Фан Клуб: Работнички

M

marko 1996

Гостин
Абе ти стварно изиграваш нешто или толку ти е капацитетот.Кој негира бе дека овие дојдоа само заради ваков натпревар(и мораше да дојдат) зашто Раб со тој рез од 0-2 ја заслужи подршакта.Тоа го има сегде бе се зависи од тежината на антпреварот и од квалитетот на противникот.И кај најверните навивачи се намалува и зголемува бројката.Сигурно не би бил бројот на КОмити ист ако Вардар игра со Брегалница и ако игра со Шкендија а????????????
Ајде у право си. Што да ти кажам на кој да се објаснувам. Прочитај претходната страна што ми пишаа , кој биле тие Анартозис едно друго па после пиши.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
ne sum gi cital komentarite nekolku strani nanazad,mozebi nekoj go napisal ova sto sega jas go pisuvam,a toa e deka SEKOJA CEST na rabotnicki za ovoj uspeh(realno prvite 2 kola bea boranija klubovi,anortozis e sekako poskap klub od rabotnicki,i tuka e momentot da se kaze BRAVO),megjutoa celo vreme provejuva edna zabeleska kako od javnosta taka i od upravata,igracite na rabotnicki i mnogu drugi,deka ovoj uspeh bil najgolem vo istorijata na makedonskiot fudbal!!!:unsure:
pa da gi potsetam site sto malku memorijata im fatila muvla deka VARDAR-SPARTA praga,e najgolem dostrel na makedonski klub vo evropa,so ogled na faktot sto toa bese duel za plasman vo grupnata faza na liga na sampioni.
znaci ne mesajte brzini,se znae sto e liga na sampioni,a sto e uefa cup!
ke povtoram deka bi mi bilo mnogu drago da rabotnicki vleze vo grupna faza na uefa liga(kamo srekja da se sluci toa protiv lazio!)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е аман заман де, одма моравте македонското да го почнете и да се расправате без везе. Негативна енергија одма почнавте да пумпате, уште ни прв тренинг немале нашите. Лацио си се Лацио, сите ги знаеме, најверојатно и ќе изгубиме, ама не значи дека треба да се расправате и да ширите депресии. :) Крај краева, битно е дечките да дадат се од себе и да играат од срце, а сега, не е се до нас....
Па и мислам дека е оправдано е малце да имаме оптимизам, зашто да не... Треба малце победнички менталитет да се развие кај нас, не само да патиме од комплекс на нижа вредност... Никој не веруваше дека Рубин Казан ќе тепа една Барселона, па ја тепаше...

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ете пак провоцираш...
Кај виде некоаде во постот да споменам навивачка група или нешто слично?
Само го искористив моментот за да ви кажам да присуствувате на мечот Вардар-Работнички, немора да сте за вардар, ама да почнбе да се враќа стариот сјај на македонското првенство. За карти за меч кој е на 18-ти прашувате уште од сега, ама никој не одговара на тоа што јас повикувам. Ете сега имавте можност да го видите Работнички. Знаете дека не е баш слаб, а јас можам да ви гарантирам дека и Вардар е можеби и посилен од нив во моментов. Муабетот ми е дека се уверивте сега дека македонците не се само местачи, и нема повеќе тој изговор недоаѓам зошто е наместена. Али тоа, нема сега Грци за провокација за мерње курови, нема борба за добивање на Европски силен противник, па некако не ви се коментира за следниот меч на тимот на чиј фан клуб коментираме.
Еве јас ке искоментирам за следниот меч.
Вардар е во мала предност поради заморот на фудбалерите на Работнички,но мислам ке биде доста интересно бидејки според квалитетот се тука некаде.
Посакувам да има солиден број на публика и затоа ве повикувам сите да дојдете во Вторник од 20часот на стадион.
Карта најверојатно е 100 ден,што мислам е ок цена.
И нека победи подобриот.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Е аман заман де, одма моравте македонското да го почнете и да се расправате без везе. Негативна енергија одма почнавте да пумпате, уште ни прв тренинг немале нашите. Лацио си се Лацио, сите ги знаеме, најверојатно и ќе изгубиме, ама не значи дека треба да се расправате и да ширите депресии. :) Крај краева, битно е дечките да дадат се од себе и да играат од срце, а сега, не е се до нас....
Па и мислам дека е оправдано е малце да имаме оптимизам, зашто да не... Треба малце победнички менталитет да се развие кај нас, не само да патиме од комплекс на нижа вредност... Никој не веруваше дека Рубин Казан ќе тепа една Барселона, па ја тепаше...
Се слагам со тебе,али не мора сеа да се креваат во облаци бидејки во спротивно ке завршат трагично! Иако сум за Вардар немам ништо против Работнички да оди напред,бидејки со јак Вардар и со јак Работнички ке се придонесе за повеќе публика веќе во вторник:)!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
,megjutoa celo vreme provejuva edna zabeleska kako od javnosta taka i od upravata,igracite na rabotnicki i mnogu drugi,deka ovoj uspeh bil najgolem vo istorijata na makedonskiot fudbal!!!:unsure:
pa da gi potsetam site sto malku memorijata im fatila muvla deka VARDAR-SPARTA praga,e najgolem dostrel na makedonski klub vo evropa,
Се разбира дека ЛШ е многу поважно од ЛЕ, но колку што јас знам, секаде низ медиуми се потенцираше најголемиот успех на работнички бидејќи тој е прв тим што поминал три кола.

Ако збориме за ЛШ, и работнички дојде да игра со Лил, па со Базел, ама ова е најголем резултат досега, три поминати кола.

И доста веќе еднаш од исфрустрирани комити. Навивајте си за вардар, само немојте после 2-3 порази да ги тепате своите играчи како по натпреварот со Напредок на Стража.

Член од
1 август 2011
Мислења
34
Поени од реакции
14
Кај се тие на обична утакмица бе? Што не идат со брегалница на стадион? Ама они идат со Ливерпул , Болтон ... сакаш да ми кажеш дека ти идеш таму да го гледаш пример крсте велковски а не идеш да го гледаш Жерард или Торес , или Зарате ? Дај не се фолирај боље 3ца да дојдат на стадион што навиваат за работнички.
Ne navivaat redovno no podrzuvaat Makedonski tim, citas li ti jas sto pisuvam ? Ne navivaat na Rabotnicki - Bregalnica zosto toa se dvata Makedonski timovi ete jas nemam pricina da navivam za edniot a protiv drugiot. Tuka e vekje drugo.. igraat protiv stranski timovi i toa vo EVROPSKI kupovi.

A Vardarci koga ke primat 2-3 gola razlika so Rabotnicki ke gi vidime kade ke se krijat .. bezvrska sirat tuka negativna energija.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
@noobmoon

ako nekoj tim pomine i 3 i 4 kola toa nebiten muabet,NAJBITEN e faktot sto vardar dosol na 1 natprevar od grupna faza za liga na sampioni
a rabotnicki isto taka na 1 natprevar ama za grupna faza na uefa cup!
p.s./ ne se obiduvaj da mi repliciras,objasnuvas i dokazuvas budalastini.ne sum iskompleksiran da mi smeta POBEDATA NA RABOTNICKI! kamo srekja toj klub da imase aktivna navivacka grupa od barem 200,300,400 dusi pa da mozat da se izraduvaat kako sto dolikuva,ama jebi ga nekomu vo zivotot povazno mu bilo da pere dresovi,corapi i da cisti kopacki na igraci od kolku da stoi i naviva na tribina za svojot klub!!!
p.p.s../ zalno e za klub kako sto e rabotnicki da POVIKUVA da mu doagjaat simpatizeri na drugi klubovi(direktorot angelovski igor licno i personalno).ako si golem klub i imas uspeh publikata sama ke dojde bez molenje i apeli.
i prestanete da sporeduvate vardar-rabotnicki,zatoa sto sekoja sporedba pomegju ovie 2 kluba e bezmislena vo korist na vardar.
ke zavrsi evropa i posle ke gi sobereme 1 po 1 natprevar doma,lugjeto na stadion sto ke go gledaat rabotnicki.za 1 sezona ke gi ima kolku na pola tribina protiv lazio.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ И Работнички има стигнато до 1 натпревар до групна фаза за ЛШ.
Стварно глупи се овие споредби а нема ни потреба за споредби,што нас неутралните не иритира,и ја валка темава,доволно е паметен секој да отцени кој во кое поле е подобар.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
,NAJBITEN e faktot sto vardar dosol na 1 natprevar od grupna faza za liga na sampioni
.
Јас колку што ме држи меморијата и Работнички има стигнато на 1 натрпевар од ЛШ во сезоната 2005/2006 кога беа елиминирани од Лил па потоа играа против Базел во Уефа купот.....

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Браво за Работнички.Можда не се први во нашава мизерна лига ,ама се добри во европскиве работи.

Со Lazio ќе паднат во ждрепката!
Ај честито ,си погодил!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Како и да е и без Ќумбев и Димитриевски имаме добра екипа во секој случај...Муарем Муарем не знам немам зборови за него најдобриот играч кој го имам гледано на македонските терени уште пред 2 години кога го гледав запрашвав кој е и бев изненаден од неговите квалитети , а Станковски е веќе докажан така да одлични засилувања се за екипата на Работнички .. И застанете еднаш да бидиме обединете не кој е кој не бил за Работнички сепак се работи за екипата која остана да не претставува во Европа !

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Колку се ретардирани, искомплексирани или неписмени навијачиве на вардар тоа чудо едно. Се запнале ко магаре на мост "ако не дојдеш на стадион, не си навивач на тој клуб и точка" ...Муабетов - не одиш во црква на секој празник, муслиман си бе и точка

Навивам за Работнички од кога знам за мене, таму почнав да тренирам, тој клуб ми е при срце. Е сега ако не сум одел да го гледам секој нивен натпревар според таканаречените комити јас "не навивам за Работнички, за Вардар сум али уште не сум свесен за тоа" Си одам на секој натпревар што јас го сметам за интересен.
Ама пред се јас сум и македонец. Исто ќе ми беше мерак и Вардар и Миравци и Локомотива да беа на местото на Работнички.Сум бил да го бодрам и Вардар на евронатпреварите, на некои лигашки натпревари, бев и на последниот минатата година што требаше да биде одлучувачки за останок во прва лига, ке одам и во иднина ако треба само за некаков, било каков успех, на било кој македонски клуб и ќе бидам среќен ако тоа се случи, а не да посакувам нашите да добијат што појак противник и да изедат што повеќе "комада".

П.С. Има некој клип со коментаторот од Канал5 да видам како изреагирал на головите (плус ме интересираат и шансите уште еднаш да ги видам :) )

Најдов

Од вчера

--- надополнето: Aug 5, 2011 11:57 PM ---
Како и да е и без Ќумбев и Димитриевски имаме добра екипа во секој случај...Муарем Муарем не знам немам зборови за него најдобриот играч кој го имам гледано на македонските терени уште пред 2 години кога го гледав запрашвав кој е и бев изненаден од неговите квалитети , а Станковски е веќе докажан така да одлични засилувања се за екипата на Работнички .. И застанете еднаш да бидиме обединете не кој е кој не бил за Работнички сепак се работи за екипата која остана да не претставува во Европа !
Димитриевки мислам дека има право на настап, колку што знам само 1 жолт има. А Ќумбев секако ќе фали прав столб е вчера една топка не го помина

Kajgana Shop

На врв Bottom