dosol na 1 natprevar od grupna faza za liga na sampioni
a rabotnicki isto taka na 1 natprevar ama za grupna faza na uefa cup!
.