Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
o_O :rolleyes:

Е добро де, јас сега имам 15 и од септемвери 2ра година средно ќе бидам. Што има врска? Неможе ли да измислите друга причина за тролање?
А што се тиче Selekt3, уште еден трол од многуте што се појавуваат во последно време на овој форум и го уништуваат. Ни Кајгана не е тоа што некад беше... дувло на тролови ќе стане уште малце.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032

јас имав 14 ко бев прва година и шо...?
батали тоа....

Дали сакате ние кајганџистите да се откажеме од то фејсбукот и да си направиме наша страна како фејсбук.Барем то лесно е.Јас можам да направам ама ми треба и помош малце.Ке се откажиме и ќе си направиме страна таму ќе се регистрираме и исто ко на фејсбук.Ќе имаме чат,ќе можиме да објавуваме статуси,слики мислам дека на профил лајк ќе можиме да маниме,коментари да оставаме.Тоа е лесна работа за правење ама луѓе дали ќе има.Да ме подржат.Затоа Ќе ја направиме таа страна и еве со кајгана да соработуваме и да се крениме тро.Ако сакате пишете оставајте коментари.Знам дека ова е луда идеја ама ако има Македонци заинтересирани одма ќе ја оствариме оваа идеја.Ајде Македончиња да направиме нешто ШЕМА.
Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа
вака сега..........
дај спојте се со Тајгер
линк од него.....
и тој сакаше да прави мрежа за социјалци.........мислам дружење....
линк од темата
--- надополнето: Aug 5, 2011 11:19 AM ---
Имам дома резерва цефка од правосмукалка па може да му ја дадеме :) :)
Паранормал......цеФката по ДХЛ да му ја пратиме......но не е само тој...сите шумливи таблетки се такви :) ќе треба донаторска конференција да организираме

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа

Ваљда првите две цифри кажуваат за тоа :( :cautious:
skajp imam 4 godini taka da klaj mu na to 12 uste 4

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
И ветер да дува и бура да коси Селект 3 моча право биди сигурен во то

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

само наместо кубанскотот македонското знаме...:tapp: ако тебе не ти се свиѓа фејсбук значи дека сите треба да го напуштиме? ете ако тврдиш дека можиш да напрајш нешто поинтересно извољте напрај па да се префрлиме:D

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ако има Dislike копче,одма ќе се откажам од фејсБУК :pos:

V

vlako088

Гостин
Facebook е една голема јавна куќе, јас го имав одамна ми е избришан не видов ништо корисно во него денгуба. Кајганава е барем едукативна, ми се допаѓа предлогот!

Kajgana Shop

На врв Bottom