Кои се најубавите девојки на Балканот?

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Сум бил сегде на Балканот(освен Косово и Албанија) освен Гркинките кои се некако дебели и не толку убави апослутно сите други девојки од околните земји се x10 класи поубави од македонките.

Некој ќе рече овој избраниот тролува, досадно му е и слично (што е делумно е точно) но дајте да ги видиме работите со реални очи, може ?
Земете ги на пример Српските пејачки или Бугарските,отворете фејсбук видите ги Хрватските девојки за Романките не правам муабет они се од друга планета уште од времето на hi5 владеаа со сајбер просторот...

А се чаламат нашиве ко да се на Викторија Сикрет топ моделите.

Башка жал ми е за истрауматизираниве сограѓани толку тинтрања толку пазења, па да не ја повредам, па глава ја болело, не и бил денот, имаше тој период испити затоа ми се дереше ко хистерична... и тоа збориме за девојки со просечен изглед !? значи некои првокласни лепотици со мил карактер !?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
13.480
Сине, убавината е субјективна ствар. Мема да добиеш универзален одговор.

S

Sagan

Гостин
Според мене, Србинките.
Изгледа, дека кај нив доминира словенскиот ген.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Според некое мое објективно мислење Србинките се најсексипилни, до нив се Хрватиците, Бугарките, Романките. Македонкиве според критериум природна лепота и во однос на тоа како се средуваат и одржуваат се над Албанките и Гркињите, јес да и тоа е релативно и дискутабилно.
p.s. можеше и анкета да се отвори

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Сум бил сегде на Балканот(освен Косово и Албанија) освен Гркинките кои се некако дебели и не толку убави апослутно сите други девојки од околните земји се x10 класи поубави од македонките.

Некој ќе рече овој избраниот тролува, досадно му е и слично (што е делумно е точно) но дајте да ги видиме работите со реални очи, може ?
Земете ги на пример Српските пејачки или Бугарските,отворете фејсбук видите ги Хрватските девојки за Романките не правам муабет они се од друга планета уште од времето на hi5 владеаа со сајбер просторот...

А се чаламат нашиве ко да се на Викторија Сикрет топ моделите.

Башка жал ми е за истрауматизираниве сограѓани толку тинтрања толку пазења, па да не ја повредам, па глава ја болело, не и бил денот, имаше тој период испити затоа ми се дереше ко хистерична... и тоа збориме за девојки со просечен изглед !? значи некои првокласни лепотици со мил карактер !?
кога ќе гледаш со разум без чувства .. па и баш не е до толку субјективна
А ако те праша некој која е најдобра музика, рок, транс, хип хоп или драм н бејс? Ќе добиеш ли објективен одговор за нешто што е наменето да биде субјективно.

Истиот муабет ти е и со “убавината“ споредена од едно парче земја на друго парче земја.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
13.480
прво, не постои убавина според некои принципи. Еноставно ти глеаш девојка или ти се свиѓа или не. За тоа процентуално ако глеаме прво треба да се запрашаш за бројот на популацијата. После тоа старосна структура. Па полова. И на крај вадиш сума сумарум цифра од број на жени од таа и таа возраст. Е сеа јбг македонија има уште леб да јаде (еден милион се cca,)
Нели глупо размислување?
Има и убави и кај нас. И во Србија. И во Дагестан. И на маурициус. Само шо човекот е премногу ограничен како битие понекогаш и се води врз некои статистики.

Kajgana Shop

На врв Bottom