Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ќе даваат, баш и ради тоа чоекот напиша дека ќе даваат и на В92, за да не слушаме поезија и непотребна статискика :)....

ШТО? ДА НЕ СЛУШАМЕ ПОЕЗИЈА? Што збориш бе ти? Калински д'ѕверот ќе биде! Неговите описи за фудбалските мајсторски дела, маестралните потези на фудбалските актери, јуначкатите подвизи на маестралните фудбалери изиграни на зелената површина која живот значи се дел од ремек делата кои треба да се дел од човечката историја

Еден од поновите му е ‘‘ново неимарство на ... и ...‘‘ плус прекрстување на некој фудбалер мора да има...

п.с а од кај сте толку сигурни дека Калински ќе коментира :icon_lol:

ШТО? ДА НЕ СЛУШАМЕ ПОЕЗИЈА? Што збориш бе ти? Калински д'ѕверот ќе биде! Неговите описи за фудбалските мајсторски дела, маестралните потези на фудбалските актери, јуначкатите подвизи на маестралните фудбалери изиграни на зелената површина која живот значи се дел од ремек делата кои треба да се дел од човечката историја

Понесени на крилјата .... :)

E добро зависи кој ќе коментира, ама ние научени сме да слушаме глупости или да гледаме фудбал без тон така да немаме гајле.

Мене сеуште ми е криво за овој Нури Сахин... ги следев Борусија Дортмунд минатата сезона и овој заедно со Бариос доста добри ми се видоа. Незнам како Милан успеа таков играч за такви пари (10м) да пропушти. Левак е и според мене добро ќе се снајдеше на таа mezz'ala позиција.

Денес осеќам Ибра ќе ги издише .. :D

http://www.football-italia.net/aug6k.html

Хах, 11М, Галијани е бог :D

Сакате смејте се, ама во Кака има world class фудбал уште 3-4 сезони...

Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Pato, Cassano.
Inter: Julio Cesar; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic, Alvarez, Obi; Sneijder; Eto’o.
A disposizione: Castellazzi, Bianchetti, Faraoni, Muntari, Pazzini, Pandev, Castaignos.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom