Selekt3
Волшебник
- Член од
- 3 август 2011
- Мислења
- 254
- Поени од реакции
- 45
www.selekt3.weebly.com Ovde imam objaveno za timot
Па до негде си во право.Овде на кајгана само то се чека.Бадијала ко постоеше беше арно сите луѓе се друштвени а кајганџиите едвај чекат некој нешо да избади да го спобудалат.Е сега јас пред 2 сати можи и појќе стегнав на статусот дека се откажав од фејсбук и ќе си имам моја веб страна таму ќе си ставам се што треба па ако му треба на некој нешто за мене таму ќе види.Ова Фејсбукот го испустија.Зато сакам нешто ново да направам(или да направиме појќе души 100 % подобро ќе биде) цела Македонија да си е регистрирана на тоа.Што ќе ти е фејсбук и ред др страња.чоеков се обидува да измисли нешто вие сите сеир , ко по цел ден да чекате некој да му се нафрлите ко хиени
то се коси со Ајнштајн, Њутн и ПапандреуИ ветер да дува и бура да коси Селект 3 моча право биди сигурен во то
тие се научници.....To дека од Битола си или?
смири жиФци да му г'опрамACIT VRATIJA CRVENA TA REPUTACIA!11
тебе ти треба ова (за почеток)Народе јас ќе направам нешто како фб.Ама треба да има заинтересираност за тоа.Затоа ми требаат луѓе добар тим.
му го на*укаMilan se dobar tim lani osvoia serija a i se najbojlje u sfet.
инаку јас мобилен телефон користам од 2002ра....мсн од 2005, фејсбук од 2009, а струја иам од ко сум роден.......Народе скајп имам 4 години незнам шо ви стана.Што годините.16 години имам од битола сум.Се занимавам со креирање и уредување страни 3 години.Др нешто ...
има од македонија тука ?:EДоцнеш има више социална мрежа, слична е на facebook
http://www.fuckbook.com/ за повеке информации
P.S : Бесплатна е регистрацијата
Слабо слабоимал форум ебаго
http://selekt3.weebly.com/10601086108810911084.html#/20110607184901/
то се коси со Ајнштајн, Њутн и Папандреу
тие се научници.....
смири жиФци да му г'опрам
тебе ти треба ова (за почеток)
му го на*ука
инаку јас мобилен телефон користам од 2002ра....мсн од 2005, фејсбук од 2009, а струја иам од ко сум роден.......
Бадијала а?Па до негде си во право.Овде на кајгана само то се чека.Бадијала ко постоеше беше арно сите луѓе се друштвени а кајганџиите едвај чекат некој нешо да избади да го спобудалат.Е сега јас пред 2 сати можи и појќе стегнав на статусот дека се откажав од фејсбук и ќе си имам моја веб страна таму ќе си ставам се што треба па ако му треба на некој нешто за мене таму ќе види.Ова Фејсбукот го испустија.Зато сакам нешто ново да направам(или да направиме појќе души 100 % подобро ќе биде) цела Македонија да си е регистрирана на тоа.Што ќе ти е фејсбук и ред др страња.
лепо збориш ал те ич не разумемСлабо слабо
Како ќе ме разбериш кога си надуванБадијала а?
ја нема бадијала па наплив на Кајгана....
ете од каде биле шумливите таблетки...неам ништо против вас бадијалџиите....
--- надополнето: Aug 5, 2011 9:35 PM ---
лепо збориш ал те ич не разумем
Селект 99, комшија од Битола........Како ќе ме разбериш кога си надуван
НЕ се откажвам од фејсбуко...пошо личен ми е вака.....Ејјј 5 страни испишавте за џабе и не се одлучивте што ке правите....
Сеа ке се откажвате од фејсбукО и зашто не?
стварно? абе ајде.....да бе јас се откажав готово прочитај погоре т.е. на 4 страна
Море мајмун еден како ќе ни дајш нас да дуваме кога во прилеп свтри се лево тутун,свтри се десно тутун,сврти се назад тутун,пули напред тутун.Вас не ви треба ништо да пушите.Напушени од раѓање сте.Селект 99, комшија од Битола........
ние во Прилеп не дуваме...вас ви праќаме да дувате
купи прво domain па после..........Народе јас ќе направам нешто како фб.Ама треба да има заинтересираност за тоа.Затоа ми требаат луѓе добар тим.
Кажа де, направил негова страница, па не му треба фејсбук. Сега сите ќе си направиме по една, и наместо да има 1000 пријатели на фејс, ќе имам 1000 страници во фолдер пријатели во bookmarks.батето од битола не ми кажа зашто би се откажал од фејсбук....